- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Pinks beauty box
Ето едно ревю и от мен: http://missblogbg.info/pinks-beautyb...2%D1%80%D0%B8/
Кутийката е много хубава.![]()
Да караш хората да се усмихват чрез твоята усмивка те прави мн щастлив!Да накараш хората да са щастливи заради твоето присаствие те прави специaлен за тях!А да оцениш всичко това и да го запазиш толкова красиво ти трябва чисто сърце!А твоето какво е?
Мне, тоя месец са се поизложили. Колко пъти ще пращат Bioderma и Vichy. И аз ли не мога да броя или продуктите този месец са само 2? Тези мострички по 1 мл какво ми ги смятат изобщо.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
^ Точно. Такива мострички мога да си взема от всяка аптека, а и не съм особено доволна от Виши.
Последно редактирано от RainbowGirl : 10-15-2013 на 17:30
I'm still here bitches and i know everything !!!
Тери.. <33 ♥
Пак ли за бръчки..Радвам се, че не си я поръчах.
Получих моята. Не съм осооообено впечатлена , бива. Харесаха ми 2-3 неща , останалите са ми "все тая" . Най много се ядосвам за продуктите на Виши за 30,40,50+ (който дори сега имат кампания да ги раздават безплатно по аптеките) - нали уж попълвах бюти профил , какво да ги правя?
Дано следващата да е по-добра.
Ето видео с отварянето:
http://www.youtube.com/watch?v=S3J_7HhBIDs&hd=1
аз пък изобщо не очаквах да получа кутия защото си мислих,че нещо с абонамента не съм
направила както трябва,но днес ми се обади куриер и ми я доставиха
не съм много впечатлена,очаквах повече да се зарадвам.
най-голямо първо впечатление ми направиха нещата на биодерма и олиото на Kerastase.
А парфюма на b.u (не съм сигурна,че беше този)беше просто ужасеннннн,изобщо не ми хареса.
мостричките на виши дадох на мама.
абе като цяло като съм гледала от другите месеци кутиите и ги сравня с тази е
доста слаба кутията за този месец.
Woo-hoo! И аз си я получих днес.
Като начало куриера не знаеше какво ми носи и от начало твърдеше, че са БОТИ, не beauty box..
Аз съм сравнително доволна от този месец.. Мострите от Vichy са ми абсолютно ненужни, поне тези за 30, 40 и 50+ и единия фон дьо тен, който е много тъмен цвят за мен.
Глънцът на wet n' wild ме развълнува, тъй като не знаех, че вече ги има в България. Душ гелът е ок, така или иначе не бих дала 35 лева за душ гел, не бих го купила в реален размер.
Това, за което съм развълнувана най-много трябва да е олиото на Kerastase и шампоана и балсама.
Wet N Wild ги има от поне 5-6 години, тъй като и преди съм ползвала техни продукти. Но се намират много трудно.
много слаба кутия ! Мога само да се радвам ,че не се излъгах да си я поръчамНапразно си попълваме бюти профилите +40 +50 годишна клиентела не ми се вярва да имат .
Hostis Honori Invidia
![]()
Ти направо в гроба ги прати от тази категория , а ? Те козметика не поглеждат , щото са много заети да си мият ченето и да си печатат некролозите? ;D
Имат , разбира се.
Но наистина не е лошо да има малко съобразяване с попълнените профили. Вярно , че е трудно да се угоди на супер капризна аудитория , пък и в тази тепърва навлизаща сфера , за това бих им дала шанс.
Имат, но не са мнозинство. Обаче и при Пинкс и при Прити кожите са само 2 вида - зряла и суха и младежка с акне. Други варианти няма. На мен писна абсолютно всеки един продукт за млада кожа да е срещу акне и резултата да е зверски изсушена кожа. Явно според тях всички тинейджъри са пъпчасали.
В къщи са доволни де, но аз не бих била.
Съгласна съм напълно с BlackWings.
Според мен кутията не е зле. Разделихме си с майка ми нещата и така. Много се зарадвах на ДермаБленд, на PerfectPair, душ гела и разбира се бонбончето.![]()
Не е чак толкова зле кутията, ама поне да не бяха слагали отново продукти за бръчки. Нищо де, тях ги дадох на майка ми. А парфюмите са в адски неудобни опаковки. На мен ми се падна гланцът от 7,90лв. (като гледам на почти всички се е паднал той) и мирише малко странно, но предполагам, че това се дължи на витамините и алое верата. Иначе не е лепкав, не прави устните супер блестящи, а много мекички и хидратирани.
Тери.. <33 ♥
И аз получих кутията, и учудващо съм била една от първите - още на 14ти ми се обадиха че кутията е в офис на Спиди . Но едва вчера си я взех :Д общо взето съм доволна. На мен ми се падна лака, който е малко странен цвят,но..:Д шоколадчето беше във възможно най-мини размерът, но си беше сладурски:Д а за душ гела не съм и очаквала, че биха сложли оот 100 мл.![]()
Някой да знае кога ще разкриват продуктите и кога започват доставките?
Доставките досега са започвали от 14то число на месеца, а за разкриването на продуктите нямам идея, но според мен ще е сега в началото на месеца.
Тери.. <33 ♥
Момичета, получихте ли кутийката за Ноември? Който иска да погледне какво има в нея -- > http://missblogbg.info/pinks-beautyb...2%D1%80%D0%B8/
Да караш хората да се усмихват чрез твоята усмивка те прави мн щастлив!Да накараш хората да са щастливи заради твоето присаствие те прави специaлен за тях!А да оцениш всичко това и да го запазиш толкова красиво ти трябва чисто сърце!А твоето какво е?
Аз я получих вчера. Повече ми харесва от предната, поради липсата на Виши.Също ми харесва, че има нови марки. На мен ми се падна скраба на Ив Роше и мирише много хубаво, но още не съм го пробвала. Кремът за лице го дадох на майка ми. Иначе с гланца веднага се намазах, хаха. Също се зарадвах на ваучера за Инглот, защото не можах да използвам този от септемврийската кутия. Като цяло съм доволна и ще изпробвам всичко (като изключим нещото за вана, защото нямам такава). Ще видим как ще се представят от Пинкс с двойната кутия и тогава ще реша дали да прекратя или да продължа абонамента си.
Последно редактирано от RainbowGirl : 11-20-2013 на 12:47
Тери.. <33 ♥
Ужасна кутия. Ако я получавах аз щях да съм още по-разочарована, заради противостареещия крем.
доколкото чух ваучера на Инглот ,който разпространяват е изтекъл .
Hostis Honori Invidia
Аз исках да си поръчам двойната кутия, но питах в сайта дали ако се абонирам сега ще я получа и отговорът беше, че когато ми приемат поръчката - за него месец.. тоест като нищо мога да се абонирам направо за март. Което ме и отказа ;/
Доста хора се отказаха след тази кутия, така че може да пробваш.