.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

как да го впечатля

здравейте
    първо да подчертая че не желая коментари от рода мн си тъпа това онова ако ще се гаврите не пишете
    Запознах се с едно момче от София през април месец точно на 23април вечерта бяхме на едно общо събрание и го забелязах че е с много очарователна усмивка.. всъщност той беше нещо като фотограф там и след събранието отидох да му поискам имаила нещо заради снимките за да ми ги изпрати и той ми поиска фб то ии след това същата вечер ме добави на следващия ден си писахме около 2 часа .. после си говорихме по скайп около 3 часа.. и после така всеки ден около 1 седмица и после цяло лято сме си писали 3 4 пъти бях се отказала от него но ония ден ми звънна просто така да ме чуе ,.. ония ден ми писа.. днеска ми писа пишем си но много малко и от период на период не искам да е така искам постоянно да си говорим и да сме нещо повече от приятели тъй като не мога да го виждам понеже съм от Пловдив искам да го впечетля с нещо за да се видиим.. иначе знам че се зарибява с много момичета.. ии доста добре умее да казва мили думи и съм сиг. че много други момичета го харесват.. той даже ми е пращал хронология с тях и заради това съм си мислила че няма шанс с мен .. ама ддз искамм да се случи нещо да се видиииииииииииим амаа .. простоо как да го впечетля само с думи .. ?
    Благодаря предварително за съветите

Супер фен Аватара на prince
    Бъди себе си, не ти трябва да се мъчиш да го впечатляваш. Просто по по-културен начин го попитай дали иска да излезнете да се видите.

Повече от фен Аватара на vas4e3to0
    Град
    Днес на Марс , утре на Венера!!!
    И защо, по дяволите, ти е пращал хронологии с други момиченца как ги „зарибява“? Това е толкова детинско и жалко.
    Иначе съм съгласна с горното мнение. Просто го попитай дали иска да се видите.

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Само с думи е сложничко. Понякога когато сте по близо ефекта е по-голям
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Не се опитвай (да го впечатлиш)! Дръж се адекватно, неадекватно, нормално, ненормално... естествено.

Супер фен Аватара на prince
    Цитирай Първоначално написано от psychopath Виж мнението
    Не се опитвай (да го впечатлиш)! Дръж се адекватно, неадекватно, нормално, ненормално... естествено.
    Точно за това говорим. Ако те хареса поне ще знаеш, че наистина те е харесал такаква каквато си.

Голям фен Аватара на Stan4o123
    Град
    Sofia
    Акцентирай върху общото помежду ви,насили се малко да намериш някакви допирни точки,това винаги е най-силното и важно за един мъж - това,че противоположностите се привличат са пълни простотии.
    Усмихни се на някой непознат. Това може да се окаже единствената му радост за деня.

Дръж се нормално .. пиши му ти от време на време, за да разбере, че имаш някакви чувства към него

Благодаря ви за съветите Гледам максимално естествено да се държа и винаги ми е супер забавно с него както мисля, че и на него понеже като си говорим по скайп нещо не спираме да се смеем смисъл не ни е никак скучно. Еми казвала сам да се видим и той по принцип ми е казвал няколко пъти че ще дойде в Пловдив ама не ми се вярва а искам да повярвам в това иначе последният път когато ми звънна беше от непознат номер т.е. от другата му карта и така в началото дигам ало да .. и после катоо разбрах че е той се зарадвах и вика е така както ти звъня неочаквано ще дойда един ден да те видя пак така неочаквано тогава ще се радваш повече и на другия ден ми пише много се зарадва нали че ти звъннах и аз аа не много ама се зарадвах де..ии вика знаех си според мен е усетил че го харесвам А относно хронологиите с други момичета и според мен е много детинско и веднъж ми е казвал че той с всички се държи много добре цитирам: Аз се държа добре с тях а те си мислят че ги харесвам. И ми е казвал че много кофти му е ставало като чуе че някоя изпитва нещо към него а той само приятелски ,.. затова немога да реша с мен как се държии .. приятелски или нещо повече..
    Аз имамм толкова много момчета приятели повече са от момичетата дори .. и с никой от тях не съм така ... ама ако ми каже и на мен че само приятелски саму били чувствата незнам как ще се почувствам

Мега фен Аватара на baby_baby
    Предложи му да излезете

Мега фен Аватара на 102
    Цитирай Първоначално написано от Daniie Виж мнението
    здравейте първо да подчертая че не желая коментари от рода мн си тъпа това онова
    ЕЕееееЕЕеееееЕеееее.. Е !

Цитирай Първоначално написано от baby_baby Виж мнението
    Предложи му да излезете

Ми вечното оправдание че сме далече.. той в София аз в Пловдив

Голям фен Аватара на toad
    Покажи котето и ще е впечетлен , освен ако не е от онези най-косматите , пухестите . Сега са модерни по-безкосместите .

Цитирай Първоначално написано от toad Виж мнението
    Покажи котето и ще е впечетлен , освен ако не е от онези най-косматите , пухестите . Сега са модерни по-безкосместите .
    да определено ще е от пухестите аахаххахах забавен си

Е как бих могъл да знам ? Не съм ти виждал котето .

няма и да видиш не се притеснявай не е от пухеститее хахахахах :Д

Сигурна ли си , че не е от пухестите породи ? Искам да се уверя . Тъй като си от Пловдив можеш да го пратиш по Еконт , без наложен платеж .

хахах даммм много ее логично

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си