- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Лейди Ди
значи така - искате да банвам ВСЕКИ, който наруши правилата?
съзнавате ли, че това означава цялата ви тука сбирка?
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Мафия Мафия Мафия Мафия Мафия Мафия Мафия Мафия Мафия Мафия Мафия Мафия Мафия Мафия Мафия Мафия Мафия Мафия Мафия Мафия Мафия Мафия Мафия Мафия Мафия Мафия Мафия Мафия Мафия Мафия Мафия Мафия Мафия Мафия Мафия Мафия Мафия Мафия Мафия Мафия Мафия Мафия Мафия Мафия Мафия Мафия Мафия Мафия Мафия Мафия Мафия Мафия Мафия Мафия Мафия Мафия Мафия Мафия Мафия Мафия Мафия Мафия Мафия Мафия Мафия Мафия Мафия Мафия Мафия Мафия Мафия Мафия Мафия Мафия Мафия Мафия Мафия Мафия Мафия Мафия Мафия Мафия Мафия Мафия Мафия Мафия Мафия Мафия Мафия Мафия Мафия Мафия Мафия Мафия Мафия Мафия Мафия Мафия Мафия Мафия Мафия Мафия Мафия Мафия Мафия Мафия Мафия Мафия Мафия Мафия Мафия Мафия Мафия Мафия Мафия Мафия Мафия Мафия Мафия Мафия
Кажете НЕ на корупцията в форума.
СВОБОДА ЗА ФОРУМНИТЕ ГЕРОЙ
значи нека да бъдем разумни поне веднъж в живота си , визирам лейдито и всички останали искащи саморазправа. предлагам най добрият вариант за всички.
затова предлагам да баннете пантерата , виоленза и ива , подкрепям напълноза мен може да оставите втори шанс , като аз ще контролирам останалите , дори може да ме направите модератор
![]()
![]()
ИВАААААААААААААА ПРЕДАТЕЕЕЕЕЕЕЕЛ
ИСКАМЕ ПРАВА, ИСКАМЕ ДА НИ НАПРАВИШ ВСИЧКИ ДО ЕДИН МОДЕРАТОРИ!!
между другото за модератора не е бъзик , може да гласувате за мен на изборите за модераторобещавам да не банвам никой и собственоръчно да уреждам форумните саморазправи и битки на живо , на ринг , за момичетата ще намеря протектори
![]()
Коя е тая тема, дайте да я прочета![]()
Твое е само това, което си изял и изпил!
I'm done
повече нищо няма да правя
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Всички от кофата са невинни!