Първоначално написано от baby_baby Не искам бе seems legit
Твое е само това, което си изял и изпил!
ех
Първоначално написано от baby_baby Не искам бе Закълни се!
Кога ще е сватбата ?
Няма свадбааааааааааааааааа не сме никви
Първоначално написано от girlwithblueeyes Кога ще е сватбата ? Вие се ебавете ама е очевидно, че момичето ме желаее.
Първоначално написано от baby_baby Няма свадбааааааааааааааааа не сме никви Вчера друго каза на ЛС. Обичам те :*
Аз никога не се ебавам .
нищо не съм ти казвала стига се филмира
Първоначално написано от girlwithblueeyes Аз никога не се ебавам . то вече ми се реве направо
Сега пък аз не бих ревала ако ми свалят звезди .
направо небето ми свалят
Първоначално написано от baby_baby то вече ми се реве направо И на мен ми се реве от любов хем не може да ме имаш хем искаш хем аз си търся форумно гадже хем ти искаш да си нещо повече от това.
Първоначално написано от baby_baby направо небето ми свалят Небето и звездите са нищо пред товята неземна красота.
Ехх Бейби всички момичета във форума искаме да сме на твое място .
Първоначално написано от girlwithblueeyes Ехх Бейби всички момичета във форума искаме да сме на твое място . ами бъдете де
Първоначално написано от baby_baby Всеки път като те видя засмяна сърцето ми почва да бие още по-бързо.
ам сега не съм засмяна много
Първоначално написано от girlwithblueeyes Ехх Бейби всички момичета във форума искаме да сме на твое място . о, аз не искам. Имам си прекрасен съпруг.
АА не не аз не съм достойна за тоя велик ум. Добре си ми е със Саша:Д
Първоначално написано от tori о, аз не искам. Имам си прекрасен съпруг. Тори не ме покани на свадбата а
Първоначално написано от girlwithblueeyes АА не не аз не съм достойна за тоя велик ум. Добре си ми е със Саша:Д ахахахахаха измъкна се
Е нееее аз високи ги обичам
Първоначално написано от baby_baby Тори не ме покани на свадбата а Беше преди 40 години.
Правила