.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 41 от общо 41
    Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от babity Виж мнението
    Трай си бе! Ако не го казваш, не се е случило.
    Да бе. Докато не намерят трупа не си убиец.

Авторе, ти наистина си нагъл. Кротни се и нека да ти е обеца на ухото.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Повече от фен Аватара на C0oKieS
    е защо се разделихте щом сте с липсвали по нататък

Вече станалото станало...Но добре, че си бил честен със приятелката си и си и казал за изневярата, иначе ако сама беше разбрала, щеше много повече да я боли. Постъпил си като един честен човек и си поел последствията, за което ти свалям шапка. Но отсега нататък ако си хванеш приятелка, поне е по-малка вероятността да кривнеш, защото ще знаеш последствията.

anonymous708973
    Guest
    Дефинирай т'ва последното.
    Не знам как да го кажа меко, затова ще го кажа направо:
    Такива с мнение като твоето и оная, която съм цитирала.

Мега фен Аватара на babity
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Не знам как да го кажа меко, затова ще го кажа направо:
    Такива с мнение като твоето и оная, която съм цитирала.
    'Начи ако изчука бившата си в някоя вечер когато сте се скарали, е ок. Ще мислим дори за прошка. Но ако е просто нещо рандом, на пияна глава, без последствия, е непростимо? Това ли беше, което каза?

Има ли значение въобще изневерил съм ,защото в този момент я исках толкова много ,че не мислех,след това мисля,че постъпих правилно и си признах,тя е преценила,че не ме иска в живота си и това е.Аз съм окей с това,защото сгреших и нищо не мога да направя.

Супер фен Аватара на leadyflame
    Ок си, щото не си я взимал насериозно. Т'вай

Мега фен Аватара на baby_baby
    Ако беше толкова влюбен в притятелката си колкото казваш нямаше да преспиш с бившата много тъпо си постъпил

Доста кофти са протекли нещата..
    Последно редактирано от Mr.Killer : 11-10-2013 на 22:38

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Преебал си се! Трай си до последно и нема ядове. :Д

Цитирай Първоначално написано от AKJSDHLX Виж мнението
    според мен лично всеки човек има такава луда, необяснима любов в живота си, но тя е само една и за съжаление е много трудно тя да завърши с добър край...

<<< именно!!!!

по темата: не знам какво да ти кажа. Може би е по-добре да оставиш сегашната. Ако чак толкова държеше на нея, нямаше да "изключиш"..

Мега фен Аватара на Hilary_
    Жалко за теб, за потърпевшата .. и най - вече искрени съжаления за госпожицата, която си е постигнала замисъла.

anonymous708973
    Guest
    'Начи ако изчука бившата си в някоя вечер когато сте се скарали, е ок. Ще мислим дори за прошка. Но ако е просто нещо рандом, на пияна глава, без последствия, е непростимо? Това ли беше, което каза?
    Не, това, което казвам, е, че ако бях мъж и ми изневерят и после чуя някакво производно на "Трай си бе, ако не си признаеш, не се е случило", госпожицата ще хвърчи с шутове през вратата.
    Ненавиждам нагли хора. Като си изневерил, правилната постъпка е да си по-нисък от тревата и да събираш небето и земята, за да ти повярва половинката ти отново, ако изобщо реши да се опитва да ти прости.

В случая на теб ти е "простено" (макар че коя съм аз да ти "прощавам"), защото от постовете ти съм останала с впечатлението, че не си имала сериозна връзка, не желаеш такава и ти се живее в момента. Като попаднеш на човек, който да си заслужава, доста от вижданията ти ще се ошлайфат.

Ама на оная горе... дето твърди, че има връзка... смях.

Мега фен Аватара на babity
    Знам, че възгледите ми някой ден могат да претърпят някакъв коренен обрат, това е вероятност, която е налична за всички, но не мога да разбера как с лекота предпочитате това, което "е правилно", вместо това което е добре за вас. Нали уж всички се борим/си търсим щастието...

anonymous708973
    Guest
    Знам, че възгледите ми някой ден могат да претърпят някакъв коренен обрат, това е вероятност, която е налична за всички, но не мога да разбера как с лекота предпочитате това, което "е правилно", вместо това което е добре за вас. Нали уж всички се борим/си търсим щастието...
    Отговорът е доста прозаичен.
    Когато съм във връзка, има човече, чието щастие понякога е преди моето. Вярно, няма да му е много готино да чуе такова нещо, но в дългосрочен план ще ми е благодарен, че го знае.

Да не говорим как е "добре" за мен съзнанието ми да свиква с тази мисъл? С мисълта, че мога да причиня всичко на най-близкия си човек, щото... докато не го знае, всичко е наред? Не е здравословно и за самата мен. Няма да навлизам в темата как в определени случаи признанието е чисто и просто егоизъм, защото е освобождаване на собствената съвест.

И още нещо - с кви очи ще вдигна скандал на тоя същия човек следващия път, когато ме издразни с нещо? С кви очи ще му отворя уста?

Мега фен Аватара на fenkaaa
    При мен се случва същото.Възка почти 3 години, след това ново момче и след месеци пак се появява бившия ми.Само че при мен стана друго, аз осъзнах, че както казаха по нагоре " искам да си върна за малко това, което обичах " и го направих, но признах всичко на момчето с което бях и се разделихме.Сега има отново нещо между мен и бившия ми приятел, но не знам дали има смисъл отново, времето ще покаже

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си