.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 55

Тема: !

Hybrid View

Мега фен Аватара на Баща Ти
    Митко, колкото си тъп, толкова си и прост, иначе казано - много.

Мега фен Аватара на an7raks
    Цитирай Първоначално написано от Баща Ти Виж мнението
    Митко, колкото си тъп, толкова си и прост, иначе казано - много.
    +1
    Честно казано, не се интересувам много от спорт, в смисъл че не гледам по ТВ, но тези хора заслужават уважение.
    Ти, Митенце, мамино, златно, никога няма да постигнеш и частица от успеха на Кубрат Пулев. Колкото и да се пънеш по форумите, колкото и високо самочувствие да имаш, няма нищо да излезе от теб с това ти мислене.

anonymous895156
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    Ти, Митенце, мамино, златно, никога няма да постигнеш и частица от успеха на Кубрат Пулев. Колкото и да се пънеш по форумите, колкото и високо самочувствие да имаш, няма нищо да излезе от теб с това ти мислене.
    Целта на живота ми не е да съм женен за чалга звезда и да се бия като прасе по боксовите рингове всяка вечер
    Забавно ми е да ми казват кого да уважавам.
    Още по-забавно (то май клони към тъжното) е разни хора, когато никога няма да имат това, което имам аз, и да могат това, което аз мога, да дават експертна оценка за кариерното ми (и не само) развитие Ако самочувствието на нацията ни се крепи на 2 см по-дълъг от предишния рекорд скок дължина и на някакви си футболисти, вкарали три гола преди 20 години и станали четвърти в света... е, много тъжно за нея.
    Последно редактирано от dimitar., : 12-08-2013 на 06:38

Цитирай Първоначално написано от dimitar., Виж мнението
    Целта на живота ми не е да съм женен за чалга звезда и да се бия като прасе по боксовите рингове всяка вечер
    Забавно ми е да ми казват кого да уважавам.
    Още по-забавно (то май клони към тъжното) е разни хора, когато никога няма да имат това, което имам аз, и да могат това, което аз мога, да дават експертна оценка за кариерното ми (и не само) развитие Ако самочувствието на нацията ни се крепи на 2 см по-дълъг от предишния рекорд скок дължина и на някакви си футболисти, вкарали три гола преди 20 години и станали четвърти в света... е, много тъжно за нея.
    Ти си мислиш, че с това мислене, надскачаш останалите, които се кефят на Пулев, националния през `94та и т.н.
    Колко жалко, обаче, че не виждаш другата страна на спорта.

anonymous895156
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Баща Ти Виж мнението
    Ти си мислиш, че с това мислене, надскачаш останалите, които се кефят на Пулев, националния през `94та и т.н.
    Колко жалко, обаче, че не виждаш другата страна на спорта.
    Отдавна съм ги надскочил.
    Спортът съществува само в едно измерение, не е 2d или 3d фигура, че да има повече страни

Цитирай Първоначално написано от dimitar., Виж мнението
    Отдавна съм ги надскочил.
    Спортът съществува само в едно измерение, не е 2d или 3d фигура, че да има повече страни
    Мислех да ти обясня, ама не си заслужаваш да си хабя клавиетурата.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си