.
Отговор в тема
Страница 10 от 26 ПървиПърви ... 6789101112131420 ... ПоследнаПърви
Резултати от 226 до 250 от общо 635
    Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    България му викат...
    А между България и София разлика правиш ли?
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Мега фен Аватара на an7raks
    Аз в София съм бил общо седмица от живота си.

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Аз в София съм бил общо седмица от живота си.
    А въобще работил ли си през живота си?

Да. Естествено, за дребни суми и не с идеята да изхранвам семейство/на 17 съм/.

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Да.
    Да като - работих лятото, ама мама все пак ми даваше джобни или да като - плащам квартира и сметки, издържам се напълно сам?

Писали сме заедно...

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Писали сме заедно...
    Не те разбрах, но ако не е второто, недей да отговаряш.

Е, на 17 съм, кога да съм се изнесъл на квартира, че да съм се хванал на сериозна работа, че да съм си плащал сметките?
    От това лято ще се работи вече легално.

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Е, на 17 съм, кога да съм се изнесъл на квартира, че да съм се хванал на сериозна работа, че да съм си плащал сметките?
    От това лято ще се работи вече легално.
    Тогава недей да даваш акъли как се вадят пари и с колко се живее добре.

И кое ми пречи да виждам какво става в семейството ми? Наще заедно вадят към 1900лв, а сме 4 човека. Смея да твърдя, че живеем нормално.

Мега фен
    И кое ми пречи да виждам какво става в семейството ми? Наще заедно вадят към 1900лв, а сме 4 човека. Смея да твърдя, че живеем нормално.
    Aко взимаш пример само от вашите, и автомонтьорите - значи имаш много тясна и малка представа за всичко.

Мега фен
    Тъй като съм от тъпите, смятам че за да ядеш, трябва да работиш. Ако си можещ, ще просперираш във всяка сфера. Ако си посредствен, ще взимаш посредствено възнаграждение.
    Единственото, което се иска от държавата е да налага закони и да следи за изпълнението им, а това е много слабо свързано с това колко ще заработваш.
    И законите, които сега държавата налага в полза на кой са? Ти страшна логика вадиш. Направо боговете да ти се чудят.

Мега фен
    Напротив законите са основната градивна единица на системата, без която не можем да съществуваме в нормално и подредено общество. Всичко се определя от тях.

Цитирай Първоначално написано от klimatronik Виж мнението
    Aко взимаш пример само от вашите, и автомонтьорите - значи имаш много тясна и малка представа за всичко.
    Ти от кой взимаш пример?
    Не съм твърдял никъде, че законите в момента са в полза на когото и да било, а че можеш да се развиваш въпреки тях, ако знаеш какво искаш и имаш капацитета, за да го постигнеш.
    Да, по-трудно ще е отколкото в уредена държава, но не невъзможно.

Мега фен
    Ти от кой взимаш пример?
    Не съм твърдял никъде, че законите в момента са в полза на когото и да било, а че можеш да се развиваш въпреки тях, ако знаеш какво искаш и имаш капацитета, за да го постигнеш.
    Да, по-трудно ще е отколкото в уредена държава, но не невъзможно.
    Ей бисерчо. Без коментар си хаха

Ти поне се от Варна. Началото на миналогодишния протест започна срещу ТИМ организацията. Защо ли? Защото хората,които искат да се развиват и издигат трябва да им служат , в противен случай биват смачквани .Разбива се не е винаги се случва така. Но развитието на мафията в държавата продължава да се покачва. Дори вече може да се развира,че тя е държавата. Ти освен,че трябва да имаш връзки, но и трябва да действаш като мръсна отрепка, за да се ,,издигнеш''

Супер фен Аватара на tireheb

Ти поне се от Варна. Началото на миналогодишния протест започна срещу ТИМ организацията. Защо ли? Защото хората,които искат да се развиват и издигат трябва да им служат , в противен случай биват смачквани
    айде, айде
    не сме 98ма

Ей бисерчо. Без коментар си хаха

Ти поне се от Варна. Началото на миналогодишния протест започна срещу ТИМ организацията. Защо ли? Защото хората,които искат да се развиват и издигат трябва да им служат , в противен случай биват смачквани .Разбива се не е винаги се случва така. Но развитието на мафията в държавата продължава да се покачва. Дори вече може да се развира,че тя е държавата. Ти освен,че трябва да имаш връзки, но и трябва да действаш като мръсна отрепка, за да се ,,издигнеш''
    Аз нали ти споменах, че бях на първите протести във Варна? Точно от там ми е толкова негативно мнението за "будните граждани". Бях и на протестите покрай случая в Катуница, където големите "патриоти" правиха поразии на мирни съграждани.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от tireheb Виж мнението
    айде, айде
    не сме 98ма
    да, тогава поне хората са имали вяра и не всяко живо със сиво вещество е заминавало за чужбина

Мега фен
    Аз нали ти споменах, че бях на първите протести във Варна? Точно от там ми е толкова негативно мнението за "будните граждани". Бях и на протестите покрай случая в Катуница, където големите "патриоти" правиха поразии на мирни съграждани.
    сбъркал си тълпата с футболната агитка

да, тогава поне хората са имали вяра и не всяко живо със сиво вещество е заминавало за чужбина
    Да, и всички лайна днес са плод на тази вяра в светлото бъдеще... Ако това ще се постигне и сега за следващите 25 години, заеби.

Мега фен
    Да, и всички лайна днес са плод на тази вяра в светлото бъдеще... Ако това ще се постигне и сега за следващите 25 години, заеби.
    ами кво да ти кажа.. нищо чудно,че сме били 500 години..

чудно ми е как на запад за най-малкото целия народ до последно излиза и го постига . тук има нещо сбъркано в нас

ами кво да ти кажа.. нищо чудно,че сме били 500 години..

чудно ми е как на запад за най-малкото целия народ до последно излиза и го постига . тук има нещо сбъркано в нас
    Аха, ама те излизат на момента и за конкретното нещо. Не да излязат заради Пеевски, да го разкарат, ама да си търсят нови поводи, щото било топло и било готино да пиеш студена бира на площада с приятели...

Защо? Изглежда стандартите ни се различават... За мен, в България 900 - 1000лв си е височка заплата, с която може да се живее нормално. Не са малко хората, които взимат такива пари.
    Иди нЕкаде другаде и им кажи как си мислиш, че взимаш гигантската заплата от 500€ да видиш как ще те пукнат от бъзици.
    Нещо не мога да те разбера. Значи хем всеки можеш просперира в България. Хем големия просперитет се свежда до месечен доход в пъти по-малък от минималната заплата в другите европейски държави.

И за да не е на изуст.
    http://en.wikipedia.org/wiki/List_of...ges_by_country
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Цитирай Първоначално написано от Hayashi Виж мнението
    Иди нЕкаде другаде и им кажи как си мислиш, че взимаш гигантската заплата от 500€ да видиш как ще те пукнат от бъзици.
    Нещо не мога да те разбера. Значи хем всеки можеш просперира в България. Хем големия просперитет се свежда до месечен доход в пъти по-малък от минималната заплата в другите европейски държави.

И за да не е на изуст.
    http://en.wikipedia.org/wiki/List_of...ges_by_country
    Ами, ние докато сме имали гости от анадола, те са ходили да "просвещават" негрите около находища на злато и диаманти... Няма как, при положение, че сме толкова бедна и малка страна, да им гоним доходите. Да не говорим, че там и цените са други и повечето хора живеят под наем.

Мега фен
    Аха, ама те излизат на момента и за конкретното нещо. Не да излязат заради Пеевски, да го разкарат, ама да си търсят нови поводи, щото било топло и било готино да пиеш студена бира на площада с приятели...
    глупии. ех глупи. Тук като разкараха Пеевски и после го върнаха как мислиш,че ще го караме? Да се занимаваме само с Пеевски? А всъщност на прикрит план се извършват хиляди други кражби за милиони . И какво по ясно искаш от ОСТАВКА? Не , не . спирам да ти пиша. Порасни пътво!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си