Значи глей ся младеж , това че имаш желание е добре

Аз в много дълъг продължителен период ядах само белтъци и малко въглехидрати , наричат я нвд тази диета. Да чистиш се много яко но според мен недостатъците са повече от положителните ефекти. Първото пада ти инсулина щото се вманиачаваш да не ядеш мазно и въглехидратни неща и захар и нямаш енергия. Второто , белтъчните храни по начало имат вкус на лайна Няма да повярвам ако някой ми каже че го кефи на вкус да яде само белтъка на яйцето , извара която е безвкусна , телешко месо много сухо , или тофу което пък ако няма подправки е като гума Това омръзва в един момент. В момента спрях протеините понеже имам малко усложнения , и знаеш ли кво ям

Няма да повярваш ама ям сандвичи от мак доналдс щото съм в движение по цял ден и нямам време да ям вкъщи или по ресторанти , ям в колата , после тренирам и се прибирам вкъщи това го прая от известно време , взимам си биг маци , биг тести и двоините чизбургери , и нарасвам като тегло , но пък ханша ми стои същия , даже дънките ми стават лабави , тва кво ти говори кантара не е верен , относително е понеже МУСКУЛЪТ ВИНАГИ ТЕЖИ ПОВЕЧЕ ОТ СЛАНИНАТА , другото мускулът е по плътен от мазното и затова дрехите почват да стават , а иначе тежа същите или повече кг

пробвай с диета но момента в който ти писне не се отказвай и депресирай , отпусни се да ядеш нормално но не пропускай тренировки , ефект пак ще има предполагам не искаш да ставаш шварценегер тъй че не се притеснявай