.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34
    Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от Crys1s Виж мнението
    Според вас парфюм добър подарък ли е за момиче. Знам че това и е любимият парфюм но не би тръгнала да си го купува подари факта че е малко по-скъп ?
    Хубав подарък е, да. Само да не се почувства малко тъпо, че ти е взела нещо по-дребно примерно.

Наистина знам че и харесва и е любим. А аз от известно време го търся и събирам парички и т.н и се надявам да и хареса !

Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Хубав подарък е, да. Само да не се почувства малко тъпо, че ти е взела нещо по-дребно примерно.
    Да и мен това единствено ме притеснява но както казах знам че и е любим а аз от известно време търся и събирам парички за него !

Много е мило че се вълнуваш от желанията на приятелката си а не отбиваш номера . Не знам парфъома колко струва но е хубаво че си помислил за желанията й.

П.П Инка честно казано не знам винаги съм била заобиколена от спортисти . Винаги съм си падала по спортистите . Това не значи че ако някой ден се влюбя в някой извън спорта ще го зарежа защото не е спортист . Освен това бившият ми беше военен макарче преди това също се занимаваше активно със спорт макар и не чак толкова .

http://www.youtube.com/watch?v=Edy3VKQ5AsI - за гаджето
    http://www.youtube.com/results?searc...mas%20diy&sm=1 - други коледни идеи за декорации, подаръци и други глупости

Мега фен Аватара на fUcKsMiLe
    Ъп. Коледа наближава :Д
    *сън*

моето ще е полу-хендмейд-полу-купено
    като цяло той много обича оригамита и колелета и ще му направя оригами колело. То е готово де.. толкова си играх И за да има коледен мотив съм взела едно малко преспапиенце с дядо Коледа и ще го сложа в ръкавичка до колелото, което ще е в кутия, а тази кутия ще бъде в коледно чувалче със много симпатична коледна картичка може да ви прозвучи малко претруфено, но като стане въпрос за подаръци се уливам БУКВАЛНО с идеи и изпълнение ^_^

Мега фен Аватара на fUcKsMiLe
    Аз измислих :д
    Намерих една стара кутия, направих я като нова отвън и отвътре.
    Поради разни причини по-рано бях направила онова с бурканчето и 40 неща, които харесвам/обичам в него.
    И това го сложих в пренаправената кутийка. Много е сладко <3
    /причина - не мога да изразявам чрез думи никакви чувства и мисля, че ще му хареса :д

Имам и извадени 2 наши снимки, едната е в рамка(кожена отпред и велур отзад).
    Чудя се как да го опаковам това. Сигурно ще е нещо по-семпло от другото.
    Исках да му взема нещо купено, но предпочитам като дойде да измислим двамата какво мога да му купя, за да му хареса.
    Плюс, че ще му готвя, така че да не се оплаква много, много

Само се надявам да не ми е купил нещо(скъпо пък ако е, направо ще му отрежа главата), че ще го убия. :Д
    *сън*

pebsii
    Guest
    Амиии... и аз много се чудя тази година какво да е . Мислех си за нещо , което иска .... , но днес получих по е-мейл код за отстъпка -15% в http://www.sexshop.bg : cupidon15 и след като разгледах сайта , сякаш ми се иска да взема нещо закачливо от там )

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си