- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Как да стана готино момиче в няколко лесни стъпки?
За съжаление темата е много актуална,макар че автора е или невъобразимо плосък тъпанар или трол. Много момичета са решили,че за да се харесаш трябва да си полугола,руса,с права коса и да приличаш на скелет.Това вреди много на подрастващите,които смятат че ще станат по-добри хора ако поне 100 души им харесат снимките.Този натиск над момичетата да приличат на Барби е от край време,но в днешно време,може би и като страничен наблюдател, ефекта е още по-силен.
Така е, но все пак съм на мнение, че не всички момчета са ограничени като автора, както се разбра вече. Има и сериозни, които дори търсят нещо различно и уникално, не само куклата Барби.
Аз пък съм точно с така наречената визия на Барби и какво ?
Получавала съм коментари от които да ми се дореве като това че съм надута и все подобни . Имало е случай да ме подценяват заради цвета на косата и т.н
Такаче не е до една визия а до излъчването на момичето .
Глупаво е че момчетата не харесват къдрави коси-_-
5-ако имате дълга руса или кестенява коса , слаба сте ,с голям бюст,и оформено дупе , е време да започнете да носите клинове и меки блузки
тва е намек да стават курви WOW!!
и даа авторКАТА е момче ОПРЕДЕЛЕНО
трябват ми само гърди и дълга коса сега ще си пусна и съм готова
Темата е супер глупава, момчетата не са клонинги и всички харесват различни момичета. Не е трудно да се досети едно момиче, че ако е руса със сини очи, с оформено дупе и големи гърди няма да се хареса на всичките милиарди момчета по тоя свят. Авторката/авторът е супер ограничен човек. И какво против имаш къдравата коса?
Бийбъре, чиба, че ся наплаши момиченцата, които искаха да се правят на курвички и като видяха кой ще ги хареса и подвиха опашки!
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac