Да,аз разбирам,че не беше честно спрямо нея,но не бях сигурен просто,мислех го много време.От седмици имах съмнения ,че имам някакви чувства към това момиче,защото повече от 2години сме страшно близки.Виждаме се почти всеки ден,ако не се виждаме си говорим по телефона с часове понякога,ако не си пишем.Тя е тази на с която говоря за глупавите момиченца с които излизам.Споделяме си абсолютно всичко,тя е супер свястна студентка е в София,познавам я лятото когато завърши гимназия и щеше да идва в София,тя е коренно различна от това което съм аз и моите приятели.Учи в медицинския супер сериозна и отговорна е и ми харесва това,че мога да говоря с нея за всичко.Последните седмици се чудех дали наистина изпитвам нещо към нея и един ден реших да й го кажа,но след това ,прецених че съм взел грешното решение и защото ми е достатъчно близка реших да й кажа,че няма смисъл да се заблуждаваме ,защото не искам да я нараня в по-късен етап и сега само се караме и разправяме и тя не иска да ме чуе дори .. Липсва ми да говоря с нея,да се смея с нея ..
babity миличка ,това че някой симпатяга те е преебал не ти дава правото да ме нареждаш ;]