- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Момичето с което излизам си мисли,че постоянно я лъжа!!!МОЛЯ ЗА СЪВЕТ ..
Преди около месец се запознах с едно момиче, което много ми хареса.Започнахме да си пишем и още на втория ден се видяхме всичко е много хубаво виждаме се често чуваме се по телефона постоянно мислим един за друг но си мисли че много я лъжа а изобщо не е така...Приел съм я много на сериозно и искам да съм с нея но тя ми казва ,че няма да се получи докато си нямаме доверие а тя ми няма такова ,защото ми се носи славата на к*рвар... казва ми ,че и е много хубаво когато е с мен всичко е повече от перфектно ,но не ми вярва за нищо ... дори като ми звънне и и кажа къде съм тя си мисли ,че отново я лъжа ... кажете ми как да действам благодаря предварително!
Казва ти го, защото просто иска да се разкараш, според мен.
Добре бе ако момчето/момичето, с което сте се запознали преди месец някъде му се носи славата на к*рвар/ка толкова лесно ли бихте му дали доверието си? Нормално е в началото да ти няма пълно доверие, но чак пък за всичко да не ти вярва...просто се помъчи да го спечелиш, прави мили жестове за нея, изненадвай я с малки подаръчета, просто покажи, че си мислиш за нея и, че имаш сериозни намерения...успех![]()
Е не чак за абсолютно всичко ако беше така сигурно нямаше да я изтърпя дълго ... доколкото за малките жестове и мили думи не ги оставям изобщо на заден план правя неща за нея, които не съм правил за никоя друга тя ми казва ,че оценява всичко но си има едно наум заради лошата ми слава ... писал съм на половината и приятелки излизал съм с друга част от тях ... какво да ти кажа нз ... трудно и е и я разбирам до някъде .
Казах ви че сме говорили по тая тема тя напълно отрича това ... иска да е с мен но не ми вярва иска да и се докажа по някакав начин постоянно иска да се виждаме казва ми че много и харесва да прекарваме времето си заедно и така нататък не е това проблема със сигурност ...
Виж сега и на мен ми се е случвало да нямам доверие на приятеля си. От тук има две възможности... Както казват всички, или иска да те разкара, като ти го казва по този деликатен начин. Или иска да и докажеш наистина, че я харесваш. Ако ти няма доверие, докажи и, че може да ти има. Явно момичето не е лесно и знае някои работи. Но щом с нея е сериозно, покажи и, че не си като другите. И вместо да питаш тук, питай нея. Обсъдете двамата това с доверието... Защото в една връзка доверието е наистина важно, а ако си нямате доверие.. Хах... !
пълен сарказъм ти е вкарала според мен
Вие ме вкарахте в голям филм :Д
То ако ти се носи славата на курвар, най-вероятно е защото е така...
тук случаят е малко по-различен и не че искам да сдухвам пича, ама има доста малка вероятност да стане както той би желал
пак ти казвам, ако една жена много те иска няма да постъпва така с теб
всички останали глупости че си бил женкар и затова не те искала... не искам да го коментирамзвучи ми меко казано нелепо
( моето скромно мнение )
Последно редактирано от fire_magic : 11-24-2013 на 17:27
Не ги слушай.
Пълни глупости ти говорят.
Нормално е да ти няма доверие, когато си излизал с половината й приятелки. Също така ще е нормално да няма желание да те запознава с другата половина. Като не си мислил преди, сега не можеш да се сърдиш за последиците от славата си.
Ако си свястно момче, с времето ще се получи. Имай търпение и се раздавай във връзката си.
еех от турбо гъзар ще го превърнеш в добро момче... браво.. звучи логично той да го желае ако наистина е такъв
Последно редактирано от fire_magic : 11-24-2013 на 17:43
Ee, стига глупости.
Значи, че жените понякога не знаем какво искаме - така е. Че сме невъзможни за разбиране - така е.
Обаче това е толкова елементарно за проумяване.
Тя си мисли, че той с всички останали е бил така, че е бил също толкова нежен, внимателен, отзивчив, джентълмен. Благодарение на славата му е разбрала края. Съответно не вижда как е по-различна от едната камара момичета преди нея и я е страх да се довери, за да не се окаже накрая тя страдащата.
Сериозно ли ти е трудно да го разбереш?
Чак ми е странно да го повярвам :д