банкс добре за тебе трябва да намерим нещо , остъи да помисля и ще ти намеря изгора дет да се кефи на хип хоп нали така
Първоначално написано от shades банкс добре за тебе трябва да намерим нещо , остъи да помисля и ще ти намеря изгора дет да се кефи на хип хоп нали така Не е задължително да се кефи на хип хоп. Наистина ли си 5-О ?
Първоначално написано от shades банкс добре за тебе трябва да намерим нещо , остъи да помисля и ще ти намеря изгора дет да се кефи на хип хоп нали така Откога стана агенция за запознанства?
Първоначално написано от ReguL Откога стана агенция за запознанства? Хаххаххахах
Първоначално написано от ReguL Откога стана агенция за запознанства? да помогна на някой значи съм агенция тъй ли логиката ти е яка някой да ми обясни кво е джиджано
Първоначално написано от shades да помогна на някой значи съм агенция тъй ли логиката ти е яка някой да ми обясни кво е джиджано Никва идея
Първоначално написано от shades да помогна на някой значи съм агенция тъй ли логиката ти е яка Да вярно, ти не взимаш комисионна! Първоначално написано от shades някой да ми обясни кво е джиджано Това да не е от акадски, коптски може би кифленски?!
Правила