Първоначално написано от RagioL неква дет ми праща целувки па я незнам а иска ли да й прата една щека в задника?
Първоначално написано от Ivaaaaa а иска ли да й прата една щека в задника? Взехте ли се със синия боклук?
Първоначално написано от Bank$ Взехте ли се със синия боклук? кой ве? Първоначално написано от SonataArctica Обаче голям хейт към въпросната потребителка като не знаеш предисторията, не говори ии не виждам хейт :Д
Първоначално написано от Ivaaaaa кой ве? като не знаеш предисторията, не говори Рагиол
Първоначално написано от Ivaaaaa като не знаеш предисторията, не говори ии не виждам хейт :Д То не е трудно да се досетиш за какво иде реч И аз само си отбелязвам де...
Първоначално написано от Bank$ Взехте ли се със синия боклук? Чувал ли си новината на деля?
Първоначално написано от Ivaaaaa а иска ли да й прата една щека в задника? не знам ше я питам
Първоначално написано от RagioL не знам ше я питам питай, питай Първоначално написано от Bank$ Рагиол пффф
Първоначално написано от Ivaaaaa питай, питай каза че няма против да е с повече участници и да е по-хард
Правила