- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- Окупациите на Университетите
Е не всички сме специалист в областта на ядрената енергетика, автомобилостроенето, авиоиндустрията, икономиката (всичките и вариации), политиката (отново всичките и вариации), спорта (от спортно ходене, през лакрос, та чак до кърлинг), фармацевтиката, животновъдството и земеделието, туризма, хранителната индустрия, веорото и киното.
И все пак, не аз разказвам из темите за носене на тухли, а единствената тухла която да съм държал, да е въображаема.
n00bs
Аз гледам информационните технологии, автосервизите, сервизи за електроника... Гледам че хората в тези сфери си взимат тяхното и то с честен труд...
Я преведи наново.
Като си притиснат, работиш на загуба, защото цените ги налагат монополите, държавата не отпуска никакви субсидии, ами дори те задължава с данъци. Как искаш да стане? И тея уроди продължават да избиват номера с постоянни дискусии и обсъждане на стари простотии свързани с Бойко, вместо да правят нещо.![]()
Споменавал ли съм колко мразя някой да се хваща за думата?
Щото не ми е оферта да вземам последните стотинки на някоя баба...
А защо не погледнеш младите доктори по медицини, физици, математици, учители и т.н., които се очаква едва ли не цял живот да работят на минимална заплата?
Това, че във все едни и същи сфери се бутат пари и всичко живо се тика да учи това, не значи че няма ужасно много млади хора, които биха желали да се развиват в някоя друга област, но не им се дава шанс.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Тъй като съм от тъпите, смятам че за да ядеш, трябва да работиш. Ако си можещ, ще просперираш във всяка сфера. Ако си посредствен, ще взимаш посредствено възнаграждение.
Единственото, което се иска от държавата е да налага закони и да следи за изпълнението им, а това е много слабо свързано с това колко ще заработваш.
^ По твойта логика всичките българи са тъпаци.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Защо? Изглежда стандартите ни се различават... За мен, в България 900 - 1000лв си е височка заплата, с която може да се живее нормално. Не са малко хората, които взимат такива пари.