.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 46

Тема: Проблем..

Hybrid View

Ами искрено се надявам да е различна,поне това което съм видял до сега е прекрасно.И много се надявам,парите да не ни бъдат проблем,боже прекарвам си повече от прекрасно с нея.Доста ми помогнахте всички,защото се замислих,също и поговорих и с нея,и снощи когато едва ли не щях да я загубя ,осъзнах че може би момиче като нея няма да срещна отново и си заслужава да се постарая,да бъда по мил,по-добър и внимателен с нея,защото го заслужава.Много благодаря на всички!!

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от bybrek Виж мнението
    Ами искрено се надявам да е различна,поне това което съм видял до сега е прекрасно.И много се надявам,парите да не ни бъдат проблем,боже прекарвам си повече от прекрасно с нея.Доста ми помогнахте всички,защото се замислих,също и поговорих и с нея,и снощи когато едва ли не щях да я загубя ,осъзнах че може би момиче като нея няма да срещна отново и си заслужава да се постарая,да бъда по мил,по-добър и внимателен с нея,защото го заслужава.Много благодаря на всички!!
    Заслужава си да.
    Щото аз лично чакам да скъсате и да ми пратиш фб. хахха
    Така че се постарай но трябва и тя да се постарае.

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от bybrek Виж мнението
    И много се надявам,парите да не ни бъдат проблем,
    Боже... Тя РЕВЕ защото майка й не иска да й купи еди кои си обувки за 750лв, а ти се надяваш парите да не са проблем ХАХАХХАХАХАХХАХ Сладур мамин.

Различна е, да, много е различна.

От високо ще паднеш, авторе, да си знаеш, ама ти ще си си виновен.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си