- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- как да го забравя
Ще опитам по възможно най-краткия начин,но май няма да се получи.
Приключих три годишна връзка пролетта.Изнесе се,а аз изобщо не осъзнавах какво се случва.Все си мислех,че ще се върне,но...После си казах,че не ми пука,но дори не можех да стоя вкъщи.Не исках да виждам нищо,спомените бяха навсякъде.Намерих си нова компания с вредни навици и стигнах доста далеч в опитите си да го забравя,но...само стана по-зле.Не се бях прибирала вкъщи почти месец.Цялото лято продължи с някакви граничещи с лудост действия.Сменях опитите си за терапия,но без ефект.Едва наскоро си направих една реална равносметка за всичко.Осъзнах,че съм се обвиняла за много неща,за някой от които наистина имам вина,но си простих и се почувствах малко по-добре.Най-после.Приела съм,че той си има други връзки,а аз не съм готова,защото знам,че нищо не мога да дам в една връзка.Всички освен Него са просто тела.
Спомени сигурно имаш много.Не ги игнорирай,просто спри да ги изживяваш,не е лесно,но трябва.Хубаво е било,било е,свършило е.Нещата няма да станат други,просто започни да ги приемаш такива каквито са и чак когато ги приемеш ще можеш да ги промениш.
Опитвай да си създаваш нови и красиви изживявания,сама или с приятели.Прави нещо което по принцип харесваш,дори в момента да нямаш желание.Запиши се на някакъв групов спорт,чети,чисти.Вземи си кучеВсичко минава.
по дяволите толкова е вярноотново започнах да пуша и пия, но благодарение на приятлките ми бързо се овладях..... при нас никой не е изневерил просто....ревността му минаваше вскакви граници защото и двамата бяхме доста егоцентрични и горди личности, разликата, между които обаче беше, че аз не вкарвах хора в болница за това, че са разгваряли с прителя ми .... скарахме се изкючително жестоко и си казахме всичко което имахме да си казваме с повече от груби думи и това беше сега съжалявам за част от казаното но проблемите не бяха единичен случай и така... край