- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Коя жена за вас е курва?
Логиката ти е тъпа. Познавам момиче, което пропуши, защото имаше сериозни проблеми с нервите. Пуши си и до ден днешен, макар че ако пожелае може да откаже цигарите без проблем /има страшно голяма воля/. Това, че е пропушила заради това какво е преживяла прави ли я непушач?
Смятах да постна роман, но ме отказахте.
Ще кажа само, че думата курва означава качество, не количество. Или иначе казано определя поведението, не бройката. /същото се отнася и за загубата на девствеността/
Глупави са.Представи си,че си на 17,имаш приятел ,който е на 20,заедно сте от две години,обичате се,влюбени сте,имате си доверие и сте сигурни един в друг.Ти се чувстваш готова да му се отдадеш,защото го обичаш и мислиш,че той е твоят човек.Какво лошо има?С какво това те прави курва?Значи ти няма да го направиш,само защото нямаш 18?А кое ти гарантира,че в друга ситуация или в същата,ако го направиш на 18,всичко ще бъде тип-топ?Искам да кажа,че всичко това е строго индивидуално и нямаш гаранция за нищо.Може да го направиш на 18 и този човек след това да те зареже и какво?
Грешката ти е,че слагаш нещата в определена рамка и си мислиш,че в живота всичко се получава ,както го плануваш.
Животът често обърква плановете и преобръща нещата с главата надолу.Не можеш да знаеш какво ще се случи.Не можеш и да си сигурна,че ще попаднеш на свестен човек.Така че остави тези критерии и етикети настрана и не бъди толкова самоуверена,защото един ден може да се появи някой в живота ти ,да обърка представите ти неочаквано и такъв етикет да ти лепне,че да забравиш,че някога си писала подобна глупост тук!
[QUOTE=Anonys;10954232]Разбиранията ти на каква основа се крепят? Това мислене е сектантско. Какво е било детството ти, как си се развивала, какви оценки си имала в училище, харесвана ли си била, като малка? Влюбвала ли си се през пубертета, била ли си изолирана от тесен и широк кръг от хора, девствена ли си? Относно мнението ти - абсурдно е. PinkPan7her даде много точен и ясен пример.
/QUOTE]
Винаги съм имала отлични и много добри оценки, бях най-харесваното момиче в класа ми, постоянно предизвиквах женска злоба. И бях изолирана от момичетата - от злоба. Иначе през пубертата бях влюбена в едно момче,но бях толкова срамежлива, че не ми и минаваше през ума да инициирам нещо.
Последно редактирано от Lilawo_Dupe : 12-15-2013 на 15:05
Тц.
Все повече се надявам да си фейк. Зарадвай ни.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
I am not a fake.
Значи (понеже съм родена през юни) май месец може само гледане в очите и евентуално държане за ръце, два месеца по-късно, през юли, когато вече не съм дете, видиш ли, може всичко.
Ясно, благодаря, че уточни.
Хубаво, че отговори.
18-те, години бе!
Ако си на 17 и приятелят ти е на 19, значи си курва. Щом се занимаваш с момчета преди 18, си курва. Ако се целуваш с тях, си курва.
Ако си на 18, приятелят ти може и на 25 да е.
А една девойка на 18 години по-зряла ли е от същата девойка преди 2 месеца?
Сама се оплиташ, сама поставяш рамки и ограничения, в които сама не вярваш. ИСКАМ да видя как ще кажеш в очите на 17-годишно момиче с връзка от 2 години, че е курва. Смешна пикла с глупав никнейм.
Гледам, расла си в някаква пародия на семейство, ама дано не си възпитаваш детето по тоя начин, че... горкото.