Ко стаа майни , аве вие изобщо как издържате в този градживота тук е малко на забавен кадър , движа се като нео от матрицата
и всеки втори се оплаква от нещо
чакам някой да ме опровергае с някакви факти
![]()
много ясно ве , крайбрежието по бургас и варна е като дивият запад точно както съм го свикнал![]()
софианците също си имат преимуществата ама пловдив не моа да го схвана![]()
питах днес един човечец кой им е най скъпия квартал и вика имаме квартал марково , туй било БЕВАРЛИ ХИЛЛС муахаха не знаех че имате беверли хиллс евалаа малибу има ли
![]()
![]()
![]()
![]()
в Пловдив никога не съм ходил... викат че имало много циганЕ![]()
ми не знам по улиците не се вижда много , само към махлата , булеварда покраи реката който е
то навсякъде из България има от тези ходещи сапунчета
Много е спряло напоследък в Пловдив. Има пет места, на които може да отидеш, едни и същи хора само и нищо интересно..
да ама поне там не се мислят като в София за центъра на планетата... пък в София са пълни помаци ! Общувам с такива и знам.
Друго е Черноморието, знаем. Варна, човече! Хахахахаха Ама мисля да ставам софиянка, аз.
ай стига спамихте темата за другите градове , щото ще ви ухапя накрая![]()
Хахахаххаха е хвалим се, че сме от най - готините градове, какво?![]()
може ли и аз да хапя
![]()
е що ме питаш мен , свободна държава е
обаче точно нея ще ухапя аз понеже я предупредих![]()
Хахахахах аууууууу, харесва ми.Аз няма и да престана да спамя, такава съм си, а ти вместо тука да ме подкрепяш, наказания а-у. Харесва ми.
![]()
xВиж сега ако те подкрепя ще излезе все едно съм пристрастен и ще стане война по градове , като ме видят ще ме целят с домати и т.н.![]()
Затова мисля да те накажа , винаги ми е по добре да избера по лесното решение на проблема , с теб ще се справя за нула време , хващам те , ухапвам те и оттам нататъка ще оставя на въображението тиМежду другото доста хора се заблуждават от привидно приятелския ми външен вид или спокоен тон докато не ги ухапя
![]()
Хахахаха ще се справя за нула време, вика.И аз мога да се защитавам, какво.
![]()
да , добре и с кое ще се защитавашслед като ти падне ноктипластиката от ноктенцата
![]()
плюс тва дълбоко ме съмнява да си овладяла животинските похвати които аз притежавамучи се с практика и теория
в смисъл ухапването , след това овладяването на жертвата и т.н. муахахамислиш че се шегувам но ще разбереш в каква грешка си
![]()
после как ще обясниш белезите![]()
Първо, не нося ноктопластика! Имам си страхотни нокти!Белезите ще са от хубаво, така че...
![]()
шш те дерат яко с нокти което ми харесва![]()