.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 46

Тема: Проблем..

Hybrid View

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от djipsito Виж мнението
    Аз на твое място повече бих се притеснявала от тва разглезено поведение и неоценяване на парите, отколкото от тва, че техните имат пари. Мисля, че тва ще е проблема.

От опит ще ти кажа... първо да отблежа, аз не съм богаташка, моето семейство също е средностатистическо, но.. моите бивши гаджета, всичките, са имали по-малко възможности от мен. Честно да ти призная, за мен тва не е било проблем, освен в един единствен случай, когато тогавашния ми приятел взе много да свиква с тва, че аз плащам сметката или пуши от моите цигари.. и почна да ми изнаглява. Както и да е.

Та, в тва отношение съм по-склонна да мисля, че нея наистина не я бърка тва, че ти нямаш възможност, за тва не се комплексирай, бъди себе си и й предлагай тва, което ти е "по джоба". Ако тя наистина те харесва и с теб не проявява тази разглезеност, значи си струва. Обаче ако почне да ти мрънка и да се отнася неуважително с теб, както с майка си ... просто не знам. Тва момиче е всичко друго, ама не и благодарно, най-малкото.

Между другото, последната ми връзка се прецака донякъде заради комплексите на бившия ми, поради същата причина.. аз не парадирам с нищо, просто... усещах го, а и той все се оплакваше за пари. Мен ме е яд, защото аз не приемам нещата така и бях щастлива с тва момче, ноо....
    Това колко е жалко жена да ти плаща сметките по-скоро бих скъсал с нея от колкото тя да ми плаща аууу ужас бляк ще повърна... баси гнусната работа некво идва сметката и му я дават и той ти я подава

Супер фен Аватара на djipsito
    Цитирай Първоначално написано от Bank$ Виж мнението
    Това колко е жалко жена да ти плаща сметките по-скоро бих скъсал с нея от колкото тя да ми плаща аууу ужас бляк ще повърна... баси гнусната работа некво идва сметката и му я дават и той ти я подава
    Не ми я подаваше, просто като седнехме някъде, без да ме пита дали имам пари и колко, ми заявяваше да му поръчам еди кво си... Или ми дърпаше цигарата от устата супер неочаквано и почваше да се набира като... И с цялата си наглост ми викаше, че съм стисната, щото почвах да му "се карам". Такива неща..
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от djipsito Виж мнението
    Не ми я подаваше, просто като седнехме някъде, без да ме пита дали имам пари и колко, ми заявяваше да му поръчам еди кво си... Или ми дърпаше цигарата от устата супер неочаквано и почваше да се набира като... И с цялата си наглост ми викаше, че съм стисната, щото почвах да му "се карам". Такива неща..
    Ауууууу това е отвратително. Много гнусно силно се надявам да си измисляш ама надали.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си