.
Резултати от 1 до 25 от общо 643

Threaded View

Мега фен Аватара на galaxy29
    като спим слага ръка на коремчето ми и ми казва, че обича да усеща лекото ми и спокойно дишане и все като се събудим ми казва, че мириша сладко, сладко на сън и че все се събужда с косата ми на лицето му и като не сме заедно казва, че му липсва
    казва ми, че след секс съм крехка и мъничка
    и вчера си говорихме за една героиня от игра, която съм аз и има лунички и аз му казах, че сега почти не ми се виждат, но като малка съм имала и са ми казвали пипи и той каза и сега си пипи и аз го питах защо и той каза защото си луда и с яки чорапки
    и като бяхме на гости при кака ми и нейния приятел и аз бях разстроена и той каза, че веднага е разбрал и че усеща като ми има нещо
    и ще купуваме общ подарък за майка му и сестра му за коледа като семейство ооох
    и ми се кара като изляза на студено разголена и ме облича дебело с шапка, шал, ръкавички
    и понеже разни около мен се оплакват, че им става досадно да спят с приятелите си и им е тясно и аз му казах на моя прекрасен любим колко съм възмутена и той каза колкото по-тясно, толкова по-добре
    и си бях забравила розовата гъбичка за къпане в банята му и той каза, че цялата баня ухае на плодове
    и ми каза че правя всичко уютно
    и понеже съм луда на тема чистота и онзи ден чистих през нощта в 3, но той ми обича лудостта и ми се радва
    и си мислихме име за бъдещото ни куче и си представяхме какво ще е пакостливо и колко бели ще прави и как аз точно ще съм изчистила и двамата с кучуто ще се прибират след разходка кални и мръсни и мокри от дъжда и как кучуто като разтръска козина всичко ще изпокаля и как аз няма да мога да им се сърдя
    и понеже много съм си развалила графика и той ми помагаше да си лягам навреме
    и ми се радва как като ми каже че баба му пратила вкусна яхния, аз започвам да питам за рецепти и какво е и се притеснявам, че някой му готви по-вкусно и ми каза ти готвиш най-вкусно, завиждат ти
    и ми иде да крещя на прозореца, че го обичам и че съм влюбена
    и си писахме и говорихме до 7 сутринта и съквартирантките ми казаха милата каква си влюбена
    и имаме толкова за наваксване и нямам търпение да го видя
    Последно редактирано от galaxy29 : 12-05-2013 на 19:48

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си