- Форум
- По малко от всичко
- Пълнолетник
- Кой какво учи и къде?
нямаше ли такава тема ? :Д
Икономика и бизнес УНСС втори курс
това е на английски нали... и аз го мислех същото, след което разбрах, че си е баш уейст ъф тайм след като хората са създали CISCO, мен повече ме устройва да уча информатика и след това да си взема такъв сертификат, но след като ти си учила информатика (кн в су.. което е идентично на информатика w/e) и тва ти е варианта. ем колеги сме малко![]()
ТУ-София Компютърни системи и технологии 2ри курс ^-^
I have a dream
Природни науки в Пол Сабатие, Тулуза, догодина продължавам с Биология.
В моята област май други няма.![]()
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Микробиологията догодина. Тази година имам главно генетика, биоразнобразие и химии. По биохимия направо ми разказват играта, тея аминокиселини са си ебали... Най-забавно е по клетъчна биология където ни карат да описваме някакви картинки от микроскоп и да рисуваме клетки.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Хах, на упражненията по микробиология и нас ни карат да рисуваме за протоколите, които предаваме през 2 седмици. Правихме препарат и разглеждахме клетки от лук. Учим обща химия, повечето неща сме ги взимали в средното, обаче сега с разширен обхват и много добавени неща..
Та, който не е учил преди му е много трудно.
Учих Славянска филология във ВТУ, после заминах да уча в Ягелонския университет (Краков, Полша) и след всичкатата тази филология сега записах Туризъм в един колеж във Варна.... Voilà!
Последно редактирано от kPuCkA : 11-17-2013 на 16:10
Току що пуснах документи в ранното записване което провеждат в момента Висше Военно Морско Училище "Никола Йонков Вапцаров" във Варна. Кандидатствах за 3 Специалности. Корабоводене ,Корабни машини и механизми и Експлоатация на флота и пристанищата. Дано да ме приемат в някоя от 3-те.
Ааа добре. Аз си помислих че само харчиш парите на мама и тате![]()