Първоначално написано от
Georgi.M
Аз не мисля,че може да има задни мисли,видял я е че плаче станало му е кофти и е бил.
Аз също веднъж видях подобна случка в метрото ,само че се прибирах от среща и видях момче и момиче на спирката нещо се закачаха един с друг ,но в един момент се скараха и той си тръгна момичето се разплака на мен ми стана много гадно качихме се в един и същ вагон и нарочно отидох до нея тя се опитваше да скрие сълзите си с една кърпичка се бършеше и всички я гледаха ,а всъщност беше много много красиво момиче и аз нямах роза,но пък винаги нося със себе си желирани бонбони ! Така,че й предложих да си вземе с много тъпо изречение ,но я накарах да се усмихне ,казах й "Ето ти едно мече ,което ще те накара да се почувстваш по-добре ,а ако не го направи го изяж ,него и братята му " и й дадох цялото пакетче.И тя почна много да се смее ,оказа се че и двамата отиваме към студентски град пътувахме заедно и си говорехме за желирани мечета,момичето спря да плаче през този половин час.Не съм имал задни мисли,а защо да не накарам някой да се почувства малко по-добре или поне да се усмихне,без да ме познава?