.
Отговор в тема
Страница 1 от 7 12345 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 163
    mememe
    Guest

Бихте ли тръгнали с човек, който намирате за грозен?

От 2-3 месеца излилзам с едно момче и станахме си доста близки и доколкото съдя по държанието му той ме харесва. Той има уникален характер, държи се с мен като с принцеса и започнах да се привързвам към него. Проблема е там, че той изобщо не е красив и всичките ми приятели и приятелки ми се подиграват дори за това, че общувам с него, а ако тръгнем мога да си представя какво ще стане. Все пак не искам да го загубя заради повърхностното и мнение. Та исках да чуя вашите мнения по въпроса...вие какво бихте направили на мое място?

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    оххх дълго и широко...

красотата е доста разтегливо понятие

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    А ти по какъв начин го възприемаш? Намираш ли го за симпатичен/привлекателен, т.е. човек, с когото би имала връзка или искаш да сте си просто близки приятели/другари?
    Welcome to the Jungle...

mememe
    Guest
    Физически не ми допада четно казано, но и не искам да бъдем просто приятели. Просто той не е като останалите, мога да разчитам на него, да му имам доверие и всичко, за което преди можех само да си мечтая...

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Добре, нека перифразирам въпроса - би ли правила секс с него?
    Welcome to the Jungle...

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Външната красота е разтегливо понятие както се спомена. Иначе според мен ти го харесваш и искаш да имате връзка, но просто те притеснява чуждото мнение и чуждите нагласи. Не е важното какво ще направим ние, а какво ще направиш ти,защото каквото и да ти говорим все пак ти ще направиш това, което пожелаеш. В крайна сметка ти ще имаш връзка с този човек, а не те. Просто и сама си отговори на въпроса как би реагирала ако мислено премахнеш всички отзиви и коментари и в съзнанието ти останете само двамата
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

не слушай другите какво приказват... хората са си такива злобари, като се чувстваш приятно с него - Опитай да бъдеш с него, все пак нищо не губиш, но ако нямаш намерение да го обичаш по добре недей само му разбива мечтите на момчето-повярвай ми Гадно е, а пък и някой ден всичко се връща. !!!

Външният вид е разтегливо понятие . За мен едно момче може да е грозно но за съседката да е много хубаво . Например аз намирам за грозни мъжете с по латино черти но това си е само мое мнение . Но ако трябва да съм честна не бих тръгнала с човек който не ми допада външно . И все пак ако ти го харесваш излезте и се опознайте пък чуждото мнение го остави зад гърба си .

Супер фен Аватара на shmatarok
    Поставила си въпроса така: "Бихте ли тръгнали с човек, който намирате за грозен". Отговорът ми е - не, не бих. Не бих тръгнала с човек, когото лично АЗ намирам за грозен, по простата причина, че ако го смятам за такъв, той едва ли би ме привлякъл чисто физически. Да, може да има страхотен характер, но страхотният характер би го наредил по-скоро в графата "Приятели" и не би му дал някакво предимство да премине в графата "Гадже". Друг е въпроса, че един човек, който за мен физически не изглежда привлекателен, може да се хареса на комшийката Пенка да кажем. Така че "грозотата" и "красотата" са доста субективни понятия в случая.

Колкото до твоя личен проблем - ако намираш приятеля си за чаровен, симпатичен, хубав по своему и го виждаш в тази светлина, не се влияй по мненията на приятелките си. Така или иначе ти ще си тази, която ще ходи с него, не те.

Супер фен Аватара на NissaN
    Не не бих тръгнал с грозотия.

Голям фен Аватара на GiveMeLove
    Цитирай Първоначално написано от shmatarok Виж мнението
    Поставила си въпроса така: "Бихте ли тръгнали с човек, който намирате за грозен". Отговорът ми е - не, не бих. Не бих тръгнала с човек, когото лично АЗ намирам за грозен, по простата причина, че ако го смятам за такъв, той едва ли би ме привлякъл чисто физически. Да, може да има страхотен характер, но страхотният характер би го наредил по-скоро в графата "Приятели" и не би му дал някакво предимство да премине в графата "Гадже". Друг е въпроса, че един човек, който за мен физически не изглежда привлекателен, може да се хареса на комшийката Пенка да кажем. Така че "грозотата" и "красотата" са доста субективни понятия в случая.

Колкото до твоя личен проблем - ако намираш приятеля си за чаровен, симпатичен, хубав по своему и го виждаш в тази светлина, не се влияй по мненията на приятелките си. Така или иначе ти ще си тази, която ще ходи с него, не те.
    По-обективно мнение едва ли можеш да получиш. Много точно казано от колегата!
    В ЖИВОТА НЯМА "РЕСТАРТ" БУТОН...

Красотата не е само външна ;О, света е пълен с комплексари, които просто искат да развалят чувствата на един или друг човек...

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Цитирай Първоначално написано от TheNinja Виж мнението
    Красотата не е само външна ;О, света е пълен с комплексари, които просто искат да развалят чувствата на един или друг човек...
    Да но за да се породи желание да имаш нещо с даден човек, първо трябва да те привлича.

Ходи опознавай вътрешната красота на някой който ти е противен.

Мега фен Аватара на Lilanda

Това.

И съответно идва въпроса-ти ли го намираш за грозен или се влияеш от мнението на другите?

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx

това

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    За откровенно грозен ли го намираш или просто не се вписва в твоята представа за красив?

Мега фен
    ако грозното и красивото бяха субективни форми, то защо има толкова избрани модели и всякакви актриси, които са харесвани от по-голяма част от хората? Само питам.

Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от klimatronik Виж мнението
    по-голяма част от хората?
    По-голямата част от хората. Не ВСИЧКИ.
    Плюс това, моделите на живо са нищо общо с това, което са на снимки.
    За актрисите - нямам да коментирам.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    По-голямата част от хората. Не ВСИЧКИ.
    Плюс това, моделите на живо са нищо общо с това, което са на снимки.
    За актрисите - нямам да коментирам.
    Ти сериозно ли? За това са ги избирали на живо? Защото нямали нищо общо на снимката? Ти го каза.. харесвани са от голяма част, а не от малка. А ако сложиш някой с нос на пинокио.. той ще е симпатичен за доста по-малко хора.

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Недей.

Мнооого пъти съм правила така.
    Ако не те кефи външно, не.

Но, бтв, ако беше уверен гъз като поведение, никой нямаше да го намира за точно "грозен", бас ловя.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Супер фен Аватара на tireheb
    Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението
    Но, бтв, ако беше уверен гъз като поведение, никой нямаше да го намира за точно "грозен", бас ловя.
    да
    щяха да го мислят за гъз :О

Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от klimatronik Виж мнението
    Ти сериозно ли? За това са ги избирали на живо? Защото нямали нищо общо на снимката?
    http://www.truefail.com/uploads/2012...makeup_gag.jpg
    http://www.the-narcissist.com/wp-con.../12/Rosie1.jpg
    http://fashiontribes.typepad.com/fas...t_makeup_4.jpg
    http://shechive.files.wordpress.com/...pg?w=500&h=307

и етц.

Мега фен
    тая принципно не ми харесва , тъй че.. грима не прикрива всичко

Мега фен
    покажи снимки на Шакира, Бионсе например? :Д

Супер фен Аватара на SpiritInBlack
    Тва вече не. Не ми харесва даже да излизат с непривлекатлени момичета. Да , повечето са мили , ама не притежават качества , които са интересни

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си