.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 77

Hybrid View

Мега фен Аватара на SonataArctica
    Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    ^Някъде из другите теми бях писал... Ако си достатъчно убеден в това, което вършиш, ще накараш хората да те последват...
    А аз писах, че промяната няма да стане преди края на зимата. След края на сезона, като излязат всички хора опарени от сметки и данъци, след като се затворят няколко прохода и по улиците на София стане хаос - тогава нещо може и да се промени. Но не знам дали дори тогава комунистите ще си подадат отсавката...

Мега фен Аватара на an7raks
    Цитирай Първоначално написано от SonataArctica Виж мнението
    А аз писах, че промяната няма да стане преди края на зимата. След края на сезона, като излязат всички хора опарени от сметки и данъци, след като се затворят няколко прохода и по улиците на София стане хаос - тогава нещо може и да се промени. Но не знам дали дори тогава комунистите ще си подадат отсавката...
    Без лидер, който да говори от името на тълпата, може да промените само броя на паветата, които са си по местата...

Мега фен Аватара на SonataArctica
    Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    Без лидер, който да говори от името на тълпата, може да промените само броя на паветата, които са си по местата...
    Лидери винаги ще се намерят. Хората в момента са уплашени - идват празници, сметки за ток, всеки иска да искара възможно най-много пари и да прекара едни хубави празници. За това в момента дори и да има лидер, няма кой да застане зад него.

Мега фен Аватара на an7raks
    Цитирай Първоначално написано от SonataArctica Виж мнението
    Лидери винаги ще се намерят. .
    Да, то и качулка може да се намери след дъжда... Трябва лидерите да поведат тълпата, а не тълпата да "намира" лидер.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си