.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31

Тема: Виновен?

Виновен?

Не знам как да се разделя с приятелката си ,не знам какво да й кажа,как да й го кажа.Имахме хубава връзка,но няма идеални неща,карахме се доста преди ,сега вече не ,но просто вече не я обичам,не съм влюбен в нея,когато говоря с нея,все едно говоря с някоя позната.Дори секс не искам да правя с нея.Просто ми е много безразлична,но знам че ако й кажа тези неща,ще я нараня ,а не искам ,грижа ме е за нея,но повече като за някоя приятелка ,отколкото за нещо повече.Не знам как се случи това,но не я обичам.Ако я оставя тя ще ме обвини.. ,но виновен ли съм ,че просто чувствата ми постепенно изчезнаха?

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Не си виновен за нищо, просто й кажи как стоят нещата. След това зависи от нея дали ще продължите да се виждате/чувате. Че ще я нараниш, неизбежно е, ама и за двамата е по-добре така.
    Не знам защо задаваш въпрос, на който знаеш отговора.

Мега фен Аватара на strawberry88
    Не си виновен.

Супер фен Аватара на Anonys
    Можеш първо да се попиташ, дали си виновен нещата да стигнат до тук и каква е причината тръпката и любовта да изчезне.
    Иначе за зарязването не си. Краят не е сега, а е дошъл доста отдавна и най-вероятно и двамата сте го забелязали.

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Съгласна съм, че не си виновен, но абсолютно не й казвай истината.
    По-добре я излъжи, че си се влюбил в друга, отколкото това, което ти казваш.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
    Съгласна съм, че не си виновен, но абсолютно не й казвай истината.
    По-добре я излъжи, че си се влюбил в друга, отколкото това, което ти казваш.
    Глупости, това, че има друга би я наранило повече.

Цитирай Първоначално написано от heartshapedbox Виж мнението
    +

Кажи, че ти трябва време.

Мега фен Аватара на tori
    Отиди, седни да говорите и и кажи, че вече не изпитваш нищо към нея и искаш да прекратите връзката си. Не си измисляй глупости и не казвай цялата истина. Запази си нещата за себе си. Научи се да филтри.аш нещата. Не си виновен, че любовта ти към нея е изчезнала или за това, че ще я нараниш. Не е по-добре да се мъчиш със всички сили да издържиш още седмица връзка с нея.

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Цитирай Първоначално написано от Anonys Виж мнението
    +

Кажи, че ти трябва време.
    Не. Това би й оставило напразни надежди.

Директният подход винаги е за предпочитане. Без лъжи, без увъртания. Едно простичко "Не се чувствам добре в тази връзка, искам да се разделим" е достатъчно.

Но няма нужда да й казваш, че ти е безразлична и така нататък. Не търси вина у себе си и се постарай да не насаждаш вина у нея. За връзка са нужни двама, за разпадането на връзката също.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Реално не знаем кое ще я нарани повече, то си е индивидуално. На мен по-лошият вариант ми се вижда именно да й заобяснява как вече му е безинтересна, не я обича, не го привлича и тн

Град
    BG
    Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
    Реално не знаем кое ще я нарани повече, то си е индивидуално. На мен по-лошият вариант ми се вижда именно да й заобяснява как вече му е безинтересна, не я обича, не го привлича и тн
    При мен пък би било по-добре да ми каже, че чувствата му са отслабнали и да го разбера, отколкото да намеси друга и да се чувствам предадена.

Цитирай Първоначално написано от TheBeliever Виж мнението
    Директният подход винаги е за предпочитане. Без лъжи, без увъртания. Едно простичко "Не се чувствам добре в тази връзка, искам да се разделим" е достатъчно.

Да ама сте жени,няма да е достатъчно "Не се чувствам добре в тази връзка,искам да се разделим" ,тя ще иска обяснения ,отговори как след 1 година аз решавам от нищото да се разделим.Просто не съм влюбен в нея,разбрах наскоро ,че с колежки пийнали повече в някакъв бар и докато танцували с някакви момчета,тя целунала някого и ми е все едно ,когато го разбрах ,все едно ми казаха,някакво супер тъпо и скучно нещо за мен.Аз се опитвам постоянно да съм зает,да не мога да се виждам с нея и т.н,но тя е толкова щастлива с мен или според мен се е усетила накъде отиват нещата,защото започна да прави неща които аз обичам,а никога не е искала.Бях искал да отидем до Барселона не веднъж ,тя все сменяше дестинацията и винаги ходехме някъде другаде.. разбрах,че ми е направила изненада за Барселона да отидем край на месеца..и някакви ей такива супер странни работи се случват и сега ще е още по-тъпо да я зарежа.

Мега фен Аватара на 102
    При мен пък би било по-добре да ми каже, че чувствата му са отслабнали и да го разбера, отколкото да намеси друга и да се чувствам предадена.
    Ти момиче ли си ? Кое момиче иска да му кажат, че не става за ебане ?

Цитирай Първоначално написано от aGressiwe Виж мнението
    Да ама сте жени,няма да е достатъчно "Не се чувствам добре в тази връзка,искам да се разделим" ,тя ще иска обяснения ,отговори как след 1 година аз решавам от нищото да се разделим.Просто не съм влюбен в нея,разбрах наскоро ,че с колежки пийнали повече в някакъв бар и докато танцували с някакви момчета,тя целунала някого и ми е все едно ,когато го разбрах ,все едно ми казаха,някакво супер тъпо и скучно нещо за мен.Аз се опитвам постоянно да съм зает,да не мога да се виждам с нея и т.н,но тя е толкова щастлива с мен или според мен се е усетила накъде отиват нещата,защото започна да прави неща които аз обичам,а никога не е искала.Бях искал да отидем до Барселона не веднъж ,тя все сменяше дестинацията и винаги ходехме някъде другаде.. разбрах,че ми е направила изненада за Барселона да отидем край на месеца..и някакви ей такива супер странни работи се случват и сега ще е още по-тъпо да я зарежа.
    Ти отговорите ги имаш. Просто те е страх да й ги кажеш.

Град
    BG
    Цитирай Първоначално написано от 102 Виж мнението
    Ти момиче ли си ? Кое момиче иска да му кажат, че не става за ебане ?
    Момиче съм, да.
    Кой ще и казва, че не става за ебане? :Д

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Абе баси пyтката си деба. Вземи се изясни кво искаш... При една раздяла винаги поне единия е наранен, в противен случай тва е поредното скарване и несериозен опит да се измъкнеш по терлици. Вземи бъди малко отговорен и спри да губиш времето на момичето с безгръбначната си особа.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Не искам да бъда с нея,просто не виждам смисъл да съм с нея това е.Не искам да я нараня бяхме заедно доста дълго време ,грижа ме е за нея ,но просто не съм влюбен в нея и няма смисъл да я мотая,ама искам просто да се разделим като приятели,ще ми е добре да я виждам ,да я чувам ,но не искам да бъда с нея,няма друго момиче,не искам за момента приятелка,от 6 години не съм оставал без приятелка.

Град
    В мислите на хората
    Абе мърльо стига циври и се жалва. Като не искаш да си с нея иди и го кажи директно. Баси мрънкалото. Как ти е вързала първоначално фустата се чудя...

Dr. Gregory House

Не искам да бъда с нея,просто не виждам смисъл да съм с нея това е.Не искам да я нараня бяхме заедно доста дълго време ,грижа ме е за нея ,но просто не съм влюбен в нея и няма смисъл да я мотая,ама искам просто да се разделим като приятели,ще ми е добре да я виждам ,да я чувам ,но не искам да бъда с нея,няма друго момиче,не искам за момента приятелка,от 6 години не съм оставал без приятелка.
    Ами кажи й го. Ей така, както си го написал тук.

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    ^Така казано по бива. Но горното беше брутално.

Цитирай Първоначално написано от valdesbg Виж мнението
    Абе мърльо стига циври и се жалва. Като не искаш да си с нея иди и го кажи директно. Баси мрънкалото. Как ти е вързала първоначално фустата се чудя...
    Дръж се смешко ,какво ми се правиш на голям мъж в някакво сайтче.Започнал да обижда тука като те гледам само какъв си ясно ми става,избивай си комплексите на някого другиго.Аман от такива комплексари ,не ми пиши повече.

Ами да аз й го казах преди малко ,тя ми каза само "Добре" ,не очаквах да е толкова лесно.

Дръж се смешко ,какво ми се правиш на голям мъж в някакво сайтче.Започнал да обижда тука като те гледам само какъв си ясно ми става,избивай си комплексите на някого другиго.Аман от такива комплексари ,не ми пиши повече.

Ами да аз й го казах преди малко ,тя ми каза само "Добре" ,не очаквах да е толкова лесно.
    Хаха, явно толкова я разбираш, заради нейното "добре". Кво очакваш, да се разциври пред теб ли? Мрънкало. Пикльо.

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Най-добре с глупави клишета "да си останем приятели...в мен е причината...ти си 6+...а у" и не се ебавам.

Град
    В мислите на хората
    Мърльо, не аз се чудя как да отрежа приятелката си щото не прави хубави дудуци нали? И не аз пускам дебилно написани теми с неясно съдържание и причина за пускане... И не аз цивря като някой ми каже нещо не-захаросано, нали?

Земи се скрий някъде, честно. Как те е пропуснал естествения отбор не знам...

Dr. Gregory House

Смешко виж се първо тогава говори,аз поне мога да си намеря приятелка виж се е момче,ти на човек не приличаш ,за дудуци ми говориш.Виж ,че мязаш на някъв недоразвит бе,рахит смешен ,майка ти циври защото е забравила кондом да купи и си се пръкнал ти смешник.Ходи се прави на мъж и на много отворен на някой друг,комплексарче .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си