- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Кои момичета са по-добри в леглото?
няма лошо момиче в леглото,има не добър е*ач....
Кой каквото си направи си е за главата му
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Измислихте ли го, бе... ахаххаха
Аз понеже съм присъствала на кви ли не разговори ... предимно мъжки, наблюдавах една от компанията как се държи. Винаги се опитваше да провокира и да привлича вниманието на всииички момчета, нищо, че гаджето й е в същата компания. Дори по дискотеки и такива места като сме ходили, тя винаги се държи като че са я държали на въже. Не, че скача по момчетата, просто или танцува супер провокативно или застава в някви по-такива ... пози.
Всичко хубаво, даже аз си викам сигурно е добра в леглото.. докато гаджето й един ден не взе да разправя на моя бившия, пред мен, че била много широка, не го кефел секса с нея, била дърво и някви такива. А тя веднъж се изцепи, че като му била сърдита, не пъшкала.
Та, стоя и си мисля аз сега... аз ако съм сърдита, секс няма да правя. Пък пъшкането симулирано ли тря да е, щом успява да не пъшка като е сърдита. И като цяло "ебати двойката", той да говори така за нея и да я прави на смешна пред всички, пък тя да продължава да е с него... Туй друга тема.
От тогава си мисля, че тези момичета, които привличат много внимание са гола вода. Ама не мога да знам.
Първоначално написано от antifashionshit
Чак съм изненадана как в тая тема още не е вкарана тъпата мъжка логика, че грозните и дебелите се опитват да компенсират и затова са по-мръснишни настроени между чаршафите.
Джипси, аз съм със същите наблюдения от една мадама, с която бяхме в една мадама. Най-готиното е, че простата ***** си вярваше колко е уникална и как всички и се точат, а те зад гърба й такива неща говориха, че ме е било срам да ги слушам на моменти.
Зависи си от момичето то не е казано че като е няква отворена ще бъде и добра в леглото . От приятели момчета знам че обикновенно такива момичета далеч не са някакви секс машини .
Аз бях чела една хронология, дето въпросната споделяше, че е ревала пред огледалото. Яко комплекси, ама навън голяма работа го раздава.
Първоначално написано от antifashionshit
фАни се пОтопи в тихите води, да видиш колко са дълбоки![]()
Най-добрия секс е с леко закръглените момичета колкото и да не ги харесвате те ви предоставят всичко с каквото могат да ви впечетлят защото ги е срам от тялото си![]()
На мене лично ми текат повече лигите по по-непревлекателните представителки на нежния пол защото са по-палави и се раздават на максимум както казах горе![]()
Закакво ми е някаква "кукличка" като и в леглото ще е "кукличка" или с други думи - скована , скучна и посредствена.
Сори, момичета, но само с външност нещата не се получават. Всъщност, и с добре заучени креватни акробатики. Трябва си плам, страст и чувственст! Има ли ги тези неща, всеки мъж ще бъде покорен.
Последно редактирано от lame7o96 : 12-11-2013 на 23:47
[QUOTE=Lilawo_Dupe;10946471]Въпросът е до момчетата, че и до някои момичета. Според вашия опит кои момичета са по-добри в леглото -срамежливите или нахалните и наперени на външен вид? Вярна ли е максимата, че тихите води са най дълбоки, или каквито са в ежедневието момичетата, такива са и в кревата?[/QUOTЕ]
има доста които изглеждат доста милички, а са диви ! Дето каза 1 маняк по-долу, всичко е до човека
Стар боклук запали ли се, няма гасене...