.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 36

Lightbulb Големия въпрос: Как да я/го целуна за първи път (съвети за момичета и момчета)

Всички са несигурни ако става дума за точно това - как? Е, към момчетата: ваша е задачата да я подлудите! Как? Е, като за начало трябва да сте уверени. Със сигурност трябва вие да направите първата стъпка. Ако се страхувате да не ви отреже, да се отдръпне след целувката или неща от този сорт, ето нещо умно: има още 1000000 момичета, по които може да си паднеш! Светът няма да свърши! Та, ето няколко безотказни тактики, които ще я накарат да се разтопи в ръцете ти:
    1. Преди всичко се увери, че дъхът ти е свеж!
    2. Приближи се до нея и я хвани за кръста
    3. Приближи тялото си плътно до нейното, като я придърпаш
    4. Погледни я в очите нежно
    5. После погледни устните й, докато прехапваш своите
    6. Погледни я отново в очите, приближи се и бавно я целуни
    Гарантирам, ще й омекнат коленете!!
    Време е да дадем на момичетата малко съвети също: Увери се, че не си си сложила много гланц или червило! Дъхът ти трябва да е свеж! Ако харесваш момчето, но няма признак да те целуне, прегърни го (все ще намериш някакъв повод). Като се отдръпваш, за да прекратите прегръдката, спри точно когато сте близо и ръцете му все още са около кръста ти, а твоите ръце - около врата му. Е, тогава е времето! Приближи устните си към неговите и изчакай, за да видиш дали той ще приближи своите към теб. И - имаш своята дългоочаквана първа целувка. Ако пък има признак, че момчето ще те целуне - просто му се отдай, позволи му да контролира ситуацията!
    Надявам се да съм ви помогнала!!

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от kiss_me1996 Виж мнението
    Със сигурност трябва вие да направите първата стъпка.
    Защо?

Мега фен Аватара на Баща Ти
    MAJKO BIGARIA TAKIVA HORA TE DOVEDAHA DO TOVA POLOJENIE!

Цитирай Първоначално написано от Баща Ти Виж мнението
    Ихааа че си тъп ама Твоята държава не беше ли македониja Евтин си кат македонка (наденичка) , 1лв за 5 кила

Цитирай Първоначално написано от LeagueofShadows Виж мнението
    Ихааа че си тъп ама Твоята държава не беше ли македониja Евтин си кат македонка (наденичка) , 1лв за 5 кила
    А ти си евтин като майка ти: 5 лева свирката и 10 кинта секса.

Еи бухал , ти струваш точно колкото 1 македонски денар , който е 0,0317346865 Български лева

Виж колко си евтин , колкото 0,03 стотинки , подпърдялник

МАКЕДОНСКИ ДЕНАР , на майка ти да го НАДЕНЯ Хах

Ти си интернет мишка.

Ми да интернет мишка съм , тегля с 10 мегабайта в секунда , а на теб ти го нанизват с 10 кура в секунда

Стига ползва флашката на съседа , на човека му писна да му олигавяш кура

Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Защо?
    Нали знаеш как мъжът е главата в семейството и жената се чувства в безопасност до него? Точно така е и в тази ситуация Ти си уверен, ти си момчето, на което тя разчита! Тя си умира да я целунеш - АМИ, НАПРАВИ ГО!! Не я карай да чака, нито пък себе си, защото и ти със сигурност нямаш търпение да я държиш и да не искаш да я пуснеш от прегръдката си никога повече! Целуни я! Имай кураж, дай й всичко, от което се нуждае просто с устните си! ♥

Град
    София, България
    Нали знаеш как мъжът е главата в семейството и жената се чувства в безопасност до него? Точно така е и в тази ситуация Ти си уверен, ти си момчето, на което тя разчита! Тя си умира да я целунеш - АМИ, НАПРАВИ ГО!! Не я карай да чака, нито пък себе си, защото и ти със сигурност нямаш търпение да я държиш и да не искаш да я пуснеш от прегръдката си никога повече! Целуни я! Имай кураж, дай й всичко, от което се нуждае просто с устните си! ♥
    Не съм съгласна. Няма глава на семейството. Не искам да се чувствам в безопасност само и единствено до мъжа си.

Първата крачка прави този, който се осмели. Няма писан закон, в който пише че задължително и единствено момчета трябва да направи първата крачка.

Много сладникава тема.

абе момчета за кво се драчите провалихте темата браво на вас .

Цитирай Първоначално написано от mancho Виж мнението
    абе момчета за кво се драчите провалихте темата браво на вас .
    Благодаря

Питай охридския спаружник Виж кой почна да сере пръв !

Не съм съгласна. Няма глава на семейството. Не искам да се чувствам в безопасност само и единствено до мъжа си.

Първата крачка прави този, който се осмели. Няма писан закон, в който пише че задължително и единствено момчета трябва да направи първата крачка.

Много сладникава тема.
    Съгласна съм с теб!!! Всеки има мнение!! Браво, че отстояваш позицията си!

Мега фен Аватара на Lilanda
    Много сладникава тема.
    Абсолютно.

Добре я провалиха, няма смисъл от тая тема. Няма правила как да целунеш някой. Всичко става от самосебеси. Ако не стане така е изкуствено и просто не е същото.

Бай дъ уей преди да качвате теми преглеждайте старите. Особено важните теми.

По темата съм съгласен напълно с авторката , аз правя така , само без прехапването на устните щото е геиско Тва може да го прави момичето

Цитирай Първоначално написано от Баща Ти Виж мнението
    Да си чувал за кирилица? Идиот.

Супер фен Аватара на heartsdesire
    Да, а може и без да си прехапва устната, това за мен е супер гейско.
    4. Погледни я в очите нежно
    Пистолета..

Супер фен Аватара на shmatarok

Темата на Шадоу в началото на раздела е къде-къде по-полезна. Че е и ВАЖНА.

Град
    София, България
    Стига, бе хора. Аз пък аплодирам авторката, защото единствено тя не подходи с хейт в темата.

Стига, бе хора. Аз пък аплодирам авторката, защото единствено тя не подходи с хейт в темата.
    Благодаря.. Наистина не съм такъв човек, който живее на принципа на хорското мнение...

Мега фен Аватара на baby_baby
    Няма правила за целуване както казаха по-горе всичко ще стане от самосебеси

Мега фен Аватара на strawberry88
    5. После погледни устните й, докато прехапваш своите
    Axaxaxaxaxxa

Никой не я похвали за усилията и времето, което е прекарала, за да се старае да помогне с темата си. То пък за този сайт е типично някой като пуска тема веднага хейт. Браво, поздравявам те за усилията и времето, което си дала за тази тема.

Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от tHe_COolEst_GIrl Виж мнението
    Никой не я похвали за усилията и времето, което е прекарала, за да се старае да помогне с темата си. То пък за този сайт е типично някой като пуска тема веднага хейт. Браво, поздравявам те за усилията и времето, което си дала за тази тема.
    Браво. Очаквай златен медал по пощата. Форумът пък може да ти издигне паметник, в знак на благодарност.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си