- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Лошо ли е..
:Д стига си ми се опъвала
забранено е
забранявам ти да живееш, пача
ще те банна от планетата земя
ас сам бок
при мен си изпълнителна![]()
![]()
еволюционер съм аз, не съм по революциите. Много са ми зациклили такива
''И тва някой треньор ли ти го каза. Истината е че първо трябва да опиташ , та тренера да прецени.''
добре, виждам, че няма как да те убедя''
ти си прав''
![]()
казах го само, за да спре безсмисленият спор
мноо ясно, че аз съм права
бтв състезанието е отложено![]()
Климатроник . Нали знаеш каква е разликат между професионалните и обикновенните спортисти ?!
Ти какво спортуваш по точно ? Нали занеш че прафесионалните спортисти тренират петорно повече от тези които го правят за удоволствието . Да не говорим че има и спортове за които след опредалено възраст тялото ти просто няма да може да се справи . При нас идват 9-10 годишни момиченца и трениъорката едвам се навива да ги вземе с убеждението да не очакват нещо кой знае какво . А за мистър Олимпия няма значение кога си станал шампион има и 30 годишни шампиони но има значение от кога практикуваш даденият спорт . Извинявай ама и аз мога да играя хокей на лед доста добре при това нищо че физически съм далече от хокейстите но ако отида при който и да е тренъор и му каза че искам да се ставам професионална хокейстка най-много да ми се изсмее в лицето.
Ива в случая вината не е на никой по скоро е и на двете странни . Моите и досега не могат да се примирят че избрах спорта пред всичко останало . Вината на родителите ти е че ако си има потенциал не са го забелязали и не са те насочили към биатлона . А твоята е че не си били прекалено настоятелна .
абе всеки спорт си има определена възраст, до която състезателите могат да дадат най-доброто от себе си
след това е само мъчене
зимни спортове, художествена гимнастика и тнт са от тези, при които трябва да започнеш от доста ранна детска възраст и приключваш състезателната си кариера доста рано
в скандинавските страни като Швеция и Норвегия например тези спортове са национална гордост и им се отдава голямо значение
конкуренцията е огромна
за кво говорим изобщо
Хубаво е че го осъзнаваш и не летиш в облаците .
При нас има гимнастички които се отказват по на 25-26 години за кво говорим тогава ?
Шумахер уж 7 кратен ама като се върна на 40 години на пистата и 9 то място му беше много . Така че колкото и да си добър просто самото ти тяло вече започва да старее.
И смяташ, че за 12 години няма да може професионално да се издигнеш? Ок ,хайде да се съгласим с това. Аз тренирам по скоро любителско, защото в България този спорт не е достатъчно развит, но любителско или не- всичко опира до лична нагласа както и до удоволствие и влечение. За ските не мога да кажа нищо, ти там си знаеш. Карай си за удоволствие о туй тогава.
еми така е
няма кво да мечтая за небесни краставици
да, това е един от малкото примери
даже Шумахер е състезател в не толкова силов физически спорт
просто като остарееш ии не става вече колкото и да се мъчиш
виж за шах не казвам нищо, ама и там не си застрахован от Алцхаймер или друго нещо вследствие на старостта![]()