.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 46

Тема: Проблем..

Проблем..

Здравейте имам проблем поне за мен е доста голям.Преди 3 седмици се запознах с едно момиче,приятелка на моя приятелка ,веднага ми хареса,бяхме на вечеря и аз просто не можех да спра да я гледам,страшно е красива.Оказа се,че е нещо като модел,лице е на различни бижута и т.н,говорихме си доста вечерта и беше наистина много готино.Писахме си на следващия ден и тя каза,че си има приятел и е по-добре да не излизаме и да не си пишем.Аз казах добре,но след 4 дни се видяхме в едно друго заведение по случайност.Тя дойде при мен,почнахме отново много да си говорим,смеехме се много,оказа се че се е разделила с приятеля си.Цяла нощ си писахме ,след това тя ми каза,че с няколко нейни приятели държат един клуб и щяла да дойде да ме вземе и да отидем.Казах й ,че не е нужно да идва до вкъщи ,но тя каза ,че не й е проблем.Тя дойде с кола за над 100хиляди ,при което аз бях в шок ,избазиках я на кого е тази кола и с кого е спала ,тя ме погледна доста неудобрително и каза,че е подарък от баща й.В последствие разбрах,че момичето е наистина доста богат,майка й е съдия .. баща й е също някакъв там не разбрах,точно с какво се занимава.От тогава с това момиче не съм се разделил,прекарваме цялото си време заедно,не спирам да мисля за нея,от около 20 дни сме неразделни ,щастлив съм с нея.Не съм се чувствал,толкова щастлив от години с момиче,буквално съм луд по нея и тя по мен,но от вчера много ме тормози това,че тя е свикнала на определен начин на живота,който аз не мога да й предложа.Не съм беден,семейството ми е средностатистическо ако може така да го наречем,имам всичко което поискам,не съм лишаван от нищо,учим в един и същи частен университет,но различни корпуси ,но снощи докато лежахме тя ми каза, защо не отидем до Париж за празниците. При което аз се шокирах ,та аз имам по 30-40 лева на ден .. какъв Париж ,как да я заведа там,аз работех до скоро по 16 часа на ден ,, търся си работа в момента,нямам възможността да я заведа там.. и това много ме комплексира.Аз съм умно и хубаво момче,не съм имал проблеми с жените ,с голямо самочувствие съм така да го кажем,но това момиче ме комплексира уникално много .. тя е страшно красива ,не съм си представял ,че момиче като нея би ме харесало,отделно това че има доста пари .. и просто ми е много кофти.Тази вечер ме покани да отида с приятелите й на вечеря ,в един ресторант за който ако искам да платя вечерята на двама ни ,ще ми трябват около 200-300 лева сигурно и аз й отказах,казах че имам семеен ангажимент и нека се види с приятелите си,защото от 20 дни почти е само с мен и тя се съгласи.Та сега седя в нас и се побърквам ,че ще я разочаровам,че ще ме остави и наистина не знам какво да направя..

Супер фен
    Колкото и да е болезнено ще трябва да я зарежеш просто не можеш да си я позволиш ако не сега то след време ще стане голям проблем това а пък от друга страна е жалка гледка жена да ти плаща сметките, нали?

Супер фен
    А ако не я зарежеш ше те фалира или ще престанеш да излизаш с нея освен ако не те покани в макдонълц

Тя никога не ми е плащала сметките,не бих го позволил,но аз определено не съм като мъжете с които е свикнала да излиза.Ние даже водихме такъв разговор,че аз не мога да си позволява да я водя по местата ,които е свикнала и не мога да й правя някакви фрапантни подаръци ,тя ми обясни ,че не е такава,че не я интересуват тези неща и че това че има възможности е благодарение на родителите й.Тя страшно умна и невероятна,каза че харесва точно това,че съм по различен,че никой не се е държал с нея по начина по който аз се държа.Аз принципно не съм кой знае колко мил,но с нея съм изключително мил,не знам защо просто когато я видя токова красива и сладка и искам да я правя щастлива,искам да я гушкам постоянно,пф направо ме кара да съм някакъв коренно различен човек,но това с парите мисля,че ще е доста голям проблем,не искам да я оставям ,харесвам я много .. мога да говоря с нея на всякакви теми,забавляваме се .. аз я водя на по обикновени места,ходим да играем билярд или в playground-a ,ядем в Happy примерно ,някакви супер нормални неща ,, но това с Париж ме шокира.. бих искал да я заведа,мога да поискам пари от родителите си ,но съм на 22 не искам да завися от тях,плащат ми университета това е достатъчно да дават по 3000 на година,обличат ме .. не мога да изнаглявам,старая се да работя и да имам поне пари за себе си..

Супер фен
    Разбирам те, поговори с нея и кажи че би дал всичко да я заведеш в Париж но не можеш да си го позволиш на този етап обещай и че ще я заведеш някога и тя като ти каже че тя може да плати ти и кажи че няма да стане щото си мъж не *****

Ами тя не предложи да плати,каза че просто с мен би било много хубаво да е там.Страшно миличка ми е,щастлив съм.Но е доста ревнива,което ми е странно,защото е идеалното момиче и го знае ,не мисля че има смисъл да ревнува от която и да било,защото тя е по-добра от повечето,но ще видим.
    Кофти е цялата ситуация и наистина не искам да изпусна това момиче,но не знам как да я задържа сега и е добре с мен,аз съм забавен и мил ,ама в един момент ще й омръзне това .. ще иска отново нейния си начин на живот или поне аз така си мисля ,не знам дали всичко това е проблем само в моята глава или като цяло..

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от bybrek Виж мнението
    Ами тя не предложи да плати,каза че просто с мен би било много хубаво да е там.Страшно миличка ми е,щастлив съм.Но е доста ревнива,което ми е странно,защото е идеалното момиче и го знае ,не мисля че има смисъл да ревнува от която и да било,защото тя е по-добра от повечето,но ще видим.
    Кофти е цялата ситуация и наистина не искам да изпусна това момиче,но не знам как да я задържа сега и е добре с мен,аз съм забавен и мил ,ама в един момент ще й омръзне това .. ще иска отново нейния си начин на живот или поне аз така си мисля ,не знам дали всичко това е проблем само в моята глава или като цяло..
    Ще си иска нейния си начин да много шибано и е проблем не знам какво да те посъветвам ако тя плати ще е жалко ако вземеш пари от родителите си няма да си заслужава за момиче.
    Ти реши кое е най-правилния избор за теб и го направи без да мислиш.

Не знам кое е правилно брат.. по-рано днес присъствах на ебати случката.. бяхме в тях и тя се оправяше ,защото е на имен ден и аз имам доста да уча днес и утре съм на лекции и просто няма как да отида с нея.И прекарахме следобеда заедно и майка й дойде .. и Роси й каза да й даде пари ,че довечера щяла да излиза,майка й дава 200 лева и ..Роси се разкрещя ,как щяла да изкара само с 200 лева вечерта ,при което стоях мега потресен.Аз с 200 лева карам 1 седмица .. понякога и повече ,а тя не можело да излезе с приятели с толкова пари,при положение че тя дори не пие алкохол.. не знам много я харесвам,но не знам наистина как ще я бъде тая връзка.

Супер фен
    Не знам кое е правилно брат.. по-рано днес присъствах на ебати случката.. бяхме в тях и тя се оправяше ,защото е на имен ден и аз имам доста да уча днес и утре съм на лекции и просто няма как да отида с нея.И прекарахме следобеда заедно и майка й дойде .. и Роси й каза да й даде пари ,че довечера щяла да излиза,майка й дава 200 лева и ..Роси се разкрещя ,как щяла да изкара само с 200 лева вечерта ,при което стоях мега потресен.Аз с 200 лева карам 1 седмица .. понякога и повече ,а тя не можело да излезе с приятели с толкова пари,при положение че тя дори не пие алкохол.. не знам много я харесвам,но не знам наистина как ще я бъде тая връзка.
    Еми красивите жени са скъпи.
    Много е гадно като се намесят парите в която и да е връзка.
    Ама пак ти казвам по-добре я зарежи макар че каквото и да направиш ще е тъпо.

Опитай се да `и кажеш да престане да взима пари от родителите си. Опитай се да я направиш независима от тях или поне `и кажи да опита. Може да `и помогнеш да си намери работа.
    Ако момичето е нормално и умно няма да се оставя родителите `и да я издържат, а ще работи. Явно не е чак толкова силна душевно и очевидно е разлигавена.
    Тегли `и чертата преди да си започнал да изпитваш някакви по - силни чувства към нея.

Супер фен Аватара на djipsito
    Аз на твое място повече бих се притеснявала от тва разглезено поведение и неоценяване на парите, отколкото от тва, че техните имат пари. Мисля, че тва ще е проблема.

От опит ще ти кажа... първо да отблежа, аз не съм богаташка, моето семейство също е средностатистическо, но.. моите бивши гаджета, всичките, са имали по-малко възможности от мен. Честно да ти призная, за мен тва не е било проблем, освен в един единствен случай, когато тогавашния ми приятел взе много да свиква с тва, че аз плащам сметката или пуши от моите цигари.. и почна да ми изнаглява. Както и да е.

Та, в тва отношение съм по-склонна да мисля, че нея наистина не я бърка тва, че ти нямаш възможност, за тва не се комплексирай, бъди себе си и й предлагай тва, което ти е "по джоба". Ако тя наистина те харесва и с теб не проявява тази разглезеност, значи си струва. Обаче ако почне да ти мрънка и да се отнася неуважително с теб, както с майка си ... просто не знам. Тва момиче е всичко друго, ама не и благодарно, най-малкото.

Между другото, последната ми връзка се прецака донякъде заради комплексите на бившия ми, поради същата причина.. аз не парадирам с нищо, просто... усещах го, а и той все се оплакваше за пари. Мен ме е яд, защото аз не приемам нещата така и бях щастлива с тва момче, ноо....
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от djipsito Виж мнението
    Аз на твое място повече бих се притеснявала от тва разглезено поведение и неоценяване на парите, отколкото от тва, че техните имат пари. Мисля, че тва ще е проблема.

От опит ще ти кажа... първо да отблежа, аз не съм богаташка, моето семейство също е средностатистическо, но.. моите бивши гаджета, всичките, са имали по-малко възможности от мен. Честно да ти призная, за мен тва не е било проблем, освен в един единствен случай, когато тогавашния ми приятел взе много да свиква с тва, че аз плащам сметката или пуши от моите цигари.. и почна да ми изнаглява. Както и да е.

Та, в тва отношение съм по-склонна да мисля, че нея наистина не я бърка тва, че ти нямаш възможност, за тва не се комплексирай, бъди себе си и й предлагай тва, което ти е "по джоба". Ако тя наистина те харесва и с теб не проявява тази разглезеност, значи си струва. Обаче ако почне да ти мрънка и да се отнася неуважително с теб, както с майка си ... просто не знам. Тва момиче е всичко друго, ама не и благодарно, най-малкото.

Между другото, последната ми връзка се прецака донякъде заради комплексите на бившия ми, поради същата причина.. аз не парадирам с нищо, просто... усещах го, а и той все се оплакваше за пари. Мен ме е яд, защото аз не приемам нещата така и бях щастлива с тва момче, ноо....
    Това колко е жалко жена да ти плаща сметките по-скоро бих скъсал с нея от колкото тя да ми плаща аууу ужас бляк ще повърна... баси гнусната работа некво идва сметката и му я дават и той ти я подава

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Разбирам те напълно. И аз съм се чувствал по подобен начин.
    След като сте говорили по този въпрос, единственото, което ти остава е да не допуснеш това да ти съсипва самочувствието.
    Защото именно това е тънкия момент с богатите гаджета. Освен, че много често не оценяват стойността на парите и си правят грешни заключения, съдейки от тяхната гледна точка.
    За това, че е неблагодарна и се е разкрещяла на майка й, определено не е виновна само тя. Така е научена.
    Може да пробваш да я агитираш да започне да води по-самостоятелен живот, но е възможно да се издразни доста и това да доведе до проблеми.
    Според мен, след като сте говорили по въпроса, няма какво друго да направиш. Щом е толкова мила и прекрасна, предполагам ще преглътнеш факта, че е малко разглезена. Поне на този етап. : )

Аз по никакъв начин не мога да кажа нищо,за отношението й към майка й.Първо,защото това момиче го познавам малко от почти месец,второ до колкото разбрах има доста проблеми с майка си,но е много близка с баща си.Тя с един или двама нейни приятели имат клуб,тя има доход от там,за това да почне да работи нещо постоянно не мисля,че е възможно за момента,тя е на 19 години.. Тя няколко пъти ми каза,че не иска да зависи от родителите си,но те разчитали на нея,тя учи право и доста се старае,но пък е и 1ви курс де,гледа малкият си брат,води го на училище ,прибира го и т.н.
    Тя от мен до сега никога нищо не е поискала,аз не бих позволил когато изляза с момиче ,тя да плати общата сметка ,както и нейната.Родителите ми имат възможности,карам хубава кола и т.н,но просто не искам да разчитам на тях,старая се да изкарвам парите си сам,дори те да не харесват това,че работя като барман в дискотеките с които те имат общо,защото майка ми е дизайнер и т.н. Но те са приели това,че аз искам да бъда самостоятелен малко или много.
    Не знам снощи вечерта ,доста се скарахме защото аз я нарекох ,че е прекалено повърхностна и се държи като лапе,това си го пишехме през Viber ,тя беше в един клуб,а аз в друго заведение и тя ми каза "каквото било било,лапе" не ми писа повече ,не съм сигурен дали отношенията ни приключиха,харесвам я много ,но аз имам Его,имам принципи и ценности и тя трябва да се опитва да се съобразява.Това,че знае колко е красива и т.н ,не я прави повече от мен,държа на нея ,искам да бъда с нея ,но си има граници.Ще видим днес какво ще се случи,дали ще ме потърси,ако не здраве да е..
    Благодаря на всички,които изказват мнение и различна гледна точка от моята.

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Евала!

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Не знам снощи вечерта ,доста се скарахме защото аз я нарекох ,че е прекалено повърхностна и се държи като лапе,това си го пишехме през Viber ,тя беше в един клуб,а аз в друго заведение и тя ми каза "каквото било било,лапе" не ми писа повече ,не съм сигурен дали отношенията ни приключиха,харесвам я много ,но аз имам Его,имам принципи и ценности и тя трябва да се опитва да се съобразява.
    Е вие щом имате такива спорове на първата седмица, за каква връзка говорим въобще?

Не искам да те обезкуражавам, обаче вашето е обречено още от началото. Разликата в социалния статут винаги е и винаги ще бъде определяща.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Супер фен
    Ако те сте приключили ми прати фейсбука и на лични аххахахахахах че не ми се отваря нова тема хаххахаха

Цитирай Първоначално написано от Bank$ Виж мнението
    Това колко е жалко жена да ти плаща сметките по-скоро бих скъсал с нея от колкото тя да ми плаща аууу ужас бляк ще повърна... баси гнусната работа некво идва сметката и му я дават и той ти я подава
    Не ми я подаваше, просто като седнехме някъде, без да ме пита дали имам пари и колко, ми заявяваше да му поръчам еди кво си... Или ми дърпаше цигарата от устата супер неочаквано и почваше да се набира като... И с цялата си наглост ми викаше, че съм стисната, щото почвах да му "се карам". Такива неща..
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от djipsito Виж мнението
    Не ми я подаваше, просто като седнехме някъде, без да ме пита дали имам пари и колко, ми заявяваше да му поръчам еди кво си... Или ми дърпаше цигарата от устата супер неочаквано и почваше да се набира като... И с цялата си наглост ми викаше, че съм стисната, щото почвах да му "се карам". Такива неща..
    Ауууууу това е отвратително. Много гнусно силно се надявам да си измисляш ама надали.

Не си измислям, ама бързо приключи.
    Авторе, добре си направил.

Знам,че нищо няма да стане ,но тя е толкова красива и мила .. не съм харесвал момиче толкова много от не знам кога.Няма нищо общо с момичетата с които съм свикнал да излизам.Тя е възпитана ,умна ,красива ,идеалното момиче е .. просто когато я видя ,забравям дори името си ,мога да стоя с часове просто и да я гледам и да я прегръщам и тя се чувства така с мен,искам единствено да я правя щастлива.Днес когато се чухме тя плачеше,за супер тъпото нещо ,утре нали е 8ми и щяла да ходи с колегите някъде,купила си нова рокля а у ,но си харесала обувки ,които струват 750 лева,а майка й не искала да й ги купи и заради това плачеше .. и ми стана толкова гадно ,имам пари в картата ,които родителите са ми казали да ги ползвам за важни случай и когато нямам и се почувствах толкова ужасно,когато я чух да плаче,че й ги купих ,просто не издържах .. утре ще й ги подаря сутринта.Не знам дали е възможно за толкова малко време да се влюбя,но това момиче е прекрасно,,

Супер фен
    Знам,че нищо няма да стане ,но тя е толкова красива и мила .. не съм харесвал момиче толкова много от не знам кога.Няма нищо общо с момичетата с които съм свикнал да излизам.Тя е възпитана ,умна ,красива ,идеалното момиче е .. просто когато я видя ,забравям дори името си ,мога да стоя с часове просто и да я гледам и да я прегръщам и тя се чувства така с мен,искам единствено да я правя щастлива.Днес когато се чухме тя плачеше,за супер тъпото нещо ,утре нали е 8ми и щяла да ходи с колегите някъде,купила си нова рокля а у ,но си харесала обувки ,които струват 750 лева,а майка й не искала да й ги купи и заради това плачеше .. и ми стана толкова гадно ,имам пари в картата ,които родителите са ми казали да ги ползвам за важни случай и когато нямам и се почувствах толкова ужасно,когато я чух да плаче,че й ги купих ,просто не издържах .. утре ще й ги подаря сутринта.Не знам дали е възможно за толкова малко време да се влюбя,но това момиче е прекрасно,,
    Това което си направил е доста тъпо дано си съгласен ама е и мило.
    Внимавай с тези работи че жените повечето са много добри актриси.

Знам,че е така и не съм длъжен да й правя такива подаръци ,даже съм сигурен,че ще има проблеми с това,че няма да иска да ги приеме,тя ще може да си ги купи ,но в понеделник ,а тя иска утре да е красива както тя се изрази.А и това да видя колко е щастлива струва много повече за мен от парите.
    Ами да и това го има,но тя не е такава..

Супер фен
    Знам,че е така и не съм длъжен да й правя такива подаръци ,даже съм сигурен,че ще има проблеми с това,че няма да иска да ги приеме,тя ще може да си ги купи ,но в понеделник ,а тя иска утре да е красива както тя се изрази.А и това да видя колко е щастлива струва много повече за мен от парите.
    Ами да и това го има,но тя не е такава..
    Всеки си мисли че неговата е различна и е нормално.
    Иначе щом си прекарваш добре с нея не трябва да ти пука за друго.

Ами искрено се надявам да е различна,поне това което съм видял до сега е прекрасно.И много се надявам,парите да не ни бъдат проблем,боже прекарвам си повече от прекрасно с нея.Доста ми помогнахте всички,защото се замислих,също и поговорих и с нея,и снощи когато едва ли не щях да я загубя ,осъзнах че може би момиче като нея няма да срещна отново и си заслужава да се постарая,да бъда по мил,по-добър и внимателен с нея,защото го заслужава.Много благодаря на всички!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си