Тихо бе
Първоначално написано от baby_baby Тихо бе За мен ли беше това ;(
ШШШ don't disturb the silence
Първоначално написано от DayDreamer:) Ти си първи, после сме ние на опашката Тя да не е майка ти че да я оправя целия форум?
Първоначално написано от Bank$ Тя да не е майка ти че да я оправя целия форум? Ахаха трай малко, че почваш да ме дразниш.
кво кво
Първоначално написано от DayDreamer:) Ахаха трай малко, че почваш да ме дразниш. Кво ще направиш?
Първоначално написано от baby_baby кво кво Защитавам те, защото те обичам
Първоначално написано от Bank$ Защитавам те, защото те обичам да бе добре
Първоначално написано от Bank$ Кво ще направиш? Квото си поискам ами ти.
Първоначално написано от DayDreamer:) Квото си поискам ами ти. Ще те обадя на Сянка!
Първоначално написано от baby_baby да бе добре :* най-красивото момиче си ти!
Първоначално написано от Bank$ Ще те обадя на Сянка! Само не това
Първоначално написано от DayDreamer:) Само не това Извини се на момичето ми иначе те обаждам!
Първоначално написано от Bank$ Извини се на момичето ми иначе те обаждам! Тоя пък ,да не е играчка. Аз нищо не съм казвал следователно няма защо да се извинявам.
Последно редактирано от DayDreamer:) : 12-15-2013 на 16:34
Първоначално написано от Bank$ :* най-красивото момиче си ти! Тая реплика на минимум 5 места съм я виждал и то от теб. Айде стига бе, тоя път да не се гъбаркаш
Първоначално написано от DayDreamer:) Тая реплика на минимум 5 места съм я виждал и то от теб. Айде стига бе, тоя път да не се гъбаркаш и аз така за тва не се и трогвам
Първоначално написано от DayDreamer:) Тая реплика на минимум 5 места съм я виждал и то от теб. Айде стига бе, тоя път да не се гъбаркаш Аз наистина я обичам може да не я обичам, но я харесвам. И много искам да я целувам навсякъде да се грижа за нея да я обичам...
Ни думай
Искам да я направя щастлива харесвам усмивката й и не искам да я виждам тъжна.
интересно
Постигна ли го
Първоначално написано от baby_baby интересно Ти за мен си всичко в този форум, ти си единствената причина всеки ден да влизам само за те видя. Харесвам те и те искам.
Ромео
Първоначално написано от DayDreamer:) Ромео Тихо, че ще ти еба майката не разваляй момента!
Правила