- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Моето вегетарианство
Това съм аз преди 4 месеца..
Но, откакто ползвам новият L-carninte свалих толкова много килограми за толкова кратко време, само вижте и се убедете сами.. Това е резултат на 2рия месец
След 4 месечно приемане на L-carnitine, аз стопих излишните мазнини!
Препоърчвам ви, L-carnitine, за бързо и без проблемно сваляне на излишните килограми и мазнини..!![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
скрий наденицата, че иваааааааа броди по тия места
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
http://9gag.com/gag/a8W17y3 Нямаше как да не го постна![]()
Успех Мите, ако ти трябват някакви насоки, рецепти или нещо-питай, ще се радвам да помагам.![]()
БлагодаряСериозен съм. Хората около мен приеха факта, че повече не ям месо, така, сякаш съм им заповядал да спрат те да го ядат. Волен Сидеров се аргументира по-добре от тях. Обясниха ми как до няколко месеца ще умра от недостиг на витамини и минерали, чиито имена не знаят, старата класна ми разказа за вуйчо си сектант, който не ял месо, и се разболял (??), а на голямото междучасие наблюдавах как хората около мен ядат това http://2.bp.blogspot.com/-E2HrGLyFOe...00/Hot-Dog.jpg и това http://media.mercola.com/ImageServer...ds%20image.JPG, докато аз нагъвах тутманик <3 Чувствам се много по-добре, макар че съм вегетарианец от едва 43-44 часа. И всичко ми излиза по-евтино
Вече гледам месото в хладилника с лека форма на отвращение.
Бях няколко години вегетарианец. Просто в началото ти е малко тегаво. Иначе това е малко по-здравословен начин на живот, но трябва да се имат предвид няколко неща. Трябва да имаш добър хранителен режим за да може взимаш всички необходими за организма вещества. Също така на твоята възраст не съм сиг. колко е добра идеята за спиране на месото... (не казвам, че е лоша, просто не съм сигурен)
Първата страница на темата е класическа.![]()
Welcome to the Jungle...
От 3 месеца вече не се храня с месо говоря за пилешко и незнам си кво там . Единственинят ми проблем са морските деликатеси от които ми е доста трудно да се отказа но съм ги намалила значително само 1 ден в седмицата . Чуствам се страхотно и далеч не смятам че без месо ще умрем или то е жизнено важно за човека . Това че някой е важно и не могат без месо не се отнася за мене или за някой друг .
Dr. Gregory House
Бре Мите. Кви са тез снимки . Това ли наричаш месо? Кренвирша ? хехее
Вегетарианството е толкова полезно, колкото и правилното хранене и консумиране на качествено месо... А за децата е дори вредно, защото е вид диета, а всяка една диета е вредна за подрастващите. ТочкА.
Малак си още. В по-горните класове ще го учиш по биология.
Последно редактирано от klimatronik : 11-28-2013 на 17:45
Srsly?![]()
Dr. Gregory House
Ако не му се учи да пита личния си доктор .
^ да
ima edna duma koqto nikoga ne kazvam i tq e nemoga
Мите, имай предвид, че ако ще бъдеш истински вегетарианец, трябва да се откажеш и от френската любов.
Welcome to the Jungle...