- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всичко за татуировките
Аз просто не обичам Бургас и хората от там обикновено затвърждават мнението ми.![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Мале, що така^
Точно имах някакви мераци за местене там
Тея дни ще кача снимки от тежка алергия на един приятел. Татуса му вече мина месец, а е целия в пъпки и рани. Имаше лечение с някви кортизони и глупости, ама няма файда. Сега може би ще е на течен антибиотик или директни вливания. Че стана сериозна работата.
и защо трябва да качваш снимки на гнусотии бре момичесега искаш да уплашиш тези които са решили да си правят татуировка ли
![]()
Значи ако кача снимки на човек с тежко венерическо заболяване ще уплаша хората от секса ли?
Алергията е предизвикана от някаква съставка в конкретно черният цвят и е избила само на черното. Човека по принцип има и други алергични реакции - от прах, някои храни и т.н. Иначе не знам как може да се избегне това. След инцидента проблема се сподели и с татуиста и се оказа, че и други 2-3 са имали проблем с въпросната боя и татуиста я я изхвърлил веднага. Не знам дали другите са с тежко състояние. Мен ме правиха в същото студио, при същия човек и условия и нямам никакъв проблем - така че си е до организъм 99%
п.п. Може да нарушавам някаква етика на форума, така че който иска снимка - да ми пише, ще пратя на лс.
Искам да видя, Миме. Може и в скайп да пратиш, ако ти е по-удобно.
Готово
Джоли, кажи за Бургас де, що не ти харесва (или бургазлиите не ти харесват)?
В Бургас не съм ходила, хората не ми харесват.![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
И обръснатите батки фитнесджии. И импулс.![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
между другото сега се замислих и не мога да схвана , кое му е смешното да се поддържаш и да ходиш на фитнес , тва явно за теб е непонятно , не съм изненадан предвид факта че си мазна мекица в корема и в дупетоа бицепсите са ти само сланина и на бас че не можеш да вдигнеш една туба 10 литра с вода
so pathetic
![]()
другото някои момичета и истински жениПредпочитат мъж който има характер и си отстоява своето , за жалост ти предпочиташ програмист който да си бърка в гъза с отвертка
![]()
Тях в Бургас със сигурност ги няма.
Бих ти обяснила и за фитнеса, ама не очаквам от някой с коефициент на интелигентност дробно число (числител по-малък от знаменателя, естествено) да загрее.
Бицепсите ми са добре предвид че оня ден се шамарихме с немски полицаи, благодаря за загрижеността.
няма ги , тренират здраво понеже искат да зарибяват такива като мен които не са леснидемек имат висока самооценка и самоуважение
![]()
за фитнес да ми обясняваш по добре не , мерситва е все едно аз да ти обеснявам за козметика
![]()
много са добре , как ги шамареше , като викаше отстрани и си представяше как ги шамариш с камшикзнаех си че момичетата в днешно време имат фетиш за униформени полицаи военни и т.н. , значи ще ме харесаш много аз изглеждам така
мнооо си била бойна , уплаших се между другото
ръчичките ти надути със сланинка ще ги използвам като конче за зъбите ми , понеже са мекички и гъвкави ще изчистят навсякъде
![]()
Не си лесен ли... Едно по-хубаво момиче да ти обърне внимание и да не се поддаде на тъпите ти опити да я накараш да се чувства неудобно, ще й лазиш в краката и ще й пишеш смс-и в три през нощта. Знаем ги такива като теб.
И не ми обяснявай за бургаските девойки, щото такива филмарки аз не съм виждала никъде другаде... ама то с момчета като бургазлии какви други да са.
Гледам, че много нареждаш, което грам не ме вълнува, разбира се, ама от чисто любопитство да питам - защо изобщо искаш да се виждаш с мен? Продължаваш да тънеш в заблудата, че като те видя и ще съм смаяна от разликата с персоната, за която се представяш тук и ще съм изумена от невероятните ти... ъъъ, знам ли какво.
еми разобличи ме , потъвам доста , много съм грижовен и даже сега съм семеен
един интересен факт за мен , опитват се да ме опитомят и задомят ама не успяват , мноо съм неопитомяващ между другототва ся става като чалиндж , като кажа на някоя че съм див и почват да опитват да се наместят в уютния ми дом
ма аз не обичам да губя
кой ти каза че искам да се виждам с теб , ти го предложи тва , плюс тва няма да стане за твое нещастие понеже ми се отменя пътуването , както и да е когато имаш път насам винаги ще те приема гостоприемно на моя територия , само звъннище ти осигуря подслон тъй като нямаш , няма да те оставя навън понеже ще те помислят за клош
не съм чак такъв гадняр баси
![]()
ще бъдеш смаяна от това как ще гледаш като плъх хванат в клетка удрящ се в решеткатазатова не лъжа заклевам се хората около мен млъкват и после шушнат , тва е тъпо да се плашат от мен понеже съм много добричък
та почти съм сигурен че и ти ще разтрепериш , затва исках да разбера , да не си някакво изключение да се държиш нормално около мен
трябва да си много RARE
Естествено, как няма да ти се отмени пътуването![]()
![]()
Тая Г класа сигурно за магистралата не става, само в Бургас трябва да се кара, че иначе няма кой да ти "вдигне палец в знак на респект". За твое нещастие, имам път към Бургас средата на януари. Хич нямам една камара рода там, не... ще трябва да ме приютиш, че иначе какво ще правя. Тц.![]()
счупен ми е кардана и не карам с повече от 40 , и тресе доста , ако не съм я оправил дотогава ще те подрусна , ти обичаш да те клатят сериозно , усещам че дори и да се дърпаш те кефине очаквам да знаеш термините тъй като единствената насока в която се развиваш е лелинство сестринство и т.н.
![]()
тва с палеца беше тъпо понеже не съм мутра казах го за стотен пътне знам закво го дигна просто беше смешно и го споделих
само да питам , сега да не дойдеш специално за менмного ще съм поласкан , идваш специално за мен
![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Пантерата разби митовете , тя има бургаска жилка , плюс тва се бие , замахва меките като ластик ръчичкиТва боли между другото
Значи сега остана и да псува на бургаски и ще си допаднем
Между другото тъй като често ме обвиняват че съм бил тъп което е вярно , но пък съм добър психолог![]()
пантерата толкова много ме харесва и обича да ме псува по каруцарски , защото се държа по друг начин от останалите ЛИЗАЧИдругото е че всяка жена вътрешно иска да я подхвърлят грубо в леглото и да и нареждат какво да прави , иначе не се чувства секси
тва си е нормално , просто не си го признават
![]()
Последно редактирано от LeagueofShadows : 11-22-2013 на 21:02