С това си израчение тотално се изложи .
Храня се по режим съставен ми от трениори и лекари а не от диета от Космополитън . Естественно че моят прием храна трябва да е по-малко от твоят .Едно че съм момиче друго че за моят спорт се изисква грация и елегатност а не мусколи .
Последно редактирано от girlwithblueeyes : 11-29-2013 на 15:29
Ама, разбираш ли, за теб така трябва. За теб е изгъзица. Тук дори може да не опира и до спасяване на животните, има хора, които са вегетарианци, защото месото не ги кара да се чувстват добре, а не защото намират за неморално това да се яде месо.
Да, кажи го това на Майк Малер, Patrik Baboumian, Danny Dalton, например. Ще ти се изсмее в наивното личице.
Държиш се лошо с някого за добро? Омг, бахти абсурда. Това е същото като "боят е възпитателно средство". А всъщност изглежда сякаш ти се правиш на по-по-най, а си далеч от нещо непосредствено.![]()
Супер.
Аз няма да споря по темата, само споделям един линк:
http://www.veganbodybuilding.com/
Забележете,даже са ВЕГАНИ, а не вегетарианци. Мисля, че е достатъчен аргумент, за да прекратите спора.
Бях на тренировки че днеска имахме триразови от 6 сутринта и след 3 часа ще срещам приятелят ми от Италия .
Ти?
heart
И аз нямах намерение да споря ама ...
Всъщност аз не съм спорила . Просто изказванията му бяха глупави особено това под моето мнение .
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Митко е "мъж"... не балерина или гимнастичка, компренде? Говорехме за СИЛОВА ТРЕНИРОВКА...
А вие ми обяснявате вие как тренирате.. ае стига..
Спорите за нещо, ма и вие не знаете за какво..
А до колкото това, че съм наивен (не е твое мнение мони) мога да кажа, джъст suck my dick, brah!
Кефи ме как, някой дет даже не ме познава, ми обяснява, че съм наивен, извинявай кога за последно ми беше в главата? в сърцето? Изпита ли същите емоции, които съм изпитал и аз?
Да наречеш някого наивен е такова лицемерие и глупост, че няа накъде повече..![]()
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Йеп, вярвайте на всичко дет го пише в нета.
Dr. Gregory House
Знаеш ли как се гради такава маса?
С протеини и мазнини.. всъщност
Бруталните бабанки дет се разцепват от тренировки вземат изкуствени ПРОТЕИНИ на ПРАХ + Прием на огромни количества МЕСО..
Но окей, димитко, къ'вто е слаботелесен ще стане, бати здравото копеле като яде моркови..![]()
Dr. Gregory House
замени наивен с правещ се на велик и ще видиш колко си противоречиш
Нямаш 10 пъти повече опит от мен, повярвай ми. Това, което не ми се нрави, е, че очакваш да приема казаното от теб за чиста монета и да се откажа от идеите си. Когато отказах да го направя, прояви стокхолмския си синдром.
Последно редактирано от dimitar., : 11-29-2013 на 15:58
Dr. Gregory House
Цитирам един лаф: "Още колко телета има да изядеш докато стигнеш поне половината на Бат Арни"
Говорете ми после, че се става здрав на моркови и тревки..![]()
Dr. Gregory House