- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Груб секс
Да момиче съм
изяждам букви едно че българският ми е лош и друго че бързам
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Как успяхте толкова много идиоти да се съберете на едно място....
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Да виждаш въпросителен знак в края на изречението ми ? Ето това вече е въпрос, другото не беше.
Аз не ти отговарям, просто констатирам.
Dr. Gregory House
Не се карайте самоиначе благодаря на всички за отговорите
И към _ivi_ - Не не ме е оправил отзад боже
това не мисля, че някога ще го направя там дупката не е за това
![]()
Не си заслужава да инвестираш толкова, щом от нейна страна няма желание. Може да си седне на гъза и да поучи малко, но акъла и е другаде.
Въпрос към Рабалка /не искам да се заяждам или нещо, отговори ми/: Какви са ти амбициите за бъдещето? Как се виждаш реално след 10 години?
На човек, който иска да се промени към добро винаги трябва да му се помогне с нещо. Аз лично след 10 години я виждам като "момиче за всичко". Има една от Пловдив казва се Роси, един я чукаше "кучешката" и беше си сложил една тава с баница на кръста й и си хапваше стабилно.
Ем,като го правите грубо само не му позволявай да ти счупи ръката,другото е бошлаф,се пак наскоро ти е бил първият път доколкото разбрах.