.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 114

Hybrid View

Супер фен Аватара на kPuCkA
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Positive_SouL Виж мнението
    Ако имаш дом и има кой да ти плаща тока,водата и храната, то тогава и 100 лв могат да бъдат достатъчни.
    Аз обаче търся работа с която да бъда самостоятелен и не мога да намеря такава в България. Само наема ми е 200 лв, а във големите градове заплатата е 400 лв в повечето случаи. И затова питам защото не виждам разлика с диплома или без.
    Дипломата има значение най-вече, ако искаш да се развиваш в точно определена сфера. Не може да си завършил IT, а да искаш да работиш като психолог, което пък до някаква степен ти ограничава избора, но пък за това нали се предполага, че трябва да сме добре обучени в дадената сфера. Знам ли....Така или иначе без диплома си за никъде.

Мега фен
    За никъде, друг път. Толкова много са хората без дипломи, които въртят далавери за хиляди. Да, може и по долен начин да го правят, но всичко е зависи от мисловните процеси и умствените способности. Има най-различни начини, от които може да преуспееш, дори без висше. Но в никакъв случаи не изключвам, че за един човек в повечето случаи - то е жизнено важно. Въпреки това държавата е пред гражданска война и вече всичко е относително и грозно.

Цитирай Първоначално написано от kPuCkA Виж мнението
    Така или иначе без диплома си за никъде.
    Моето мнение е друго, но то няма значение за хората тука така че няма да го споделям. И аз съм учил висше между другото, но прекъснах защото намерих начин да се развивам и да печеля без диплома и то много повече и по много по лесен начин.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си