- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Гаф след клизма
Иви, най-простия и качествен начин да си направиш клизма е като използваш душ и хладка вода. Пускаш водата и внимателно при течаща вода си вкарваш нежно връхчето на маркуча в ануса. фекалиите сами започват да изпадат. Мога да те науча на много различни техники, които ще ти бъдат много полезни. Обади ми се на 0.8.9.7.3.2.9.7.8.4. Сериозен, коректен и дискретен съм.![]()
Да, с удоволствие!Ще ми бъде много приятно, а мисля и на нея!
Поне ще я науча как да си прави качествена клизма, без да се притеснява от каквото и да било в бъдеще!!!
Теб те съветвам, да спреш да се възмущаваш и мразиш, защото само на теб си вредиш. Отпусни си душата, не бъди такъв хейтър и се наслаждавай на живота! Готин е!![]()
Егаси смърдящата тема. Изобщо какво момиче си ти, бе? Доставя ти удоволствие да ти бъркат из червата и да ти натъпкват лайната навътре ли, какво? Егаси и малоумните хора..![]()
Стига сте ме бъзикали вече де, моля ви ...Ужасно е!
Ти пияна ли си или ще ставаш...? От това ти мнение, правя заключение, че не си го пробвалаБез да си пробвала - няма как да дадеш адекватно мнение, така че...
+ това, само за инфо, ама мъжете се кефят много повече на мадами, дето дават и отзад, отколкото на някакви такива, дето се правят, че не ядат зеле и не серат...
_ivi_: "Пак си е супер гадно и унизително... " ---> Не казвам, че не е гадно, но чак пък такъв проблем... На мен би ми било забавно. Не да се подигравам, а някак си... ддз - ще имаме общ майтап с мадамата и това би било дори готино.
мАни ги тия, дето разправят "задника е за друго, не е за това" или "ебахти смрадливата тема"... Хейтъри!Бих казал "еби ги в ГЗ", ама ще е твърде... като за темата
![]()
Някои се насират като малки, други като по-големи.![]()
Welcome to the Jungle...
Ебати извращенията, ебати изметта гнусна, що не си ги вкарвате в носа тогава...пречистете го...всяка дупка си има предназначение, предназначението на ануса е да ака, затова и на Иви и е направил такъв номер, защото не е създаден за да бъде бъхтен, изчадия...Бог ще ви съди.....свинйееееее.
Започна да отделяш по 2 мнения едно след друго за мен? Поласкан съм! До сега не съм виждал да правиш това за някой друг във форума!! <3
Относно СКАТ-а и писинга - не съм фен, но ако някой практикува, кой съм аз, че да го съдя? До колко ми е адекватно мнението: това е спорен въпрос. Всъщност адекватността на всяко едно мнение изказано някога е под въпрос и зависи само и единствено от гледната точка, както на изказващия го, така и на този, който би следвало да го вземе под внимание. Това важи и за теб, разбИш ли![]()
А я да те питам, че съм се сетил: защо почти винаги се хвърляш на контра на хората, когато откриеш пукнатина в тезата им или когато това, което казват не ти харесва? Не 'фАщам причината... Дали е цифрата 14 748 или "Пловдив", или злоба...?
maximus...покровителят на аналните приключения! ХАХАХАХАХХАХАХАХ :д
Ти като си "девственица монахиня", защо четеш тези теми от форума??? Нещо повече, защо ги следиш разгорещено и защо отговаряш редовно на коментарите, но не конкретно по-темата, а търсейки да обидиш другите???
За мен ти си най-елементарен хейтър и най-обикновена ку-ва, така че не съди другите преди да си оправила себе си! Или извън форума редовно те оправят ...