.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 48

Hybrid View

Мега фен Аватара на babity
    Оф, коя от всичките му книги беше това?

Любимото ми от него (не знам колко общо има с досега дискутираното):
    Искам да ме изслушваш, без да ме съдиш. Искам мнението ти, не съвет. Искам да ми вярваш, без да изискваш. Искам помощта ти, но не и да решаваш вместо мен. Искам грижите ти, но не и да ме обезличаваш. Искам да ме гледаш, без да проектираш твоите неща у мен. Искам прегръдката ти да не ме задушава. Искам да ме окуражаваш без да ме насилваш. Искам да ме подкрепяш без да се нагърбваш с мен. Искам да ме защитаваш без лъжи. Искам да си близо без да ме завземаш. Искам да познаваш моите черти, които най - силно те отвращават. Искам да ме приемаш без да се опитваш да ме промениш. Искам да знаеш... че днес можеш да разчиташ на мен... Безусловно.

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от babity Виж мнението

Искам да ме изслушваш, без да ме съдиш. Искам мнението ти, не съвет. Искам да ми вярваш, без да изискваш. Искам помощта ти, но не и да решаваш вместо мен. Искам грижите ти, но не и да ме обезличаваш. Искам да ме гледаш, без да проектираш твоите неща у мен. Искам прегръдката ти да не ме задушава. Искам да ме окуражаваш без да ме насилваш. Искам да ме подкрепяш без да се нагърбваш с мен. Искам да ме защитаваш без лъжи. Искам да си близо без да ме завземаш. Искам да познаваш моите черти, които най - силно те отвращават. Искам да ме приемаш без да се опитваш да ме промениш. Искам да знаеш... че днес можеш да разчиташ на мен... Безусловно.
    Наистина много добро, но и изключително трудно дори и почти невъзможно да се направи.Когато го изискваш за теб е лесно,но когато го изискват от теб вече става почти напълно невъзможно.
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Цитирай Първоначално написано от babity Виж мнението

Прекрасно е <3 и смятам че е напълно възможно .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си