.
Отговор в тема
Страница 4 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 112
    Голям фен Аватара на _ivi_
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от Tsukuda_Hiroshi Виж мнението
    От дюнерите сереш шарени лайна
    Аз ако съм на мястото на пича пък, няма да се засегна... Голяма работа! Случва се... Даже след време ще се смеем заедно на това... "Помниш ли първия път как ме насра?"
    Не те наливам, наистина не мисля, че е проблем...
    Пак си е супер гадно и унизително...

Banned Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от _ivi_ Виж мнението
    Пак си е супер гадно и унизително...
    А не е ли още по-гадно и унизително да те шибат в задника, а пък не е ли най-гадно и унизително сама да предложиш да те шибат в задника.

От доста време съм в тоя форум и съм чела доста теми за клизми, изпускания при анален секс.Веднъж ми се е случвало да се изпусна и срама беше ужасен и от тогава винаги преди да го правя аналния минавам през WC или по-точно когато мисля, че ще го правя или искам да го правя.В събота реших да опитам с клизма и си взех от аптека иригатора.Направих каквото трябваше и спокойна си излязох и към 2-3 сутринта бяхме в общежитието на момчето с което се виждахме и за първи път правим секс.Правим го и му предложих да ме пробва и отзад.Не беше нужно да го навивам и така...Всичко ок, но накрая ...се изпуснах.Умрях от срам особено като ми каза "Можеше поне да минеш през тоалетната" направо....Казах му, че съм си правила клизма и затова съм предложила да го направим отзад, но не повярва.Та защо стана така - клизмата ли да не съм направила както трябва или е минало прекалено много време, но не вярвам да е заради това, защото и във WC като съм била пак е горе долу времето до акта същото??А се доверих на клизмата и не съветвам никой да го прави....И се чудя и се мая ква беше тая работа и сега ми е супер гузно да му се обадя дори.

Иви, най-простия и качествен начин да си направиш клизма е като използваш душ и хладка вода. Пускаш водата и внимателно при течаща вода си вкарваш нежно връхчето на маркуча в ануса. фекалиите сами започват да изпадат. Мога да те науча на много различни техники, които ще ти бъдат много полезни. Обади ми се на 0.8.9.7.3.2.9.7.8.4. Сериозен, коректен и дискретен съм.

Banned Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от maximus Виж мнението
    Иви, най-простия и качествен начин да си направиш клизма е като използваш душ и хладка вода. Пускаш водата и внимателно при течаща вода си вкарваш нежно връхчето на маркуча в ануса. фекалиите сами започват да изпадат. Мога да те науча на много различни техники, които ще ти бъдат много полезни. Обади ми се на 0.8.9.7.3.2.9.7.8.4. Сериозен, коректен и дискретен съм.
    Алч...а, колко си гнусен.... Що направо не и направиш ти клизмата :Д
    Един за друг сте. Аз съм сигурна, че Иви ще ти отвърна на поканата, даже сигурно докато го чете в момента лилавото й дупе пръцка от превъзбуда. :Д :Д

Цитирай Първоначално написано от Lilawo_Dupe Виж мнението
    Алч...а, колко си гнусен.... Що направо не и направиш ти клизмата :Д
    Един за друг сте. Аз съм сигурна, че Иви ще ти отвърна на поканата, даже сигурно докато го чете в момента лилавото й дупе пръцка от превъзбуда. :Д :Д
    Да, с удоволствие! Ще ми бъде много приятно, а мисля и на нея! Поне ще я науча как да си прави качествена клизма, без да се притеснява от каквото и да било в бъдеще!!!
    Теб те съветвам, да спреш да се възмущаваш и мразиш, защото само на теб си вредиш. Отпусни си душата, не бъди такъв хейтър и се наслаждавай на живота! Готин е!

Banned Повече от фен
    Да, с удоволствие! Ще ми бъде много приятно, а мисля и на нея! Поне ще я науча как да си прави качествена клизма, без да се притеснява от каквото и да било в бъдеще!!!
    Теб те съветвам, да спреш да се възмущаваш и мразиш, защото само на теб си вредиш. Отпусни си душата, не бъди такъв хейтър и се наслаждавай на живота! Готин е!
    Не съм хейтър, просто не съм извратенячка и курва, като някои други.

Не съм хейтър, просто не съм извратенячка и курва, като някои други.
    100%!!! В това "съмнение няма"!!!

Banned Повече от фен
    100%!!! В това "съмнение няма"!!!
    Гей.

Егаси смърдящата тема. Изобщо какво момиче си ти, бе? Доставя ти удоволствие да ти бъркат из червата и да ти натъпкват лайната навътре ли, какво? Егаси и малоумните хора..

Banned Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от DeniseWallace Виж мнението
    Егаси смърдящата тема. Изобщо какво момиче си ти, бе? Доставя ти удоволствие да ти бъркат из червата и да ти натъпкват лайната навътре ли, какво? Егаси и малоумните хора..
    + 1

Голям фен Аватара на _ivi_
    Град
    България
    Стига сте ме бъзикали вече де, моля ви ...Ужасно е!

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Чак пък. Това, че някои момичета правят анален секс и им доставя удоволствие, не ги прави автоматично малоумни или не-момичета.
    Темата не съм я чела.

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    Ти пияна ли си или ще ставаш...? От това ти мнение, правя заключение, че не си го пробвала Без да си пробвала - няма как да дадеш адекватно мнение, така че...
    + това, само за инфо, ама мъжете се кефят много повече на мадами, дето дават и отзад, отколкото на някакви такива, дето се правят, че не ядат зеле и не серат...

_ivi_: "Пак си е супер гадно и унизително... " ---> Не казвам, че не е гадно, но чак пък такъв проблем... На мен би ми било забавно. Не да се подигравам, а някак си... ддз - ще имаме общ майтап с мадамата и това би било дори готино.
    мАни ги тия, дето разправят "задника е за друго, не е за това" или "ебахти смрадливата тема"... Хейтъри! Бих казал "еби ги в ГЗ", ама ще е твърде... като за темата

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Някои се насират като малки, други като по-големи.
    Welcome to the Jungle...

anonymous708973
    Guest
    Ти пияна ли си или ще ставаш...? От това ти мнение, правя заключение, че не си го пробвала Без да си пробвала - няма как да дадеш адекватно мнение, така че...
    Значи ти не можеш да дадеш адекватно мнение за СКАТ или писинг, но бас държа, че си погнусен от тях, нали?

За другото съм съгласна.

anonymous708973
    Guest
    Значи ти не можеш да дадеш адекватно мнение за СКАТ или писинг, но бас държа, че си погнусен от тях, нали?
    Аргументът с пробването може да важи за храна, но аналният секс не е чушки или маслини.

За другото съм съгласна.

Banned Повече от фен
    Ебати извращенията, ебати изметта гнусна, що не си ги вкарвате в носа тогава...пречистете го...всяка дупка си има предназначение, предназначението на ануса е да ака, затова и на Иви и е направил такъв номер, защото не е създаден за да бъде бъхтен, изчадия...Бог ще ви съди.....свинйееееее.

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Аргументът с пробването може да важи за храна, но аналният секс не е чушки или маслини.

За другото съм съгласна.
    Започна да отделяш по 2 мнения едно след друго за мен? Поласкан съм! До сега не съм виждал да правиш това за някой друг във форума!! <3

Относно СКАТ-а и писинга - не съм фен, но ако някой практикува, кой съм аз, че да го съдя? До колко ми е адекватно мнението: това е спорен въпрос. Всъщност адекватността на всяко едно мнение изказано някога е под въпрос и зависи само и единствено от гледната точка, както на изказващия го, така и на този, който би следвало да го вземе под внимание. Това важи и за теб, разбИш ли

А я да те питам, че съм се сетил: защо почти винаги се хвърляш на контра на хората, когато откриеш пукнатина в тезата им или когато това, което казват не ти харесва? Не 'фАщам причината... Дали е цифрата 14 748 или "Пловдив", или злоба...?

Ебати извращенията, ебати изметта гнусна, що не си ги вкарвате в носа тогава...пречистете го...всяка дупка си има предназначение, предназначението на ануса е да ака, затова и на Иви и е направил такъв номер, защото не е създаден за да бъде бъхтен, изчадия...Бог ще ви съди.....свинйееееее.
    Някой по-горе в темата много правилно беше казал "Тя и устата е, за да се храним, ама..."

Сори за СПАМ-а!

+ !!!

Стига сте ме бъзикали вече де, моля ви ...Ужасно е!
    Вземи кажи поне едно БЛАГОДАРЯ за това че цяла вечер те защитавам във форума!

+ това, само за инфо, ама мъжете се кефят много повече на мадами, дето дават и отзад, отколкото на някакви такива, дето се правят, че не ядат зеле и не серат...

_ivi_: "Пак си е супер гадно и унизително... " ---> Не казвам, че не е гадно, но чак пък такъв проблем... На мен би ми било забавно. Не да се подигравам, а някак си... ддз - ще имаме общ майтап с мадамата и това би било дори готино.
    мАни ги тия, дето разправят "задника е за друго, не е за това" или "ебахти смрадливата тема"... Хейтъри! Бих казал "еби ги в ГЗ", ама ще е твърде... като за темата

Подкрепям!

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението

За другото съм съгласна.

аз пък харесвам умерения СКАТ и писинг!

Banned Повече от фен
    maximus...покровителят на аналните приключения! ХАХАХАХАХХАХАХАХ :д

Ти като си "девственица монахиня", защо четеш тези теми от форума??? Нещо повече, защо ги следиш разгорещено и защо отговаряш редовно на коментарите, но не конкретно по-темата, а търсейки да обидиш другите???
    За мен ти си най-елементарен хейтър и най-обикновена ку-ва, така че не съди другите преди да си оправила себе си! Или извън форума редовно те оправят ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си