.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16
    Голям фен Аватара на sramejlivkaa

Любов от пръв поглед?

Влюбвалили ли сте се от пръв поглед? И по-силна ли е любовта от пръв поглед от тази, която възниква със времето? Възможно ли е дори при такава любов тръпката да изчезне? Какво мислите вие?

и все още съм си влюбен в таз мацка и немисля че скоро ще изчене - Любов си е

Мега фен Аватара на babity
    Това е т.нар. по народному химия. Нищо общо с любови и прочее шитни.

Супер фен Аватара на heartsdesire
    Любов от пръв поглед няма. Има харесване от пръв поглед, но това не е обич.

Ти кога се влюби в нея?

Цитирай Първоначално написано от GOOOSHKATA Виж мнението
    и все още съм си влюбен в таз мацка и немисля че скоро ще изчене - Любов си е
    Ти кога се влюби в нея?

Супер фен Аватара на Cloud9
    Когато за първи път видях мъжът ми сърцето ми просто спря.Не чувах нищо,не виждах друго,освен него.А той дори не беше до мен.От тогава до днес това чувство не е изчезнало и дори се задълбочава.И така вече 6 години. Има любов от пръв поглед,но е рядко срещана и се бърка с хормоните.Но когато го изпиташ ще усетиш разликата.

поканиха ме да играя карти... тогава се запознаехме, накратко историята е че се наложи да остана да пренощувам в квартирата и. сложиха ме да спя на едното легло тя беше с нейна приятелка легнаха на другото... но преди всеки да си легне тя реши да пусне лека музика от лаптопа лампата на стаята беше угасена, и светеше само лаптопа, аз вече бях си легнал а лаптопа светеше в лицето и и преди да се обърна да заспя тя му се усмихна и направо сърцето ми се сви и до ден днешен няма да забрава усмивката и. (малко като в приказките амм наистина беше така) след което неочаквах че ще се получи нещо... но все пак почнахме да излизаме... после бях в чужбина известно време чувахме се но никакъв инетрес от нейна страна... все пак продължаваме да излизаме пък каквото стане... засега обаче работата не е на добре мацката просто няма инетерс към мен и такам беше към средата на Май месец когато се запознахме !!!

Голям фен Аватара на sneering
    От пръв поглед не,но от първи 12 изречения-да.
    Който се влюбва от първи поглед,много крайно търси любовта и просто понякога само един поглед му трябва,за да го стори.
    Така че,той не се влюбва в погледа и самия поглед далеч не е първия,защото самия човек го е търсил умишлено преди това или просто е станал отдушник на неговите нещица,които кипят в него самия..

поканиха ме да играя карти... тогава се запознаехме, накратко историята е че се наложи да остана да пренощувам в квартирата и. сложиха ме да спя на едното легло тя беше с нейна приятелка легнаха на другото... но преди всеки да си легне тя реши да пусне лека музика от лаптопа лампата на стаята беше угасена, и светеше само лаптопа, аз вече бях си легнал а лаптопа светеше в лицето и и преди да се обърна да заспя тя му се усмихна и направо сърцето ми се сви и до ден днешен няма да забрава усмивката и. (малко като в приказките амм наистина беше така) след което неочаквах че ще се получи нещо... но все пак почнахме да излизаме... после бях в чужбина известно време чувахме се но никакъв инетрес от нейна страна... все пак продължаваме да излизаме пък каквото стане... засега обаче работата не е на добре мацката просто няма инетерс към мен и такам беше към средата на Май месец когато се запознахме !!!
    При мен изобщо не беше споделена, защото той е от друг град. Но историята е ужасно дълга .. ;d А като казваш средата на май тази година ли е това? Смис да знам колко време е минало горе доло.

тази година е вече 5 месеца и не ми излиза от главата пък за друга неискам и да помислям !!!

тази година е вече 5 месеца и не ми излиза от главата пък за друга неискам и да помислям !!!
    Повярвай ми. Знам как се чувстваш.

Цитирай Първоначално написано от Cloud9 Виж мнението
    Когато за първи път видях мъжът ми сърцето ми просто спря.Не чувах нищо,не виждах друго,освен него.А той дори не беше до мен.От тогава до днес това чувство не е изчезнало и дори се задълбочава.И така вече 6 години. Има любов от пръв поглед,но е рядко срещана и се бърка с хормоните.Но когато го изпиташ ще усетиш разликата.
    Вие колко време бяхте разделени и виждахте ли се през това време?

Цитирай Първоначално написано от sramejlivkaa Виж мнението
    Повярвай ми. Знам как се чувстваш.
    кофти е, ама се търпи !!! дай да чуем твойта история...може пък да помогнем с нещо например някой съвет
    Последно редактирано от GOOOSHKATA : 10-28-2013 на 15:09

Супер фен Аватара на Cloud9
    Цитирай Първоначално написано от sramejlivkaa Виж мнението
    Вие колко време бяхте разделени и виждахте ли се през това време?
    Бяхме в една приятелска компания и се виждахме всеки ден.И по цяла вечер сме били заедно.И даже и временните му забежки познавам хаха

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от heartsdesire Виж мнението
    Любов от пръв поглед няма. Има харесване от пръв поглед, но това не е обич.
    ма пък тия трите са напълно различни неща

Не вярвам в любовта от пръв поглед. За да има истинска любов ти е нужно малко повече от привличане.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си