.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 101

Hybrid View

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от valdesbg Виж мнението
    Едит: Лейди - тва е класическо перчене пред теб за теб. Тва е флирт към теб, което е окей.
    Грешиш
    Първо, ние бяхме сума ти народ. Ако е било перчене, е било перчене пред останалите, но и това не е вярно. Познавам си домашното животно и знам, че е в кръвта му да флиртува, само че флиртът от негова страна винаги е много тънък и много ласкаещ, без изобщо да дава сигнал за някакъв по-задълбочен интерес към другата страна. Затова и никога не ме е притеснявал.
    Затова и смятам, че флиртът, когато е закачливо поведение с цел, различна от сексуално желание, е окей. Не ми пречи да флиртува, за да разчупи обстановката с някоя колежка/партньор в работата му. Флиртът е изкуство, което, ако успееш да овладееш, ще ти помогне много в общуването с другия пол на всякакво ниво. Но е много трудно да направиш разликата. Това, което вие считате за флирт е именно вертикалната изява на хоризонталните желания. И то не е окей, нито за мъжете, нито за жените. Но докато едните трябва да се научат как да правят комплименти, без да изглежда, че се опитват да се намъкнат в гащите на отсрещния, другите трябва да се научат да не се засягат от всяка усмивка, отправена в чужда посока.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Мега фен Аватара на Lilanda
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    Но докато едните трябва да се научат как да правят комплименти, без да изглежда, че се опитват да се намъкнат в гащите на отсрещния, другите трябва да се научат да не се засягат от всяка усмивка, отправена в чужда посока.
    Абсолютно.

Голям фен Аватара на sneering
    Цитирай Първоначално написано от Lilanda Виж мнението
    Абсолютно.
    Целия и пост е абсолютен,не само тази част.

Голям фен Аватара на chushkopek
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    Грешиш
    Първо, ние бяхме сума ти народ. Ако е било перчене, е било перчене пред останалите, но и това не е вярно. Познавам си домашното животно и знам, че е в кръвта му да флиртува, само че флиртът от негова страна винаги е много тънък и много ласкаещ, без изобщо да дава сигнал за някакъв по-задълбочен интерес към другата страна. Затова и никога не ме е притеснявал.
    Затова и смятам, че флиртът, когато е закачливо поведение с цел, различна от сексуално желание, е окей. Не ми пречи да флиртува, за да разчупи обстановката с някоя колежка/партньор в работата му. Флиртът е изкуство, което, ако успееш да овладееш, ще ти помогне много в общуването с другия пол на всякакво ниво. Но е много трудно да направиш разликата. Това, което вие считате за флирт е именно вертикалната изява на хоризонталните желания. И то не е окей, нито за мъжете, нито за жените. Но докато едните трябва да се научат как да правят комплименти, без да изглежда, че се опитват да се намъкнат в гащите на отсрещния, другите трябва да се научат да не се засягат от всяка усмивка, отправена в чужда посока.
    Това, за мен флиртът е начин на общуване с хора от противоположния пол и определено много по-лесно става всичко по този начин. Стига да няма очевиден сексуален намек, няма проблем.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си