Грешиш

Първо, ние бяхме сума ти народ. Ако е било перчене, е било перчене пред останалите, но и това не е вярно. Познавам си домашното животно и знам, че е в кръвта му да флиртува, само че флиртът от негова страна винаги е много тънък и много ласкаещ, без изобщо да дава сигнал за някакъв по-задълбочен интерес към другата страна. Затова и никога не ме е притеснявал.
Затова и смятам, че флиртът, когато е закачливо поведение с цел, различна от сексуално желание, е окей. Не ми пречи да флиртува, за да разчупи обстановката с някоя колежка/партньор в работата му. Флиртът е изкуство, което, ако успееш да овладееш, ще ти помогне много в общуването с другия пол на всякакво ниво. Но е много трудно да направиш разликата. Това, което вие считате за флирт е именно вертикалната изява на хоризонталните желания. И то не е окей, нито за мъжете, нито за жените. Но докато едните трябва да се научат как да правят комплименти, без да изглежда, че се опитват да се намъкнат в гащите на отсрещния, другите трябва да се научат да не се засягат от всяка усмивка, отправена в чужда посока.