Първоначално написано от
djipsito
Аз на твое място повече бих се притеснявала от тва разглезено поведение и неоценяване на парите, отколкото от тва, че техните имат пари. Мисля, че тва ще е проблема.
От опит ще ти кажа... първо да отблежа, аз не съм богаташка, моето семейство също е средностатистическо, но.. моите бивши гаджета, всичките, са имали по-малко възможности от мен. Честно да ти призная, за мен тва не е било проблем, освен в един единствен случай, когато тогавашния ми приятел взе много да свиква с тва, че аз плащам сметката или пуши от моите цигари.. и почна да ми изнаглява. Както и да е.
Та, в тва отношение съм по-склонна да мисля, че нея наистина не я бърка тва, че ти нямаш възможност, за тва не се комплексирай, бъди себе си и й предлагай тва, което ти е "по джоба". Ако тя наистина те харесва и с теб не проявява тази разглезеност, значи си струва. Обаче ако почне да ти мрънка и да се отнася неуважително с теб, както с майка си ... просто не знам. Тва момиче е всичко друго, ама не и благодарно, най-малкото.
Между другото, последната ми връзка се прецака донякъде заради комплексите на бившия ми, поради същата причина.. аз не парадирам с нищо, просто... усещах го, а и той все се оплакваше за пари. Мен ме е яд, защото аз не приемам нещата така и бях щастлива с тва момче, ноо....