Първоначално написано от fire_magic кое те кара да мислиш, че не съм момиче? И да си, си имам форумна приятелка, секси.
Първоначално написано от heartshapedbox Аз не мога да се включа в разговора и ми е скучно сега Желая те.
въобразявам са като жена!
Първоначално написано от fire_magic въобразявам са като жена! Много си палав, секси
Първоначално написано от Bank$ Желая те. Форумната приятелка ще се сърди :д
Първоначално написано от Bank$ Много си палав, секси ти ме гледаш така сега, вечерта не мойш да ме познаеш!
Първоначално написано от fire_magic ти ме гледаш така сега, вечерта не мойш да ме познаеш! хахахаххахахахаа Първоначално написано от heartshapedbox Форумната приятелка ще се сърди :д Няма тя е готина
имала си си форумна приятелка недей така е ревнувам
Коя, коя? Сподели, пропуснала съм клюката :Д
Първоначално написано от fire_magic имала си си форумна приятелка недей така е ревнувам Тя не може да се сравни с теб, секси. Първоначално написано от heartshapedbox Коя, коя? Сподели, пропуснала съм клюката :Д Тайна само ще кажа че и тя не знае хахаххахаххахаа
стига с тва секси искам друг комплимент
Първоначално написано от fire_magic стига с тва секси искам друг комплимент Готин си
Зайката ли? :Д Подозирам, че си и хвърлил око, хах.
Първоначално написано от heartshapedbox Зайката ли? :Д Подозирам, че си и хвърлил око, хах. аз па съм фърлил на тебе
Я па тоз :Д
(wasntme)
Първоначално написано от heartshapedbox Зайката ли? :Д Подозирам, че си и хвърлил око, хах. Зайката е минало. Първоначално написано от fire_magic аз па съм фърлил на тебе Айде да си избереш с кой/коя искаш да бъдеш
(blush)
Първоначално написано от Bank$ Зайката е минало. Айде да си избереш с кой/коя искаш да бъдеш тройка не може ли
Първоначално написано от Bank$ Зайката е минало. Ти всеки ден ги сменяш :Д
ееееее
Първоначално написано от fire_magic тройка не може ли Може. Първоначално написано от heartshapedbox Ти всеки ден ги сменяш :Д Напротив Зайката ми беше първата форумна любов после беше къпкейк и сега е друга хахха
Първоначално написано от heartshapedbox Ти всеки ден ги сменяш :Д ти пък не ли?
Първоначално написано от fire_magic ти пък не ли? Тя преспа с половината форум мани.....
(((((((
Правила