.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 76
    Мега фен Аватара на Lilanda

Нещо различно.

Не смятам да ви споделям, по-скоро искам да поспорим малко.

Става въпрос за следното-вчера след дъъъъъъълъг разговор с двама приятели /супер сладката двойка / на тема чувства, стигнахме и до въпроса за любовта. Всеки сподели по нещо за себе си, било то сегашна или отминала тръпка. Тогава момчето спомена една фраза, която ме накара да се позамисля. Всички сме я чували, но сигурно не на всеки тя прави кой знае какво впечатление. Говоря за прословутото "Старата любов ръжда не хваща.".

Та какво мислите? Така ли е?

Аз ще споделя малко по-късно мнението си по въпроса.

П.С.: Надявам се темата да ви е интересна. ;д

Не поне според мен .Преди някой пак да ми е скочил

За мен единственни и незаменими хора няма . Нито пък смятам че някой заслужава да го обичаш за цял живот .

Мега фен Аватара на 102
    Всяко нещо оказва влияние върху личността ни. "Старите любови" също. Всяко едно момиче с което съм бил ми е дало нещо. Не съжалявам за никоя мома с която съм бил. Който опише тва чувство.. дето се появява, когато видиш бивша и те връхлетят спомени... ше го черпа на следващата форумна среща.. ГАхАХхаГ/.

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Ъмм да.. хваща..
    102 е прав, че оказва влияние, може би връзките ни/ и провалите им, ни изграждат от части като хора..
    Но, старата любов хваща ръжда.. (обясних ти с пример защо )
    Не трябва да се съжалява за отминали връзки пак както каза 102, защото няма смисъл да съжаляваш за нещо, което така или иначе не можеш да промениш,
    но общо взето, лафовете тип "там където е горяло, ще гори отново" са пълни глупости..
    В 99 % от случаите връзките приключват, по НЕ арен начин за един от двамата, а понякога и за двамата..
    Което малко или много създава предпоставка, че няма как да се получи нещо в бъдеще.
    Също така, когато човек е наранен, примерно при раздяла.. той автоматично включва човека, с когото се е разделил към графа "познати" (почти винаги).
    Естествено понякога се случва така, че всичкото това което казах, са пълни глупости и ръжда наистина не хваща, но това е много много рядко.
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Повече от фен Аватара на vas4e3to0
    Град
    Днес на Марс , утре на Венера!!!
    50/50. И да, и не. Зависи каква е била любовта между вас, когато сте били заедно, дали сте били щастливи заедно и до колко сте разчитали един на друг. Аз като си видя бившите гаджета, на някои много им се радвам, но за други не искам и да говоря. Всичко зависи от това дали наистина си обичал човека, с когото си бил. Но понякога, както facebook статусите казват, ти липсват спомените с този човек, не самият той.
    То и зависи от това какъв човек си. Аз мога да си харесвам някого само за ден-два, така че на мен ми е по-лесно да хлътна към някое от бившите си гаджета, отколкото на тези хора, които наистина страдат след раздялата, изпитват по-силни чувства и са били наранени.
    Или общо казано, зависи човекът, с когото си бил преди и чувствата, които си изпитвал към него.
    Последно редактирано от vas4e3to0 : 10-30-2013 на 13:18

Мега фен Аватара на 102
    Цитирай Първоначално написано от AnarchyBoy Виж мнението
    Ъмм да.. всичкото това което казах, са пълни глупости.
    АХхаХ.

^ Е понеже ти подкрепих мнението, излиза, че и твоите простотии са пълни глупости, ма т'ва само понякога..
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.

Мега фен Аватара на 102
    Подкрепа не щем, само да не ми са пречи.

АXхаX.
    Dr. Gregory House

аз съм твърдо съгласна с този израз поради не една причина! не може да ме убедите в противното!

Цитирай Първоначално написано от urlittlelady Виж мнението
    аз съм твърдо съгласна с този израз поради не една причина! не може да ме убедите в противното!
    Така. Такъв отговор очаквах.

Та имам въпрос към теб. Приемаме, че си супер влюбчива и годишно имаш поне една 'любов' /не говорим само за споделена/. Съответно ставаш на 60 и вече си се влюбвала в около 40-50 човека. Всеки от тях ли ще помниш след като си твърдо съгласна с израза? Или вече отдааааааааааааавна ще си забравила повечето от тях?

Примера е чисто хипотетичен.

Dr. Gregory House

Аз пък се чудя как може да обичаш някого пък за цял живот ?

Мега фен Аватара на vagarious
    Аз пък мисля, че този израз се отнася само за тази любов в живота, която е веднъж.Нали знаете .. Човек само веднъж се влюбва истински, само една любов разтърсва целия му свят и само една любов го връхлита с непозната до момента сила.И хубаво, и лошо .. човек взима и се научава за напред само от една единствена ИСТИНСКА ЛЮБОВ.Всичко след това може пак да е истинска любов, но нещата са коренно различни от тази първата.Всеки от нас я е имал, всеки от нас е бил нараняван от такава любов.
    Big or small, lies are lies!

Мега фен Аватара на 102
    Аз пък се чудя, полагате ли някви усилия да сте толкова малоумни...?

Кое ми е малоумното това че не смятам че някой е най-най-най и трябва да го обичам цял живот .?Ами ок тогава съм малоумна .

Flame-Wars <3
    Dr. Gregory House

Мониче, мисля, че говореше на мен.

Едва ли Линка най-вероятно е било за мен

Мега фен Аватара на RagioL
    Аз нямам впечатление такова нещо като любов да съществува, още по малко и ръжда да не хваща.
    По-скоро някакво привличане което с времето отминава.

Мега фен Аватара на RagioL
    Като започнат да раздумат познати разни сапунени романи и се чудя аз ли не съм в ред или те.

Повече от фен Аватара на takecare
    Има някой любови, които не се забравят просто. И на мен сега да ми свирне първата любов, ставам и заминавам. В кръга на шегата, наистина първата ми любов сега и сега все още го срещам често и ми потръпва стомаха. Както казват хората "Някой хора ти остават тръпка". Друг е въпроса дали ти искаш да се връщаш назад. Като се замислиш няма смисъл да се връщаш, ако знаеш, че резултатът винаги е един същ. Колкото и голяма и силна любов да сте имали, няма смисъл да се връщаш. Ако ви е писано, ще сте заедно.

Цитирай Първоначално написано от takecare Виж мнението
    Има някой любови, които не се забравят просто. И на мен сега да ми свирне първата любов, ставам и заминавам. В кръга на шегата, наистина първата ми любов сега и сега все още го срещам често и ми потръпва стомаха. Както казват хората "Някой хора ти остават тръпка". Друг е въпроса дали ти искаш да се връщаш назад. Като се замислиш няма смисъл да се връщаш, ако знаеш, че резултатът винаги е един същ. Колкото и голяма и силна любов да сте имали, няма смисъл да се връщаш. Ако ви е писано, ще сте заедно.
    Противоречиш си малко..

"fool me once shame on you fool me twice shame on me".

Веднъж връзката развалена ли е, прекъснало ли е всичко.. Край, това е.. и няма връщане назад..
    Потръпва ти заради спомените ви, не заради самият човек, щом вече не си с него..
    Dr. Gregory House

Повече от фен Аватара на takecare
    Да, така e. Първата любов те кара да израснеш, това е. И все пак много зависи от връзките. Лесно е да се каже ей така, но причини за раздяла са много, така че лесно е да кажеш "Няма да се върна". Всичко е, както го почувстваш.

Мега фен Аватара на pandabear
    ъхА, и току-виж се порежеш на ръждата... пък ако нямаш и ваксина за тетанус...ойде коньо у реката

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си