- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Големия въпрос: Как да я/го целуна за първи път (съвети за момичета и момчета)
Всички са несигурни ако става дума за точно това - как? Е, към момчетата: ваша е задачата да я подлудите! Как? Е, като за начало трябва да сте уверени. Със сигурност трябва вие да направите първата стъпка. Ако се страхувате да не ви отреже, да се отдръпне след целувката или неща от този сорт, ето нещо умно: има още 1000000 момичета, по които може да си паднеш! Светът няма да свърши! Та, ето няколко безотказни тактики, които ще я накарат да се разтопи в ръцете ти:
1. Преди всичко се увери, че дъхът ти е свеж!
2. Приближи се до нея и я хвани за кръста
3. Приближи тялото си плътно до нейното, като я придърпаш
4. Погледни я в очите нежно
5. После погледни устните й, докато прехапваш своите
6. Погледни я отново в очите, приближи се и бавно я целуни
Гарантирам, ще й омекнат коленете!!![]()
Време е да дадем на момичетата малко съвети също: Увери се, че не си си сложила много гланц или червило! Дъхът ти трябва да е свеж! Ако харесваш момчето, но няма признак да те целуне, прегърни го (все ще намериш някакъв повод). Като се отдръпваш, за да прекратите прегръдката, спри точно когато сте близо и ръцете му все още са около кръста ти, а твоите ръце - около врата му. Е, тогава е времето! Приближи устните си към неговите и изчакай, за да видиш дали той ще приближи своите към теб. И - имаш своята дългоочаквана първа целувка. Ако пък има признак, че момчето ще те целуне - просто му се отдай, позволи му да контролира ситуацията!
Надявам се да съм ви помогнала!!![]()
MAJKO BIGARIA TAKIVA HORA TE DOVEDAHA DO TOVA POLOJENIE!
Еи бухал , ти струваш точно колкото 1 македонски денар , който е 0,0317346865 Български лева
Виж колко си евтин , колкото 0,03 стотинки , подпърдялник
МАКЕДОНСКИ ДЕНАР , на майка ти да го НАДЕНЯХах
Ми да интернет мишка съм , тегля с 10 мегабайта в секунда , а на теб ти го нанизват с 10 кура в секунда![]()
Стига ползва флашката на съседа , на човека му писна да му олигавяш кура![]()
Нали знаеш как мъжът е главата в семейството и жената се чувства в безопасност до него? Точно така е и в тази ситуацияТи си уверен, ти си момчето, на което тя разчита! Тя си умира да я целунеш - АМИ, НАПРАВИ ГО!! Не я карай да чака, нито пък себе си, защото и ти със сигурност нямаш търпение да я държиш и да не искаш да я пуснеш от прегръдката си никога повече! Целуни я! Имай кураж, дай й всичко, от което се нуждае просто с устните си! ♥
Не съм съгласна. Няма глава на семейството. Не искам да се чувствам в безопасност само и единствено до мъжа си.
Първата крачка прави този, който се осмели. Няма писан закон, в който пише че задължително и единствено момчета трябва да направи първата крачка.
Много сладникава тема.
По темата съм съгласен напълно с авторката , аз правя така , само без прехапването на устните щото е геискоТва може да го прави момичето
![]()
Да, а може и без да си прехапва устната, това за мен е супер гейско.
Пистолета..4. Погледни я в очите нежно
Темата на Шадоу в началото на раздела е къде-къде по-полезна. Че е и ВАЖНА.
Стига, бе хора. Аз пък аплодирам авторката, защото единствено тя не подходи с хейт в темата.
Няма правила за целуване както казаха по-горе всичко ще стане от самосебеси
Никой не я похвали за усилията и времето, което е прекарала, за да се старае да помогне с темата си. То пък за този сайт е типично някой като пуска тема веднага хейт. Браво, поздравявам те за усилията и времето, което си дала за тази тема.![]()