.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27
    Супер фен Аватара на Vanchhh

Волейболисти?

Здравейте. Има ли хора, който се занимават професионално с волейбол?
    От колко години тренирате?
    На какъв пост играете?
    Разкажете интересни случки

Голям фен Аватара на Illusion772
    Здрасти. По принцип аз се занимавам с волейбол , но вече не на това професионално ниво за което говориш. Винаги ми се е искало да бъда в голям отбор , но за съжаление живея в малък град и това винаги ме е дърпало надолу. По принцип до сега съм играл на три позиции - либеро, главен посрещач и посрещач. В началото започнах с посрещач , но бързо се разбра че посрещането ми е доста добро , и ме направиха главен за да не правим нареждане с либеро, след това либеро и в последната година нищо защото отбора ми се разпадна.

Повече от фен Аватара на Falstad
    В училище поради ръстови показатели играех Център до 8-ми клас...След станах малко по-тежък и до ден днешен играя баскетбол за Септември

Цитирай Първоначално написано от Illusion772 Виж мнението
    Здрасти. По принцип аз се занимавам с волейбол , но вече не на това професионално ниво за което говориш. Винаги ми се е искало да бъда в голям отбор , но за съжаление живея в малък град и това винаги ме е дърпало надолу. По принцип до сега съм играл на три позиции - либеро, главен посрещач и посрещач. В началото започнах с посрещач , но бързо се разбра че посрещането ми е доста добро , и ме направиха главен за да не правим нареждане с либеро, след това либеро и в последната година нищо защото отбора ми се разпадна.
    Аха.
    Аз играех като разпределител, но отбора се разпадна, а и както теб и аз живея в малък град и няма толкова желаещи, а толкова ми се иска да се занимавам професионално. И сега само в училище тренирам..

Цитирай Първоначално написано от Falstad Виж мнението
    В училище поради ръстови показатели играех Център до 8-ми клас...След станах малко по-тежък и до ден днешен играя баскетбол за Септември
    А защо се отказа? То като имаш височината за център не ти трябва толкова отскок

Цитирай Първоначално написано от Vanchhh Виж мнението
    А защо се отказа? То като имаш височината за център не ти трябва толкова отскок
    Ам когато на 14 си 1.96 и около 110 кг...Просто треньорите ме пренасочиха към баскета

Аха.
    Аз играех като разпределител, но отбора се разпадна, а и както теб и аз живея в малък град и няма толкова желаещи, а толкова ми се иска да се занимавам професионално. И сега само в училище тренирам..
    При мен е подобно положението , само че в училището - отбор има ,само на хартия. При мен останаха тренировките с отбора , само че почти всички мой набори се отказаха и вече само за удоволствие. Имал съм някои състезания , ходил съм с училищния отбор на няколко републикански, но за съжаление нямам някакви значими победи . Това го казвам , в смисъл че имам опит и за тези 4-5години тренировки и занимаване с волейбол, разбрах че в България волейбола бъдеще няма. В отбора ми с години сме нямали пари за екипи , да не говорим за волейболни маратонки или някаква помощ например от училището , така че в България далавера да се занимаваш с волейбол няма....

Аз също съм ходил с училищния отбор на състезания, но нищо кой знае какво.. 1 човек не прави отбор.

Аз също съм ходил с училищния отбор на състезания, но нищо кой знае какво.. 1 човек не прави отбор.
    Не и в този случай - http://vbox7.com/play:a7ace915c5

Хаха, да, гледал съм го този клип. Много добър поглед над играта има..

Хаха, да, гледал съм го този клип. Много добър поглед над играта има..
    Разбира се , той е преминал и доста тренировки за рефлекси - и разиграване по зоните напр. 4-5-2.

И както по-горе бяхте тръгнали да говорите за центрове , реших да споделя ето този "цвер"

Голям е!
    Аз се кефя повече на Де Чеко кви топки дава

Предпочитам родното.

Не ми го отваря, но предполагам говориш за Г.Братоев

Евгени Иванов ми беше нещо като идол при центровете но с този му пилешки сервис при над 90% от случайте, просто...Просто Абе Любо Ганев си е номер 1

Цитирай Първоначално написано от Falstad Виж мнението
    Евгени Иванов ми беше нещо като идол при центровете но с този му пилешки сервис при над 90% от случайте, просто...Просто Абе Любо Ганев си е номер 1

Не знам за вас , но за мен този човек беше нещо като герои в продължение на доста години.

Аз харесвам двама разпределители: Братоев и Де Чеко. Затова и ходих да ги гледам в София, като играха България-Аржентина.

Мега фен Аватара на TrollFaace
    Наще момчета са големи е
    Твое е само това, което си изял и изпил!

Аз харесвам двама разпределители: Братоев и Де Чеко. Затова и ходих да ги гледам в София, като играха България-Аржентина.
    Аз пропуснах да те попитам , на колко години си ? И като си тренирал в отбор , по какви програми сте тренирали?

17, какви програми имаш предвид?

Фитнес програма или някакви други програми свързани с отскока или бързината.

На фитнес не сме ходили, но по стъпала се подскачали на един крак, на два, през едно стъпало. Тва е за отскок.
    А иначе за бързина правихме сувалки

Сега в момента като не тренирам в зала, в училище като се събираме тренирам с тежести. Двете общо са 2.5кг. И има голям ефект с тях.

Сега в момента като не тренирам в зала, в училище като се събираме тренирам с тежести. Двете общо са 2.5кг. И има голям ефект с тях.
    И какво по-точно правите? Питам защото съм в нещо като подготвителен период , за едно коледно първенство. Били могъл да споделиш твоята програма и упражнения. Аз вече съм започнал една , но търся нещо допълнително.

Ами то има много програми, можеш да напишеш в youtube vertical jump и там си има програми.
    Аз което правех е стъпала:
    1-вата обиколка само тичаш
    2-рата почваш подскоци на един крак по всяк стъпало
    3-тата сменяш краката(т.е. ако си започнал да подскачаш с десния, сега ще подскачаш с левия)
    4-тата подскачаш с двата крака на всяко стъпало
    5-тата-поскоци с двата крака, само че през 1 стъпало(можеш и през 2 ако можеш)
    6-тата (най-трудното) броиш си стъпалата, т.е. подскачаш на първото стъпало с двата крака, после на второто и вече не скачаш, за да отидеш на третото, ами връщаш едно стъпало назад.(Това не можах да го обесня много добре, надявам се си го разбрал )
    A иначе от сайтовете можеш да си вземеш тежести за крака и примерно да бягаш с тях или да правиш програми

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си