Всяко нещо в прекалено голямо количество не е за предпочитане. Кафе, безалкохолно, прахчета, степчета, чайчета...
Човек сам трябва да си знае мярката и да преценя по колко да употребява дадено вещество.
Аз имам всякакви чайове вкъщи: ментови, билкови, всякакви миксове, плодови, черни, зелени и т.н. Несъмнено есента и зимата са си чаени сезони. Лятото лично аз не пия чай.![]()
И аз много обичам чайчета.... принципно много обичам мента, лайка, зелен чай. бях си взела един чай от лидъл и бях много зле настроена, но се оказа че е уникален, 4 момента се казва и моя беше в червена опаковка.... последно си купих един чай с боровинка и ванилия-не е много хубав, но ми спира апетита и си го пия![]()
Зелен чай пия най-често. На Yogi Tea. Също обичам и плодовите на Twinnings и Lipton. Аа, и чай от липа обожавам просто! Зеления го пия винаги чист, а другите с мед.
Аз пък не мога да го пия чист. Изобщо не ми е приятно, винаги с мед...
Зелен и плодов чай <3 Ментов, като имам главоболие или ми е лошо. Ърл Грей ми е скорошна мания също.
Също така, обожавам да си правя домашен "студен" чай - става един път!
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
А някой купува ли си насипен чай, не в пакетчета?
Аз питах за тези по-завъртяните, дето ги продават по чаените къщи и подобни.![]()
А някой знае ли къде в София мога да си купя насипен чай?![]()
I'm still here bitches and i know everything !!!
Тери.. <33 ♥
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
От всички в темата си харесах ройбос и twinings с ябълка. Дали ще ги има в аптеките, поне единия да намеря?
Взех си този- http://coffeespot.bg/image/cache/dat...on-500x500.jpg . Попринцип до сега да съм пила не повече от 10 пъти чай, когато съм била болна. Сега съм надъхана да пробвам всякакви вкусове и да си създам навик да пия.![]()
Има чайници с цедки, има и от онези кръглите метачни джаджи, в които се слага чай и после се затваря. Аз, обаче, често си го пускам направо в чашата и после го прецеждам.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en