.
Затворена тема
Страница 4 от 7 ПървиПърви 1234567 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 172
    Мега фен Аватара на Lilanda
    Цитирай Първоначално написано от Anonys Виж мнението
    Не смятам, че курва би могло да се нарече и момичето, което си отваря краката, за самия спорт/за това, че си мисли, че няма свестни мъже на тази планета. Може да е изстрадала. Да, грешка е да правиш така, но можеш ли да я наречеш курва? Не знаеш какво е преживяла, за да стигне до това положение.
    Логиката ти е тъпа. Познавам момиче, което пропуши, защото имаше сериозни проблеми с нервите. Пуши си и до ден днешен, макар че ако пожелае може да откаже цигарите без проблем /има страшно голяма воля/. Това, че е пропушила заради това какво е преживяла прави ли я непушач?

Смятах да постна роман, но ме отказахте.

Ще кажа само, че думата курва означава качество, не количество. Или иначе казано определя поведението, не бройката. /същото се отнася и за загубата на девствеността/

Smart
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Lilawo_Dupe Виж мнението
    На 20 съм и какво им е на критериите ми?
    Глупави са.Представи си,че си на 17,имаш приятел ,който е на 20,заедно сте от две години,обичате се,влюбени сте,имате си доверие и сте сигурни един в друг.Ти се чувстваш готова да му се отдадеш,защото го обичаш и мислиш,че той е твоят човек.Какво лошо има?С какво това те прави курва?Значи ти няма да го направиш,само защото нямаш 18?А кое ти гарантира,че в друга ситуация или в същата,ако го направиш на 18,всичко ще бъде тип-топ?Искам да кажа,че всичко това е строго индивидуално и нямаш гаранция за нищо.Може да го направиш на 18 и този човек след това да те зареже и какво?
    Грешката ти е,че слагаш нещата в определена рамка и си мислиш,че в живота всичко се получава ,както го плануваш.
    Животът често обърква плановете и преобръща нещата с главата надолу.Не можеш да знаеш какво ще се случи.Не можеш и да си сигурна,че ще попаднеш на свестен човек.Така че остави тези критерии и етикети настрана и не бъди толкова самоуверена,защото един ден може да се появи някой в живота ти ,да обърка представите ти неочаквано и такъв етикет да ти лепне,че да забравиш,че някога си писала подобна глупост тук!

Супер фен Аватара на Anonys
    Цитирай Първоначално написано от Lilanda Виж мнението
    Логиката ти е тъпа. Познавам момиче, което пропуши, защото имаше сериозни проблеми с нервите. Пуши си и до ден днешен, макар че ако пожелае може да откаже цигарите без проблем /има страшно голяма воля/. Това, че е пропушила заради това какво е преживяла прави ли я непушач?

Смятах да постна роман, но ме отказахте.

Ще кажа само, че думата курва означава качество, не количество. Или иначе казано определя поведението, не бройката. /същото се отнася и за загубата на девствеността/
    И двете неща са право пропорционални. Свиква се. Точно това прави едната курва, а другата пушач.

Banned Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Smart Виж мнението
    Глупави са.Представи си,че си на 17,имаш приятел ,който е на 20,заедно сте от две години,обичате се,влюбени сте,имате си доверие и сте сигурни един в друг.Ти се чувстваш готова да му се отдадеш,защото го обичаш и мислиш,че той е твоят човек.Какво лошо има?С какво това те прави курва?Значи ти няма да го направиш,само защото нямаш 18?А кое ти гарантира,че в друга ситуация или в същата,ако го направиш на 18,всичко ще бъде тип-топ?Искам да кажа,че всичко това е строго индивидуално и нямаш гаранция за нищо.Може да го направиш на 18 и този човек след това да те зареже и какво?
    А каква курволета трябва да си да се занимаваш с момчета преди 18 въобще, камо ли да са по-големи от теб?
    Грешката ти е,че слагаш нещата в определена рамка и си мислиш,че в живота всичко се получава ,както го плануваш.
    Животът често обърква плановете и преобръща нещата с главата надолу.Не можеш да знаеш какво ще се случи.Не можеш и да си сигурна,че ще попаднеш на свестен човек.Така че остави тези критерии и етикети настрана и не бъди толкова самоуверена,защото един ден може да се появи някой в живота ти ,да обърка представите ти неочаквано и такъв етикет да ти лепне,че да забравиш,че някога си писала подобна глупост тук!
    А каква курва и боклук трябва да си, за да се занимаваш с момчета преди 18 години, та и по-големи от теб?

Banned Повече от фен
    [QUOTE=Anonys;10954232]Разбиранията ти на каква основа се крепят? Това мислене е сектантско. Какво е било детството ти, как си се развивала, какви оценки си имала в училище, харесвана ли си била, като малка? Влюбвала ли си се през пубертета, била ли си изолирана от тесен и широк кръг от хора, девствена ли си? Относно мнението ти - абсурдно е. PinkPan7her даде много точен и ясен пример.
    /QUOTE]
    Винаги съм имала отлични и много добри оценки, бях най-харесваното момиче в класа ми, постоянно предизвиквах женска злоба. И бях изолирана от момичетата - от злоба. Иначе през пубертата бях влюбена в едно момче,но бях толкова срамежлива, че не ми и минаваше през ума да инициирам нещо.
    Последно редактирано от Lilawo_Dupe : 12-15-2013 на 15:05

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Винаги съм имала отлични и много добри оценки, бях най-харесваното момиче в класа ми, постоянно предизвиквах женска злоба. И бях изолирана от момичетата - от злоба.
    Не е било от злоба. Гаранция ти давам.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Banned Повече от фен
    Тц.

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Все повече се надявам да си фейк. Зарадвай ни.

Banned Повече от фен
    I am not a fake.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Тц.
    ужас

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    I am not a fake.
    Ако не си, готви се за самотен и отшелнически живот.

anonymous708973
    Guest
    А каква курва и боклук трябва да си, за да се занимаваш с момчета преди 18 години, та и по-големи от теб?
    Не отговори на въпроса, много удобно
    Значи ако си хванеш гадже на 15 и до 17 само го целуваш, си курва? Ти на коя планета живееш, бе?

Banned Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
    Ако не си, готви се за самотен и отшелнически живот.
    Why do u think so?

Banned Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Значи ако си хванеш гадже на 15 и до 17 само го целуваш, си курва? Ти на коя планета живееш, бе?
    Естествено, целувките и онези работи за след 18 годишна възраст, когато се счита, че вече не си дете.

Супер фен Аватара на Anonys
    Кефиш ме

/ А значи, ако си на 20 и момчето е на 22 пак ще си курва, така ли?

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    I am not a fake.

anonymous708973
    Guest
    Естествено, целувките и онези работи за след 18 годишна възраст, когато се счита, че вече не си дете.
    Значи (понеже съм родена през юни) май месец може само гледане в очите и евентуално държане за ръце, два месеца по-късно, през юли, когато вече не съм дете, видиш ли, може всичко.
    Ясно, благодаря, че уточни.

Rodena sum juni. Znachi mai mesec ne moga da prawq sex, zashtoto sum dete. Obache juli weche sum golqma, zrqla i otgoworna, taka li?

Po twoqta logika ti si kurwa, zashtoto nikname-ut ti e seksualen. Kakwi sa tiq dupeta, nqmash li s kakwo drugo da blesnesh, a iztukwash seksualnite si dostoinstwa?

Hilary za sefte da kaje neshto umno i nekiflensko, ama podoziram, che talkuwaniqta ni se razlichawat.
    Хубаво, че отговори.

Banned Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Anonys Виж мнението
    Кефиш ме

/ А значи, ако си на 20 и момчето е на 22 пак ще си курва, така ли?
    Тогава не.

Мега фен Аватара на Lilanda
    Тогава не.
    А разликата е къде?

Banned Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Lilanda Виж мнението
    А разликата е къде?
    Огромна, една 20 годишна девойка е в пъти по-зряла от една 17.

anonymous708973
    Guest
    18-те, години бе!
    Ако си на 17 и приятелят ти е на 19, значи си курва. Щом се занимаваш с момчета преди 18, си курва. Ако се целуваш с тях, си курва.

Ако си на 18, приятелят ти може и на 25 да е.

anonymous708973
    Guest
    А една девойка на 18 години по-зряла ли е от същата девойка преди 2 месеца?

Сама се оплиташ, сама поставяш рамки и ограничения, в които сама не вярваш. ИСКАМ да видя как ще кажеш в очите на 17-годишно момиче с връзка от 2 години, че е курва. Смешна пикла с глупав никнейм.

Гледам, расла си в някаква пародия на семейство, ама дано не си възпитаваш детето по тоя начин, че... горкото.

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Ти си живият пример, че това не е така.

Banned Повече от фен
    А една девойка на 18 години по-зряла ли е от същата девойка преди 2 месеца?

Сама се оплиташ, сама поставяш рамки и ограничения, в които сама не вярваш. ИСКАМ да видя как ще кажеш в очите на 17-годишно момиче с връзка от 2 години, че е курва. Смешна пикла с глупав никнейм.
    Ти ли си това момиче? А с колко си спала? Вече разбрахме, че си го направила преди 18....безсрамница.

Мега фен Аватара на 102
    Гледам, расла си в някаква пародия на семейство, ама дано не си възпитаваш детето по тоя начин, че... горкото.
    Тъпо, дори за теб.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си