.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 53

Hybrid View

Повече от фен Аватара на fama
    Град
    somewhere
    Явно някои от вас не са ме разбрали точно какво искам да кажа. През първото ни виждане след тия месеци , той ми каза че са се разделили и не иска повече да е с нея, а иска да е с мен. Аз му казах, че на мен тези събирания и разделяния са ми ясни , защото и аз съм била така с бившият ми приятел, с който бяхме 2 години и през това време сме имали доста критични разделянки . Както и да е , той ми каза че няма да се съберат и видиш ли след седмица , аз ги гледам до училище заедно. А през изминалата седмица той не е спирал да ми звъни и пише навсякъде. Аз не дигах, защото не исках повече да се замесвам с него, обясних му достатъчно ясно поне за мен , явно не и за него, че не искам да имам нищо общо с обвързан човек, още по-малко да съм втората, или може би една от многото му.
    Този месец като ме потърси пак ми каза че искал да бъде с мен и ще я остави наистина , била съм единствената за него, просто не можел да я остави , трудно му било . Аз му казах, че дори и да се разделят не съм аз човека, с който ще бъде и спрях отново контакт с него , до онзи ден когато ми се обади и когато всъщност писах тук тази тема.
    Вчера гледам приятелката му до училище седи цял ден и гледа и го чака . И двамата явно са си в някаъв си филм техен , в който като цяло не искам изобщо да се замесвам и правя всичко възможно да не се засичам с нито един от двамата .
    Любовта не се състои в това двама души да се вторачат един в друг, а в това те да гледат в една посока.

Цитирай Първоначално написано от fama Виж мнението
    още по-малко да съм втората, или може би една от многото му.
    .
    Тоя ще да е някакъв плейбой-аутист.

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    "Този месец като ме потърси пак ми каза че искал да бъде с мен и ще я остави наистина , била съм единствената за него, просто не можел да я остави , трудно му било ." ---> Don't be a pussy! Eat one! Това бъдеще време дето го използва, ако го е използвал и той, работата е "Тате ще ми купи колело, ама друг път". А това, дето му било трудно... Пак се връщаме на pussy-тата

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си