.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 47 от общо 47
    Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    Всъщност мисля, че дори трябва да я отпишеш! Ако на мен ми го направи това - КОЯТО И ДА Е, повече няма да се сетя за нея! Спирам да пиша, да звъня, да кликам, да поствам! Всичко! Майната й! И ако съвсем случайно ТЯ започне да ме търси, постъвпвам по същия начин с нея, както тя е постъпила с мен: total ignore!

Мега фен Аватара на BlackEyedPeas
    Град
    Somewhere On East =]]
    Че за какво ти трябва точно тя? В началото казваш, че имате сходни черти и до там, но тя не е за теб, нищо друго хубаво няма в нея, така че не ставате заедно.
    ♥ 2PAC ♥
    Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
    ----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac

Град
    In my own head...
    Аз пък нищо нередно не видях в поведението й, честно казано. Ако ти работиш и нямаш време за нея, не виждам защо страдаш, че се виждате само вечер... а ти докато си зает, тя какво да прави - да седи вкъщи и да тръпне в очакване да й звъннеш? И защо ако каже, че има работа, не е възможно НАИСТИНА да е заета? И какво пречи да чисти или да се мотае из къщи БЕЗ да е пред компютъра, ами трябва това да е лъжа и инсинуация? На теб не ти ли се е случвало да затваряш телефона на някого, понеже в МОМЕНТА не можеш да вдигнеш? По нищо не разбрах да те лъже и мами, според мен сам се филмираш и натоварваш връзката напълно излишно и безпричинно.
    Too much energy, too little time...

Голям фен Аватара на sneering
    Просто се примири с факта,че едно добре изглеждащо момиче винаги има един катун клоуни около нея,всеки с номера си.
    Трябва да доминираш с нещо пред останалите,защото връзката ви е в началото и нямате такава силна взаймовръзка..(това с доминирането никога не ме е кефило,но масово така става,защото момичетата са непостоянни и обичат да се хващат от клон на клон).
    И още нещо за доминирането,прави го и влагай само тогава,когато разбереш,че не е от онези вечно комуникативни с всички момчета,търсеща вечното внимание или нуждата от много,а не само от теб.

Супер фен Аватара на lamer4e7o
    Град
    Някъде там
    Мерси за съветите на всички!

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    никога не трябва да се вярва на жени, особено на красивите
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Град
    Някъде там
    Абе не знам дали е така, ама на тая номерата ѝ продължават с пълна сила…

Снощи отново се видяхме за бързо, понеже ми каза, че била много болна, не знам какво си, имала температура и ѝ предложих днес примерно след работа да я закарам до личната — естествено никаква не ми се обади. Тая вечер едвам я навих да се видим за бързо (естествено не сме били навън за повече от 30 минутки, както обикновено…) и уж много болната, но веднага от моята кола отиде при сестра си и компанията ѝ — не ме питайте от къде знам къде е отишла, след като сме се разделили, самата тя ми го каза мисля, че — че отива при сестра си. Не ми харесва цялата тази работа — всяка вечер да се виждаме за половин час и после по едно чао и толкова, а вече даже не съм сигурен и дали се прибира… Не знам дали съм филмар или имам някакви психични отклонения, но още дълго няма да ми издържат нервите с тая, дори преди малко пак ѝ казах някои нещица в шибания FB и тя отново се измъкна с думите: „utre shte govorim, az lqgam“ — нещо от сорта беше…

А аз днес си мисля цял ден как е уж „болната“, а тя вечерта вместо да се прибере, да се лекува, тя обикаля цяла нощ с друга компания и с цялата си наглост тая вечер ми написа във FB: „всеки имa нуждa от рaзпускaне“. Не знам какво мислите вие по въпроса, ама ако се видя изобщо вече с нея, ще ѝ кажа всичко в шибаната физиономия, защото нямам нерви да се занимавам с такива като нея…

Супер фен Аватара на shmatarok
    Човек, за какво се занимаваш изобщо?
    Тая яко те размотава и очевидно хич не я грее дали ще се виждате или не, не се занимавай с глупости повече и ѝ тегли майната.

Мега фен
    Град
    В деколТето тИ
    дооста несериозна звучи.. остави я тя да те търси пък ако не ти издържат нервите направо я зарязвай възможно най-скоро
    Цитирай Първоначално написано от mrKiss
    за секс не се притеснявам да я поканя обаче ще се притесня ако приеме
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Мега фен Аватара на 102
    Малко набързо го прочетох, ама.. ти какво правиш по въпроса да се виждате за повече време ?

Град
    Някъде там
    Ами всичко възможно правя, но въпросът е, че тя не иска. Всеки ден след работа съм свободен и мога да отделям доста часове за нея, но тя ме търси само вечер и то излизаме за половин-един час максимум.

Снощи уж много болната, очаквах да се прибере, а тя излязла с компанията на сестра си, при положение, че и аз не бях се прибрал… Това означава, че предпочита да е с някой друг, а не с мен. Поне аз такива изводи си правя.

мисля че те използва за изтривалка ..

Попитай я дали й харесва да е с теб(директно). Гледай я в очите и не слушай отговора(ще си получиш отговора от лицето й). Виждате се всяка вечер? Как се държи? Не какво ти казва, а какво прави е важното.

Мега фен
    Е нито работи, нито учи, пък време няма. Никога нямало да ти изневери, обаче се виждате само вечер.

Или я стягай малко, или я оставяй! Ако видиш, че няма да стане със стягането, поне я използвай известно време да не си капо.

Град
    Някъде там
    Цитирай Първоначално написано от HeaDStr0nG_BG Виж мнението
    Попитай я дали й харесва да е с теб(директно). Гледай я в очите и не слушай отговора(ще си получиш отговора от лицето й). Виждате се всяка вечер? Как се държи? Не какво ти казва, а какво прави е важното.
    Ако имаше как, щях да я попитам… Но тя след вчера, тотално започна да ме игнорира, но нека ви обясня как започна всичко от вчера де, понеже имам повечко време и се надявам, че ще ме разберете…

Значи вчера през деня ѝ писах на няколко пъти, че ще бъде най-добре да си поговорим на живо, не в тъпия фейс и тя ми отговори, че ще ми звънне… Естествено, аз не ѝ повярвах, тъй като тези нейни думи се бяха превърнали в навик, но никога не ги изпълняваше… Та така де… Казах ѝ да ми звънне нали поне преди 00:00 часа снощи, понеже ходих на дискотека малко и естествено я чаках, чаках да се обади, но напразно… Към 00 и нещо от дискотеката (представете си…) и написах нещо от рода на: „Мерси че ми се обади хахах“ — което естествено бе последвано от никакъв отговор. Забравих да спомена, че снощи глупавата ѝ сестра я беше тагнала във FB и беше написала нещо от рода на: „napivane tejko s - “… Нали знаете какво представляват тия тагове… И сестра ѝ беше тагната, както и един ром — чистокръвен. А нали уж беше много болната… А ходи по купони и се „напива“. И снощи след като се прибрах отново ѝ драснах някои неща във FB, но отново без отговор — въпреки че ги е прочела. Тази сутрин ставам и гледам някакви любовни статуси, които за мен са крайно безсмислени и сигурно се отнасят за мен, но не ми дреме като цяло де… И преди малко с цялото си сърце я премахнах от приятелите си във FB, както и сестра ѝ.

За мен е много странно това поведение на едно 19-годишно момиче, което си мислех, че ще има малко повече мозък от 13-годишните момиченца да речем, които са ми правили тези номера преди годинки, но явно съм грешал… Не мога да си го обясня просто защо така се получава… Занимава се с мен 2 седмици, от няколко дни усетих, че нещата не са както трябва и сега пълен игнор от всякъде, вместо да се разберем като хората…

Вие какво мислите по въпроса, момчета и момичета?

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Добре, как можеш да вземеш на сериозно един човек, който няма и една седмица и е започнал с обсебването?

И двамата си имате интереси, хобита, забавления и не е нужно нон-стоп да сте заедно и така нататък. Пък сте още в началото на връзката, а тая ревност и тоя страх в тоя период не са особено добре дошли.

Град
    Някъде там
    Ами по начина ѝ на мислене, на говорене, на разсъждаване например. Не е някоя проста кифла да речем, ама виж какви глупости прави и как се държи… И не съм казал, че е нужно нон-стоп да сме заедно. Върни се малко назад из темата, защото си личи, че не си я чела цялата.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от lamer4e7o Виж мнението
    Ами по начина ѝ на мислене, на говорене, на разсъждаване например. Не е някоя проста кифла да речем, ама виж какви глупости прави и как се държи… И не съм казал, че е нужно нон-стоп да сме заедно. Върни се малко назад из темата, защото си личи, че не си я чела цялата.
    Не, просто ти наистина си обсебващ, както се изредихме една камара хора да ти го казваме предния път, когато си втълпяваше, че някаква мадама те харесва. Личностна черта ти е. Learn to let things go. Друго като съвет не знам какво да дам.

В частност по темата: Бий й шута и не се занимавай.

Супер фен Аватара на leadyflame
    [QUOTE=lamer4e7o;10921692 Вие какво мислите по въпроса, момчета и момичета? [/QUOTE]
    КОлко още трябва да питаш, на теб ситуацията още ли бне ти е ясна!?

Няма смисъл да си повтарям горния пост ,но тя се гаври с тебе..

Стана ми смешно от мнението на някои хора по горе.. прост народ.. кво като е в началото на връзката мисля че трябва да има някаква сериозност ако ще от 2 дена, да сте заедно, да не говорим че ако наистина са хлътнали 2 ма души според мен още в началото ще искат да са заедно навсякъде.. но според мнението на няколко хора по горе тя трябвала да се чука с всеки едва ли не и секи ден да и е запой и някви отрепки да и се търкат в циците в дискотеките.. аре фак офф на такиа курви

Град
    Някъде там
    PinkPan7her, мерси, никога не си била толкова мила с мен. ^^ Схванах мнението ти!

leadyflame, вечИ ми е ясно всичко.

wtfwtfwtf, ясно ми стана още от вчера, че ме е използвала само и то по такъв начин…

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си