.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 39

Hybrid View

Banned Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от maximus Виж мнението
    Не се сърди, но не се интересувам да привлека твоето внимание, защото ако ти имаше качествен интелект, вече щеше да си привлечена от определени думи в текста, който написах току-що; а не да се изявяваш като хейтър!
    Не се сърдя, даже съм поласкана.

А косматото дупе бръснеш ли си го?

Цитирай Първоначално написано от Lilawo_Dupe Виж мнението
    Не се сърдя, даже съм поласкана.

А косматото дупе бръснеш ли си го?
    Да! Винаги е изрядно избръснато, измито с интимен детергент и задължително направена клизма! По-чисто от устна кухина!

Banned Повече от фен
    Да! Винаги е изрядно избръснато, измито с интимен детергент и задължително направена клизма! По-чисто от устна кухина!
    :Д :Д

Ама нали добре я изпълняваш клизмата, наясно си как да вършиш работата, че тука една твоя колежка( Иви) е оакала положението пред едно момче за секс и сега я е срам да го погледне! Хубаво, че се грижиш за твоето дупе!

:Д :Д

Ама нали добре я изпълняваш клизмата, наясно си как да вършиш работата, че тука една твоя колежка( Иви) е оакала положението пред едно момче за секс и сега я е срам да го погледне! Хубаво, че се грижиш за твоето дупе!

Чест и прави на Иви, че прави често анален секс. В нейните желания има решителност и действие. Достойно е това което споделя, защото търси съвет и решение на проблема. Уважавам такива момичета! Не уважавам такива които мразят, такива които се подиграват и присмиват на другите, такива, които хем им се иска, хем не им стиска, такива като теб!

Чест и прави на Иви, че прави често анален секс. В нейните желания има решителност и действие. Достойно е това което споделя, защото търси съвет и решение на проблема. Уважавам такива момичета! Не уважавам такива които мразят, такива които се подиграват и присмиват на другите, такива, които хем им се иска, хем не им стиска, такива като теб!
    Вземи млъкни ,че си пълен срам за момчетата регистрирай се в az-jenata

Цитирай Първоначално написано от lame7o96 Виж мнението
    Вземи млъкни ,че си пълен срам за момчетата регистрирай се в az-jenata
    Да, прав си, срам съм за момчетата, но гордост за истинските МЪЖЕ!!!
    Хайде сега, иди си научи уроците по Биология за 8 клас, за да се опиташ да разбереш какво имам предвид и като мине някоя друга година, може да се разходиш по бул. Славейков, току-вуж си попаднал на някоя неопитна студентка по медицина която да се опита да те въведе в тайните на живота!

Мега фен Аватара на baby_baby
    Да, прав си, срам съм за момчетата, но гордост за истинските МЪЖЕ!!!
    Хайде сега, иди си научи уроците по Биология за 8 клас, за да се опиташ да разбереш какво имам предвид и като мине някоя друга година, може да се разходиш по бул. Славейков, току-вуж си попаднал на някоя неопитна студентка по медицина която да се опита да те въведе в тайните на живота!

Banned Повече от фен
    Не му се връзвайте на гейските приказки, малки момиченца, цели да ви въвлече в престъпните си гнусни гейски практики. Улч.....бляк....

Не му се връзвайте на гейските приказки, малки момиченца, цели да ви въвлече в престъпните си гнусни гейски практики. Улч.....бляк....
    Лилаво дупе, възможно ли е да съм гей и да се интересувам от момичета???

Banned Повече от фен
    Лилаво дупе, възможно ли е да съм гей и да се интересувам от момичета???
    Не знам дали си гей, но имаш гейски наклонения, може да си го прикриваш като вместо да си го признаеш се прикриваш зад извратени практики.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си