.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 43

Тема: Facebook

Hybrid View

Мега фен Аватара на Баща Ти
    Не съм казал, че е само мъжка роля. Чете ми коментарите по-внимателно.

Никой истински МЪЖ няма да си измисля уговорки, още по-малко ще си ги отменя (ако има наистина такива), за да си чати с някоя у фейса.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Баща Ти Виж мнението
    Не съм казал, че е само мъжка роля. Чете ми коментарите по-внимателно.
    Прочетох ги. Написа "вместо тя да му търси вниманието" - що пък само тя да трябва да го търси, м?

Ама за останалото съм съгласна - кви са тия измисляници на уговорки, толкова ли не можете да свалите момиче без да лъжете и да си съчинявате простотии?
    На мен много миличко би ми станало, ако някой си отмени уговорка заради мен, даже и ще му повярвам, каквато съм наивна понякога :д Ама после да разбера, че е било съчинен филм... тъпо ще ми стане.

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Прочетох ги. Написа "вместо тя да му търси вниманието" - що пък само тя да трябва да го търси, м?

Ама за останалото съм съгласна - кви са тия измисляници на уговорки, толкова ли не можете да свалите момиче без да лъжете и да си съчинявате простотии?
    На мен много миличко би ми станало, ако някой си отмени уговорка заради мен, даже и ще му повярвам, каквато съм наивна понякога :д Ама после да разбера, че е било съчинен филм... тъпо ще ми стане.
    Пу...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си